…Drømmen om et hemmelig rom symboliserer ditt forsømte potensial eller å realisere uoppdagede sider ved deg selv. Å innse at du har mer enn du trodde, eller at noe er mulig etter først å ha trodd at det ikke var det. Det kan være på tide å starte noe du har glemt eller forlatt. Føler håp igjen etter å ha trodd at for mye tid hadde gått. Negativt kan skjulte eller hemmelige rom representere mystiske problemer du prøver å møte. Drømmen om et forbudt rom kan representere handlinger eller opplevelser du er redd for å ta. Det kan også være en representasjon av din følelse av at et spørsmål er tidssensitivt. Spenning mellom forskjellige områder i livet ditt som ikke lar deg føle deg komfortabel med å ta sjansen. Et tegn på at du kanskje trenger å forfølge et mål sakte og forsiktig. Eksempel: En ung mann drømte om å finne et hemmelig rom i farens kjeller med verdisaker i. I sitt våkne liv var han bekymret for å gjøre et dyrt kjøp for å erstatte noe han eide, men skjønte snart at det han allerede eide ikke faktisk var ødelagt etter at han hadde renset det. Det hemmelige rommet reflekterte hans overraskelse over at hans nåværende utstyr faktisk fungerte perfekt etter å ha trodd at det var ødelagt. Eksempel 2: En mann drømte om å finne et hemmelig rom med en deprimert klovn i. I det våkne livet skjønte han at depresjonen faktisk kan være relatert til en stor forlegenhet fra ungdommen hans etter å ha tilbrakt mange år uten å forstå hvorfor han var deprimert. Eksempel 3: En kvinne drømte om et forbudt rom. I det våkne livet ønsket hun å skille seg fra mannen sin, men fryktet at han ville bli voldelig hvis hun prøvde….

…Drømmen om å være inne i et rom du aldri har vært i før symboliserer det personlige rommet og grensene du føler i en situasjon. Det du føler at du kan eller ikke kan gjøre i livet. Lukke vegger kan gjenspeile mangel på valg eller evne til å handle. Fjernvegger kan reflektere mye fritid og muligheter. Vurder typen rom for ytterligere mening. Soverom er private tanker, kjøkken er forberedelser, bad er problemer med rensing og stue er problemer du føler deg fornøyd med. Drømmen om et tomt rom symboliserer et område i livet ditt der ingenting skjer. Hvis rommet tidligere var fylt med møbler eller gjenstander, men ikke lenger, kan det gjenspeile følelser av tomhet eller uten å ha noe formål. Eksempel: En mann drømte om å bli sittende fast i et rom som var for lite. I det våkne livet følte han seg fanget i gjeld. Eksempel 2: En kvinne drømte om å være i et rom med høye fjerne vegger. I det våkne livet prøvde hun å skille seg, og hennes vanskelige ektemann forårsaket forsinkelser og fikk henne til å gjøre alt arbeidet. De fjerne veggene reflekterte den enorme utfordringen hun følte med å få gjort noe, som om hun aldri kunne komme nær målet. Eksempel 3: En kvinne drømte om et tomt rom. Jeg våknet livet datteren hennes hadde flyttet ut på egenhånd og etterlot henne å leve alene. Hun følte at livet hennes ikke hadde noen mening lenger….

Drømmen om et hemmelig rom symboliserer ditt forsømte potensial eller oppfatter ukjente aspekter av deg selv. Innse at du har mer enn du trodde eller at noe er mulig etter den første, tro at det ikke var. Det kan være på tide å starte noe som allerede har glemt eller forlatt. Føler håp igjen, etter å ha trodd hadde også brukt mye tid. Negativt, skjulte eller hemmelige rom kan utgjøre mystiske problemer som du prøver å møte. Drømmen om et forbudt rom kan representere handlinger eller opplevelser som du er redd for å ta. Det kan også være representasjonen av følelsen din om at et problem er tidssensitivt. Spenning mellom ulike områder av livet ditt som ikke tillater deg å føle deg komfortabel med å ha en sjanse. Et tegn på at du kanskje må forfølge et mål, sakte og forsiktig. Eksempel: En ung mann drømte om å finne et hemmelig rom i farens kjeller med verdisaker inne. I det virkelige liv var han bekymret for å gjøre et dyrt kjøp for å erstatte noe han eide, men kort tid etter innså at det han allerede eide ikke var virkelig ødelagt etter at han ryddet det opp. Det hemmelige rommet reflekterer hans overraskelse at hans nåværende utstyr faktisk fungerte perfekt etter å ha trodd at det var ødelagt. Eksempel 2: En mann drømte om å finne et hemmelig rom med en deprimert klovn i den. I det virkelige liv innså han at hans depresjon virkelig kan være relatert til en stor forlegenhet, fra sin ungdom, etter å ha tilbrakt år uten å forstå hvorfor han var deprimert. Eksempel 3: En kvinne drømte om et forbudt rom. I det virkelige liv ønsket hun å skille seg fra sin mann, men fryktet at han ville bli voldelig hvis hun prøvde.

