Drømmen om å studere jus på skolen symboliserer bekymring eller angst for hvor urettferdig en livssituasjon er. Du tenker kanskje på hvordan du kan komme tilbake til noen eller tvinge rettferdighet inn i en situasjon….

Drømmen om å studere symboliserer din bekymring for å gjøre noe med et problem eller et problem som er viktig for deg. Prøver å finne løsninger eller innsikt. Få bedre forståelse om noe….

Drøm om en solrik dag, har dyp mening og skiller seg ut som et tegn på følelse forårsaket av hyggelige stimuli. Solfylt dag betegner klarhet, glede og moro i livet ditt. Du ser alt tydelig. Alt, mennesker og situasjonen, gir deg mer og mer lykke. Drøm om en overskyet eller dyster dag, står som et symbol og et tegn på depresjon. Overskyet dag er et varsel om tristhet. Hvis du drømmer om en bestemt dag, må du kanskje se nøye den dagen for noen mening. Vurder nummeret som er knyttet til den dagen. Datoen på dagen kan være en spesiell bursdagspåminnelse, avtale eller anledning. For drømmen om et dagspass tolkes det som forslaget om at du må bedre administrere tiden din. Dagens bortgang i drømmen signaliserer om avbrudd for å planlegge dagen riktig. Hvis du ønsker å oppnå dine mål på stedet, bør du gjøre planleggingen mer bevisst.

Tidlige timer på dagen betyr at du starter en ny gunstig syklus for din sosiale syklus og virksomheten. Vel inn i dagen er et tegn på intens aktivitet og fokus på prosjektene dine. Når dagen er slutt, kunngjør det slutt på en periode, på en syklus….

I en drøm er en periode på en dag ofte et symbol for en fase, en periode med utvikling eller øyeblikk av konflikt. Morgener er begynnelsen på en fase, om ettermiddagen i midten og om natten slutten av en fase. Enhver omtale av å måtte vente til i morgen kan ha symbolikk på endringene som oppstår etter at en fase er fullført eller et problem har kommet til en slutt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se temadelen for været.

I en drøm er en periode på en dag ofte et symbol for en fase, en utviklingsperiode eller et øyeblikk av konflikt. Morgen er begynnelsen på en fase, ettermiddagen i midten og kvelden slutten på en fase. Enhver omtale av å måtte vente til i morgen kan ha symbolikk for endringer som skjer etter at en fase er fullført eller et problem er avsluttet. For mer, se temadelen for tid….

…Å drømme om bøker antyder alltid intenst arbeid. Å drømme at du studerer en bok antyder at du snart blir veldig fornøyd og til slutt vil motta penger. Når en forfatter drømmer om at arbeidet hans er i ferd med å bli skrevet ut, antyder det at han / hun vil gå gjennom boka før han leverer den, fordi forfatteren er tvilsom om boken hans vil bli akseptert av lesepublikummet eller ikke. Å drømme at du med stor innsats studerer en bok for å kunne svare på spørsmål og vanskelige problemer, tyder på at du til slutt vil bli kompensert med utmerkelser og priser. Å drømme at gamle, mishandlede og forsømte bøker omgir deg, tyder på at du er omgitt av løgn og ondskap. Imidlertid, hvis bøkene er i god stand og godt plassert, indikerer det at drømmeren vil ha et langt og fredelig liv. Å drømme om barn som studerer med bøker antyder lykke hjemme….

…Drømmen om en skade symboliserer følelsesmessig sår eller forlegenhet. Noen kan ha sagt noe som skadet følelsene dine. Føler meg skadet. Alternativt kan skade i en drøm gjenspeile problemer som har oppstått av hastverk i en situasjon. Et tegn på at du må bremse. Det kan også symbolisere en ulykke, ulykke eller uflaks du har opplevd. Skader kan også speile frykten for å bli følelsesmessig såret i det våkne livet. Et ønske om at noen eller noe skal forsvinne. Føler at et område av livet ditt kommer fra hverandre. Muligens et advarselsskilt om at du trenger å bremse eller være mer forsiktig. Dette er vanlig Drømmen om en skade rundt tidspunktet for en sykdom. Dette er veldig sjeldent, men drømmer om skader på bestemte kroppsdeler er rapportert å falle sammen med medisinske problemer for kroppsdelene. For eksempel drømte en kvinne om å bli slått i ribbeina, og fikk deretter medisinsk kontroll dager senere for å oppdage at en av ribbeina hennes hadde blitt brutt uten at hun visste det. En annen mann drømte om å bli spydt i halsen og oppdaget så dager senere at han hadde skjoldbruskkjertelkreft. En kvinne drømte om å få magen angrepet av ulv, og oppdaget så dager senere at hun hadde magekreft. Drømmen om at moren din blir skadet, kan representere følelser om din evne til intuitivt å ta de riktige beslutningene som blir hemmet. Uflaks eller dårlige valg setter deg tilbake. Drømmen om at faren din skulle bli skadet, kan representere forlegenheter som har kommet til deg på grunn av dårlige avgjørelser….

