Drømmen om Bugs Bunny kan reflektere forlegenhet gjennom rask vittighet eller rask tenkning. Du eller noen andre som gjør narr av noen når de gjør det. Alternativt kan du spørre deg selv hvilke kvaliteter som skiller seg ut mest om Bugs Bunny og hvordan de kan gjelde for seg selv eller hans liv på det nåværende tidspunkt.

…(Et hvilket som helst lite, blodsugende insekt.) Å se en bug i en drøm betyr å møte en svak fiende. Hvis en liten feil kommer inn i kroppen sin i en drøm, betyr det at en fattig person vil besøke ham for å få litt mental tilfredshet eller for å anmode om en liten økonomisk støtte. (Se også loppe)…

…Dreaming of May bugs, betegner en dårlig temperament følgesvenn der en trivelig var forventet….

…Drømmen om en pillbug symboliserer sjenanse eller introveritet. Følelsene dine om et problem i livet ditt som gjør det vanskelig å være deg selv rundt andre. Eksempel: En ung mann drømte om en gråtende pillbug som kravlet på armen. I det virkelige liv var han veldig sjenert med kvinner og syntes det var vanskelig å snakke med dem når han var rundt dem….

drømmen om en pillbug symboliserer skyhet eller innadvendthet. Dine følelser om et problem i livet ditt som gjør det vanskelig å være sammen med andre mennesker. Eksempel: En ung mann drømte en pillbug gråtende krypende på armen. I det virkelige liv var han veldig sjenert med kvinner og fant det vanskelig å snakke med dem når han var rundt dem.

…Drømmen om Bugs Bunny kan gjenspeile forlegenhet gjennom hurtigvittighet eller rask tenking. Du eller noen andre som gjør narr av noen ved alltid å utvise dem. Alternativt kan du spørre deg selv hvilke egenskaper som skiller seg ut mest om Bugs Bunny og hvordan de kan gjelde deg selv eller livet ditt for øyeblikket….

…Drømmen om reinkarnasjon symboliserer følelser om at livet ditt har forandret seg på en eller annen måte. Aldri å komme tilbake til din tidligere måte å leve på. Positivt, å drømme om å bli reinkarnerte kan gjenspeile følelser om å gjenoppfinne deg selv eller oppleve deg selv å leve et helt nytt liv. Fortsetter med livet ditt på en stor måte. Negativt kan reinkarnasjon gjenspeile følelser om et stort tap som endrer livet ditt for godt. Muligens å oppleve en kjæres død som du følte var en viktig del av livet ditt. Alternativt kan det gjenspeile følelser om at du selv synes det er vanskelig å måtte leve som en god ærlig person etter så lang tid uten å gjøre det. Drømmen om å bli reinkarnert til et dyr eller en bug kan gjenspeile dine store endringer eller feil som nå lar deg skremme fiendene dine. Negativt kan det gjenspeile store endringer eller feil som tvinger deg til å leve livet ditt flau eller med skyldfølelse. Eksempel: Drømmer om reinkarnasjon er rapportert for mennesker som opplever en kjæres død. Reinkarnasjonen kan gjenspeile deres overveldende følelser om at de selv må leve et helt nytt liv uten partneren….

Drømmen om huden symboliserer de mentale og følelsesmessige grensene mellom deg, andre mennesker og hendelsene i livet ditt. Dette er hvordan du beskytter eller motstår angrep på ditt ego eller følelser. Å ha ingen hud ville symbolisere fullstendig sårbarhet for negative påvirkninger eller følelsesmessig angrep. Å se andre uten hud ville representere aspekter av din personlighet uten evne til å motstå påvirkninger. Positivt, dating noen uten hud kan reflektere et aspekt av deg selv som opplever sterke følelsesmessige påvirkninger. Å se fra skapninger som graver under huden symboliserer problemer som bug deg eller som har kommet til deg. Vennligst se rase, hudfarge og kultur tema seksjon for en mer grundig titt på hudfarge.

Se betydningen av Bugs

Bugs og insekter i drømmer antyder nesten alltid tanker eller situasjoner som virkelig irriterer deg. Det kan også være representasjon av situasjoner du ikke vil ha noe å gjøre med. Den dominerende egenskapen til feilen i drømmen er vanligvis det som blir kommunisert til deg om dine egne tanker og følelser….

…Drømmen om hår symboliserer din tenkemåte. Fargen og stilen på håret symboliserer måten du tenker på. Organisert hår reflekterer en systematisk eller metodisk tenkestil. Rotete eller sammenfiltret hår gjenspeiler selvkritiske eller hysteriske tanker. Blont eller gult hår symboliserer at du merker deg selv eller noen andre som tenker på en bestemt måte. Rødt hår (blodrødt) i en drøm symboliserer negative eller overdrevne tenkemønstre. Du eller et eller annet aspekt av personligheten din som ikke er ekte eller omsorgsfull. Rødt hår kan også være representasjon av løgn, juks, sinne eller å være vond mot noen. Oransje hår (rødhåret, ingefær eller gulrottopp) i en drøm symboliserer en tenkestil som er merkbar eller vanskelig å unngå å legge merke til. Tro, følelser eller situasjoner som det er umulig å stoppe eller unngå. Et område i livet ditt som overvelder fokuset ditt og ikke kan gå ubemerket hen. Mørkegrønt hår symboliserer egoistiske tenkemønstre. Lys lilla hår symboliserer tenkemønstre som er nøytrale eller likegyldige. Mørk lilla hår kan gjenspeile tenkemønstre som er fokusert på å føle total maktesløshet. Ingenting du ønsker skjer. Det kan også være representasjon av veldig mørke og uforsiktige tenkemønstre. Lyseblått hår symboliserer positive tenkemønstre. Det kan også være representasjon av følsomhet. Mørkeblått hår symboliserer ufølsomme eller kalde tenkemønstre. Svart hår symboliserer ubalansert tenkning. Mørke, deprimerte, negative eller overdrevne tanker. Svart hår kan også representere en fryktelig tankegang. Hvitt hår symboliserer balanserte tenkemønstre. Negativ eller usunn tro blir fullstendig renset. Muligens et tegn på selvforbedring eller positiv endring. Hvitt hår kan også representere gode intensjoner. Drømmen om å ha andres hår symboliserer tankene dine eller tankestilen din, er basert på hva kvaliteter, følelser eller minner som skiller seg ut mest om den personen. Det kan også være representasjon av en lignende tankestil til den personen. Drømmen om å spise hår kan representere følelser av avsky eller forlegenhet som du må oppleve eller tenke på andres problem. Drømmen om bugs i håret ditt symboliserer irritasjoner, frustrasjoner eller uønskede situasjoner som du føler deg fast med. Føler meg ikke i stand til å slutte å tenke på noe irriterende. Drømmen om hår som er i brann symboliserer et tankesett som konsumeres av tap eller trussel om tap. Opptatthet av en veldig alvorlig situasjon. Føler at det er ~ingen spøk~ denne gangen. Drømmer om at det skal brenne hår kan dukke opp når du eller noen du kjenner står overfor en forferdelig krise, som for eksempel en kjæres død. Se temaseksjonen for hår for en mer grundig titt på hårsymbolikk….

Se betydningen av Bugs

Bugs og insekter i drømmer er nesten alltid hinting på tanker eller situasjoner som virkelig irriterer deg. Det kan også være representasjon av situasjoner som du ikke vil ha noe å gjøre med. Den dominerende funksjonen til feilen i drømmen er vanligvis det som blir kommunisert til deg om dine egne tanker og følelser.