Drømmen om å være inne i et rom du aldri har vært i symboliserer den personlige plassen og grensene du føler i en situasjon. Det du føler du kan og ikke kan gjøre i livet. Nærliggende vegger kan gjenspeile mangel på valg eller evne til å handle. Fjerne vegger kan gjenspeile mye ledig tid og alternativer. Vurder romtypen for ytterligere betydning. Rommene er tanker, kjøkken er forberedelse, bad er problemer med renslighet og stue er problemer som du føler deg fornøyd med. Hvis rommet tidligere var fylt med møbler eller gjenstander, men ikke lenger kan gjenspeile følelsen av tomhet eller har ingen hensikt. Eksempel: En mann drømte om å bli fanget i et rom som var for lite. I det virkelige liv føler han seg fanget i gjeld. Eksempel 2: En kvinne drømte om å være i et rom med høye fjerne vegger. I det virkelige liv prøvde hun å få en skilsmisse, og hennes vanskelige ektemann forårsaket forsinkelser og fikk henne til å gjøre alt arbeidet. De fjerne veggene reflekterer den enorme utfordringen hun følte fra å oppnå noe, som om hun aldri kunne komme nær målet sitt. Eksempel 3: En kvinne drømte om et tomt rom. Jeg våknet opp datterens liv hadde forandret seg på egen hånd og latt henne leve alene. Hun følte at livet hennes var mer meningsløst.

Drømmen med et mørkt rom med fotografering symboliserer din dype bekymring som opprettholdes forventninger eller inntrykk. Det kan også være representasjonen av din bekymring i å holde et løfte eller sørge for at en situasjon blir husket positivt. Negativt kan et mørkt rom representere en frykt for å gjøre deg flau ved å ikke holde et inntrykk du gjorde på noen. Drømmen om å være i et mørkt eller svakt opplyst rom kan representere en farlig mulighet i livet ditt. En situasjon du ikke forstår eller er redd for. Alternativt kan et mørkt rom representere en situasjon som forvirrer deg eller etterlater deg med litt hjelp. Å måtte gjøre noe med få ressurser eller informasjon.

…Drømmer om at du er i et rom har melding om din personlighet. Hvis noen er i et rom – så din drøm indikerer din mening om den personens personlighet. I drømmen om å se deg selv eller en annen person i et rom, representerer det et bestemt aspekt av deg selv eller et spesielt forhold. Drømmer om ulike rom er ofte relatert til skjulte områder av det bevisste sinnet og de ulike aspektene ved personligheten din. Drømmer om at du finner eller oppdager nye rom, antyder at du utvikler nye krefter og tar på deg nye roller. Du vokser kanskje følelsesmessig. I drømmen om å se et attraktivt eller komfortabelt rom forklares som drømmen med viktig symbolikk for drømmeren. Denne drømmen betyr overflod og tilfredshet i livet. Drømmer og ser et mørkt, mystisk eller trangt rom, betegner at det som føles fanget eller undertrykt i en situasjon. Hvis du ønsker å bedre forstå drømmen din, vennligst les om badet eller kjøkkenet….

…Stort rom betyr suksess i virksomhet eller arbeid. Lite rom betyr tap og feil….

…Å drømme om at ditt personlige rom blir invadert, symboliserer følelser om å være uheldig plaget eller snakket med. Føler mangel på privatliv. Flau eller irritert over at du trenger å diskutere noe du er ukomfortabel å diskutere. Føler at noen har gått over linjen med personlige grenser. Drømmen kan være et tegn på at du trenger å si fra eller fortelle noen å trekke seg tilbake. Du tåler kanskje mer enn du burde være. Negativt kan drømmer om at ditt personlige rom blir invadert gjenspeile din økte følsomhet for å bli naget, påminnet eller plaget i det hele tatt….