…I en drøm refererer vanligvis minutter til en mengde dager. Hvis du må vente i noen minutter, symboliserer det vanligvis hvor mange dager du må vente på at en hendelse eller en endring skal finne sted. Alternativt kan minutter bruke drømmens numerologisystem til å symbolisere det som skjer med deg under en fartsfylt opplevelse. Eksempel: Hvis en person eller stemme nevner å vente i 5 minutter i en drøm, betyr dette at du må vente 5 dager. Dette minuttsystemet er basert på et dyrekretsen fullmåne-klokkesystem som er diskutert i temaseksjonen for tid…

I et drømmeminutter refererer vanligvis til flere dager. Hvis du må vente en viss minutter vanligvis symboliserer hvor mange dager du må vente på en hendelse, eller en endring for å ta plassen. Alternativt kan minutter bruke drømmetrologisystemet til å symbolisere hva som skjer med deg under en rask tempoopplevelse. Eksempel: Hvis en person eller stemme nevner å vente 5 minutter i en drøm, betyr det at du må vente 5 dager. I dette øyeblikket systemet er basert på en dyrekretsen fullmåne klokkesystem som er diskutert i temaer delen av tid

Drømmen om en skade symboliserer følelsesmessig skade eller forlegenhet. Noen kan ha sagt noe for å såre følelsene dine. Føler seg skadet. Alternativt er jeg en skade i en drøm som kan gjenspeile problemer som oppstår fra nedfallet ditt i en situasjon. Et tegn på at du må bremse ned. -Det kan også symbolisere en ulykke, ulykke eller uflaks som du har opplevd. Skader kan også speile frykten din for å bli skadet følelsesmessig i det virkelige liv. Et ønske om at noen eller noe skal gå. Føler at et område av livet ditt faller fra hverandre. Muligens et advarselstegn på at du må bremse ned eller være mer forsiktig. Dette er vanlig å drømme om en skade på tidspunktet for en sykdom. Dette er svært sjelden, men drømmer om skader på bestemte deler av kroppen har blitt rapportert å falle sammen med medisinske problemer til kroppsdeler. For eksempel drømte en kvinne om å bli slått i ribbeina og ble en dag med medisinsk kontroll etter å ha oppdaget at et av ribbeina hennes hadde blitt ødelagt uten hennes viten. En annen mann drømte om å bli kastet i halsen og fant deretter ut dager senere at han hadde skjoldbruskkreft. En kvinne drømte om å få magen angrepet av ulver og fant deretter ut dager senere at hun hadde magekreft. Din mors drøm om å bli såret kan representere følelser om hennes evne til intuitivt å ta de riktige beslutningene blir undergravd. Uflaks eller dårlige valg satt tilbake. Din fars drøm om å bli såret kan representere forlegenhet som har kommet til deg på grunn av dårlige beslutninger.

…(Blossoms | Kiss) I en drøm representerer en rose en edel person, en kvinne, en nyfødt sønn, eller den kan representere hjemkomsten til en etterlengtet reisende. Å plukke roser fra en rosebush i en drøm betyr å høste ære, kjærlighet, velstand og velsignelser. Å kysse en hvit rose i en drøm betyr å kysse en gudfryktig kvinne. Å plukke en rød rose i en drøm betyr å kysse en morsom, kjærlig kvinne. Å lukte duften av en gul rose i en drøm betyr å kysse en syk kvinne. En bukett roser i en drøm betyr kyss, etter hverandre. En rosebud i en drøm betyr en spontanabort. En rose i en drøm representerer også en fremmed hustru, eller det kan bety en døende kvinne, en tapende virksomhet, en kortvarig lykke eller et løfte som ikke varer. Å motta en rose fra en ung mann i en drøm betyr å motta et løfte som ikke vil holde også. Å se en rosekrone over hodet i en drøm betyr å gifte seg. Roser på et brett i en drøm viser ungdommens glede som ikke varer, eller de kan betegne denne verdens midlertidige glede. Roser i en drøm indikerer også prisverdighet, eller nyter et godt omdømme. Roseolje eller attar som er laget av kronblader av damaskroser i en drøm, betyr intelligens, klarhet i sinnet, en vennlig og en mild person. Hvis en syk person ser seg legge seg på en seng med blomster i en drøm, betyr det at han kan dø innen førti dager, fordi førti dager representerer levetiden til en roseblomst. Å kutte av en rosebush i en drøm betyr nød. Å høste roser i en drøm betyr glede….

