Å se mygg tolkes som anbefalingen fra underbevisstheten for drømmeren å vurdere at noen situasjon eller noen har drenert sin energi og ressurser. Alternativt betyr det at du vil prøve forgjeves å motstå angrep fra andre. Drømmer om at det dreper mygg, betegner at du til slutt vil overvinne dine hindringer og nyte lykke og formue.

…Å drømme om mygg betyr at du vil oppleve noen konflikter. Hvis du har drept en mygg i en drøm, indikerer det at du vil overvinne hindringene dine og vil glede deg over formue og innenlands lykke. Hvis du ikke har klart å drepe myggen, betyr det at du flyr mot vinden og ikke får suksess….

…Drømmen om mygg symboliserer en irriterende forstyrrelse. Du kan føle at din gode natur eller uskyld blir utnyttet. Noe som kommer i veien for lykke eller å nå dine mål når du er bekymringsløs eller prøver å kose deg. En mygg kan også være et tegn på at du føler deg utnyttet eller føler deg overveldet av små problemer….

Drømmen om mygg symboliserer en irriterende interferens. Du kan føle at din gode natur eller uskyld blir utnyttet. Noe som hindrer lykke eller oppnå dine mål når din bekymringsløse eller prøve å ha det gøy. En mygg kan også være et tegn på at du føler deg utnyttet eller føler deg overveldet av små problemer.

…For å se mygg i drømmene dine, vil du forgjeves forsøke å forbli ugjennomtrengelig for de lure angrepene fra hemmelige fiender. Din tålmodighet og formue vil begge lide av disse designende personene. Hvis du dreper mygg, vil du til slutt overvinne hindringer og nyte formue og huslig lykke….

…Å drømme om mygg antyder at drømmeren har fiender på grunn av sin egen oppførsel og karakter. Å drømme om å drepe mygg antyder at drømmeren lett vil bli kvitt fiender ved ganske enkelt å endre hans eller hennes oppførsel….

…(Gnat) I en drøm representerer en mygg en fiende som vil føre til blodsutgytelse og lemlestelse. En mygg i en drøm representerer også en fortrolig, en medarbeider eller en sterk person. En myggstikk i en drøm betyr å motta penger i erstatning, eller som blodreparasjon….

…Fluer og mygg, disse insektene symboliserer irriterende mennesker eller like irriterende ytre impulser. Drap av en flue i drømmer uttrykker et ønske om å bevege seg bort fra innbilte mennesker, få dem til å forsvinne fra livene våre og dermed unngå ubehag og problemer. Myggen advarer oss om å beskytte oss mot fremmede som vil blande seg inn i livene våre, samt de aggressive impulsene som vekker oppsikt i oss….

…(På villspor | Urettferdighet | Drep | Mord | Lettelse) I en drøm betyr slakt å mishandle foreldrene, eller det kan bety urett. Hvis man ser seg selv i en slaktet drøm, bør han be hardt og søke tilflukt hos Gud den allmektige for å hjelpe ham. Hvis man ser lik av slaktede mennesker spredt rundt ham i en drøm, betyr det fortjeneste og oppnåelse av målene hans. Å se slaktede mennesker i en drøm også kan bety at de har kommet på villspor. Hvis man ser en mann eller en slakter slakte ham i en drøm, betyr det at han vil seire over sin overfallsmann. Hvis han blir fengslet, betyr det at han blir satt fri. Hvis han blir grepet av frykt, betyr det at han vil nå sikkerhet og gjenvinne sin ensartethet og fred. Hvis han er en krigsfanget fange, betyr det at han blir satt fri. Hvis han er leder, betyr det at suvereniteten vil utvides. Å slakte noen i en drøm betyr å være urettferdig mot ham. Å slakte en due i en drøm betyr å gifte seg. Å kutte et stykke kjøtt fra baksiden i en drøm betyr at han driver med sodomi. Hvis man befinner seg slaktet, men ikke vet hvem som drepte ham i drømmen, betyr det at han er en innovatør, eller det kan bety at han vil forfalske et vitnesbyrd. Å drepe sin egen far eller mor i en drøm betyr å være ulydige mot dem eller angripe dem og bli forbannet. Å slakte en kvinne i en drøm betyr utroskap, eller lokke til samleie med henne. Å slakte en fugl eller hunn av en fugl eller dyr i drømmen betyr å tømme en ung jente. Å slakte en sønn i en drøm betyr at en slik sønn er hensynsløs og urettferdig overfor foreldrene sine. Hvis man dreper seg selv i en drøm, betyr det at han giftet seg med en kvinne som er ulovlig for ham. (Se også Slaughter house)…

…Drømmer om at du begår drap, forutsier at du vil lide store kvaler og ydmykelser gjennom andres likegyldighet, og dine dystre omgivelser vil føre til forvirrende bekymring for de nærmeste. Drømmer om at en venn begår selvmord, vil du ha problemer med å avgjøre et veldig viktig spørsmål. Se Drep….

…(Insekt) I en drøm representerer en flue en svak, ydmyk og en baktalende person. Hvis han noen gang kommer noen til gode, vil det være noen av hans eget slag. Å spise fluer i en drøm betyr å tjene avskyelige penger. Å se fluer som ruminerer inni magen i en drøm, betyr å tjene penger på en avskyelig og en foraktelig mann. Å se fluer i ens kropp i en drøm betyr å blande seg med avskyelige mennesker. Uansett hvilken fortjeneste man kan få gjennom dem vil ikke vare. En storflue i en drøm representerer en stor fiende som vil skade folket og økonomien i landet. Fluer som flyr over hodet i en drøm, representerer en svak fiende som ønsker å seire over ham. Det kan også bety at noen med høy rangering påvirker trekkene sine eller tvinger dem til å gjøre det han vil. Hvis noen som har tenkt en reise, ser fluer sitte på ham i en drøm, bør han kanskje utsette reiseplanene sine en stund. Hvis man ser fluer i munnen i en drøm, betyr det at noen tyver vil ta tilflukt eller gjemme seg i huset hans. Hvis en flue eller en mygg kommer inn i øret i en drøm, betegner den velsignelse, status, autoritet eller fortjeneste. Å drepe en flue i en drøm betyr å bevare ens helse og kondisjon. Hvis man ser en sverm av fluer inne i huset sitt i en drøm, betyr det at fiendene hans vil føre til tap. Fluer er en svak, men en tøff fiende. I en drøm betyr en samling av fluer et sted fortjeneste, medisin, kur, vederstyggelige handlinger eller å begå en handling som vil bringe irettesettelse….

…Å drømme at du drikker te antyder at du lever et rolig og løs liv takket være din plettfri oppførsel. Drømmer om te uten å drikke det kunngjør forhåpninger eller illusjoner som det neppe vil gå i oppfyllelse. Å drømme om noen form for te antyder at innrømmelsene begått i andres nærvær vil undergrave drømmeren. Drømmer om å drikke te blant venner kunngjør suksess i samfunnet. Drømmer om at det er feil, fluer eller mygg mens du drikker te kunngjør fremtidige vansker i følelsesmessige forhold. Drømmer om at du slipper teen du drikker til gulvet, kunngjør familieproblemer på grunn av en misforståelse….

(Se Mygg)