Drømmen om et kjøkken symboliserer et preparat for å legge merke til deg selv opplever noe. Det kan også være representasjon av planer som du gjør for senere. Et kjøkken kan representere en livsendrende opplevelse eller liv som er i ferd med å skje. Drømmekjøkken er ofte intuitive eller profetiske i naturen der noen eller noe du ser på kjøkkenet symboliserer noe som er i ferd med å skje. Å drømme om moren din inne på et kjøkken er et av de kraftigste intuitive eller profetiske symbolene du kan oppleve. Kombinasjonen av et kjøkken og din mor symboliserer din følelse av intuisjon som forbereder seg på en situasjon som er i ferd med å skje. Alt moren din sier eller gjør på kjøkkenet er viktig fordi han advarer deg, eller gir deg innsikt i hva det kan være i ferd med å skje i livet ditt. Eksempel: En mann drømte om å se sin bestemor på et kjøkken, og ga ham de kokte eggene. Noen dager senere opplevde denne mannen at bestemoren besøkte ham for å tvinge ham til å begynne å rengjøre hagen sin. Eksempel 2: En mann drømte om å se sin far på et kjøkken og deretter falle ned trappen. Noen dager etter drømmen, at tilstanden til helsen til faren forverret seg.

…Drømmen om et kjøkken symboliserer en forberedelse til å legge merke til at du opplever noe. Det kan også være representasjon av planene du lager for senere. Et kjøkken kan representere en forandring eller livserfaring som er i ferd med å skje. Kjøkken i drømmer er ofte intuitive eller profetiske i naturen der noen eller noe du ser på kjøkkenet symboliserer noe som er i ferd med å skje. Å drømme om moren din på et kjøkken er et av de kraftigste intuitive eller profetiske symbolene du kan oppleve. Kombinasjonen av moren din og et kjøkken symboliserer din følelse av intuisjon som forbereder deg på en situasjon som er i ferd med å skje. Alt moren din sier eller gjør på kjøkkenet er viktig fordi det advarer deg, eller gir deg innsikt i hva som handler om kan være i ferd med å skje i livet ditt. Eksempel: En mann drømte om å se bestemoren på et kjøkken som rakte ham kokte egg. Noen dager senere opplevde denne mannen at bestemoren besøkte ham for å tvinge ham til å begynne å rengjøre hagen sin. Eksempel 2: En mann drømte om å se faren sin på et kjøkken og deretter falle ned noen trapper. Noen dager etter drømmen ble farens helsetilstand forverret….

Hvis du drømmer om å se deg selv i en fornøyelsespark betyr det at du må ta en brems og sørge for at du ikke tar ting for alvorlig. Kanskje du bør gå ut for et par dager for å slappe av og nyte friheten og letthet du vil ha i de dager. Tenk om det er noe som gjør barrierer for deg å gå videre og ta hensyn til viktige ting i livet ditt. Hvis du drømmer om at fornøyelsesparken ikke er fullført, betyr det at du må nyte livet slik det er.

Å drømme at du studerer antyder at du ønsker å komme videre intellektuelt eller profesjonelt.

…Drømmen om bøker på en hylle symboliserer ideer, informasjon eller innsikt som du ennå ikke har oppdaget, eller som du begynner å utforske. Det kan også være representasjon av ideer, svar eller metoder du venter på å prøve. Det kan være et tegn på at du leter etter svar på problemer, studerer noe nytt, eller at du trenger å skaffe deg informasjon eller kunnskap i en situasjon før du tar beslutninger….

Drømmer om at du studerer et språk indikerer at du har problemer med å uttrykke dine tanker. Å høre det dårlige språket forklares som drømmen med viktig symbolikk for drømmeren. Denne drømmen betyr at du snart vil finne deg selv i en pinlig situasjon. Å høre eller snakke et fremmedspråk i ferd med å drømme er flott tegn for deg. Denne drømmen indikerer en melding fra underbevisstheten din som du fortsatt ikke forstår.

Å drømme om at du ser eller studerer et kart betyr at du blir veiledet og drevet i en retning som vil møte dine behov og mål. Det betegner også en ny endring i sin virksomhet, som vil bli etterfulgt av midlertidige skuffelser og deretter stabil fortjeneste.

Drømmer om at du er involvert i et søksmål, hindrer deg rivaler er offentlig ærekrenkende din karakter. Drømmer om at du studerer jus betegner at du vil gjøre en rask økning i din valgte karriere.

Å drømme at du studerer betyr at du har en tilstand av angst og frykt.

…Drømmer om å delta i en søksmål, advarer deg mot fiender som forgifter opinionen mot deg. Hvis du vet at drakten er uærlig fra din side, vil du prøve å disponere sanne eiere for din egen fremgang. Hvis en ung mann studerer jus, vil han øke raskt i ethvert valgt yrke. For en kvinne som drømmer om at hun deltar i en rettssak, betyr at hun vil bli ødelagt og finne fiender blant venner. Se dommer og jury….

…Hvis du drømmer om at du studerer grammatikk, betegner du at du snart vil ta et klokt valg i betydningsfulle muligheter….

…(Veske | Pose | Koffert | Bagasjerommet) En sekk eller en pakkebeholder i en drøm representerer reiser eller aktiviteter generelt. En sekk i en drøm representerer også kroppen til et menneske. En tom sekk i en drøm betyr da død. Å se en sekk i en sekk i en drøm representerer kunnskapen man har dratt nytte av i løpet av livet i denne verden. Hvis den andre sekken inneholder penger i drømmen, betyr det at ens kunnskap er sann. Hvis den inneholder endring, betyr det at man fremdeles studerer og trenger å øke sin kunnskap. En sekk i en drøm representerer også ens personlige og hemmelige liv. I en drøm, hvis man tar et snitt gjennom en sekk og kaster innholdet under, betyr det at hans private og intime liv vil bli utsatt for og blir gjenstand for folks samtale. Hvis ens penger faller gjennom et hull i vesken eller en veske han bærer, representerer posen også kroppen hans og pengene representerer sjelen hans, noe som er en indikasjon på hans død. Hvis man finner termitter eller møll inni sekken sin i en drøm, betyr det også død. Således betegner en sekk i en drøm hva en person representerer, eller det kan bety ens hjerte. (Se også Veske | Veske | Veske | Koffert | Bagasjerommet)…

…Drøm om barn søte og fine – Til deg kommer suave debonair, Fortune kledd i skinnende kjole, bærer rikdom og lykke. Å drømme om å se mange vakre barn er viktig for stor velstand og velsignelser. For en mor som drømmer om å se barnet sitt syk av liten årsak, kan hun se det nyte robust helse, men bagateller av en annen art kan trakassere henne. Å se barn som arbeider eller studerer, betegner fredelige tider og generell velstand. Drømmer om å se barnet ditt desperat syk eller død, har du mye å frykte, for velferden er dessverre truet. Drømmer du om ditt døde barn, betegner bekymring og skuffelse i nær fremtid. Drømmer om å se skuffede barn, betegner trøbbel fra fiender og engstelige forkynnelser fra underhåndsarbeid fra tilsynelatende vennlige mennesker. Å boltre seg og leke med barn, betyr at alle dine spekulasjons- og kjærlighetsbedrifter vil seire….

…Drømmer om pyramider, betegner at mange endringer vil komme til deg. Hvis du skalerer dem, vil du reise sammen før du finner tilfredsstillelse av ønsker. For den unge kvinnen prognostiserer det en mann som på ingen måte er vennlig. Drømmer om at du studerer mysteriet til de gamle pyramidene, betegner at du vil utvikle en kjærlighet for naturens mysterier, og du vil bli lærd og polert….

Å drømme at du studerer en historietime antyder at du ønsker å oppnå kulturell selvforbedring, eller det kan også tyde på at du lengter etter å reise og besøke interessante historiske steder.

Når du studerer latin i drømmen din, viser en slik drøm visdom og kunnskap. Kanskje du vil overvinne vanskelighetene i takk av din intelligente tenkning.

Hvis vi studerer matematikk i en drøm som kunngjør fremtidig møte med noen med stor kunnskap.

…Drømmer om en pyramide av en hvilken som helst gammel kultur kunngjør store endringer i drømmerens liv. Drømmer om å gå opp en pyramide, med eller uten trapper, kunngjør at drømmeren må jobbe hardt og reise før han oppnår det som er ønsket. Å drømme at du arkeologisk studerer en pyramide indikerer at drømmeren er glad i arkeologi eller historie….