…(Sengekammer | Soverom | Rom | Suite) Et kammer i en drøm betyr sikkerhet, trygghet, ekteskap, en nyfødt eller husets dame. Å se et kammer på avstand betyr glede, tilfredshet og lykke. Å være inne i et kammer med to eller tre rom i en drøm betyr også sikkerhet. Å gå redd inn i et rom hvis eier er ukjent i en drøm, betyr trygghet, sikkerhet og ro for ens frykt. Hvis man er syk, betyr det å komme inn i paradis eller komme seg fra sin sykdom, stige i rang, glede seg over en høyt posisjon i verden, styre mennesker gjennom kunnskap, erfaring, ledelse eller åndelig oppnåelse. Hvis en fattig person ser seg inne i et nytt rom i en drøm, betyr det tilfredshet og rikdom. Imidlertid, hvis en rik person ser det i en drøm, betyr det tap av penger eller virksomhet. Hvis en fattig ser seg selv i et gammelt rom i en drøm, betyr det at han vil bli stadig mer fattig og pengeløs, og hvis han er rik, betyr det at formuen hans vil øke. Å bygge et rom i andre etasje i en drøm betyr å gifte seg med en andre kone. (Se også Soverom)…

Se betydningen av hemmelige rom

(Se avdeling)

Se betydningen av Outer Space

Drømmen med klasserom symboliserer en interesse i å lære om deg selv, personlig vekst eller finne løsninger på problemer eller spørsmål. Du kan ha en bekymring om et bestemt emne eller problem. Drømmen om å sitte på baksiden av klasserommet kan utgjøre et problem som angår deg, men som du ikke ønsker å trekke oppmerksomhet til. Gjenstand for et klasserom symboliserer formen, metoden eller retningen du tenker. Et tema for bekymringer, problemer, som du bryr deg om eller situasjoner som er følsomme. Historieklasser kan for eksempel gjenspeile besitteringen av sine tidligere og matematiske klasser sine forsøk på å løse et vanskelig problem. Geografi kan symbolisere livet ved å eksperimentere fra ulike perspektiver, og vitenskap kan representere eksperimentering med nye ideer. Klassenummeret til klasserom på barneskolen kan bruke numerologi til å kommunisere slik du tenker. Klasse 5-klasserom kan for eksempel representere endringer som skjer i livet, mens klasse 2-klasserom kan skape problemer eller situasjoner du er forvirret over. Drømmen om klasserom som du ikke gjenkjenner symboliserer en åpensinnet tilnærming eller nye problemer. Du prøver kanskje nye ting.

…Hvis atmosfæren er vennlig og imøtekommende i rommet, symboliserer den ambisjonen og lengselen etter velferd og trygghet, og hvis det er et soverom, god forståelse for familien og i paret. Hvis atmosfæren er ubehagelig og undertrykkende, gjenspeiler den frykten og frustrasjonene fra en uheldig fortid, og hvis den er full av fuktighet er det også frykten for å være ulykkelig igjen i fremtiden. Hvis rommet ikke har vinduer eller dører, symboliserer det isolasjon, frykt og mangel på viljestyrke….

…Drømmen om å være i venterom symboliserer saker der du viser mye tålmodighet. Du kan være veldig fokusert på noe du forventer å skje i det våkne livet. Negativt kan det gjenspeile voksende utålmodighet eller at du er for villig til å la noen ta seg tid. Positivt, kan du være rolig i en krise eller stressende situasjon….

Se betydningen av Secret Rooms

(Se trapp)

…Representerer god forståelse med partneren vår, eller generelt situasjonen i kjærlighetslivet. Så vi må observere atmosfæren i rommet. Hvis ubehagelig – symboliserer frykt og frustrasjoner, og hvis det er harmonisk – trivsel og ro. Hvis vi ser noen lekkasjer, kan det indikere tilstedeværelsen av ukontrollerte følelser, og sprekker er ugudelige for fremtidige forstyrrelser….

Se betydningen av Dressing Room

Se betydningen av garderoben

…Drømmen om et fotografisk mørkt rom symboliserer din dype bekymring for at forventninger eller inntrykk holdes. Det kan også være representasjonen for din bekymring for å holde et løfte eller sørge for at en situasjon blir husket positivt. Negativt kan et mørkt rom representere en frykt for å flau deg selv og ikke holde et inntrykk du har gjort av noen. Drømmen om å være i et mørkt eller dårlig opplyst rom kan representere en farlig mulighet i livet ditt. En situasjon som du ikke forstår eller er redd for. Alternativt kan et mørkt rom representere en situasjon som forvirrer deg eller gir deg lite hjelp. Å måtte gjøre noe med få ressurser eller informasjon….

…Å se deg selv ligge alene i en drøm indikerer en periode med usikkerhet, og venter på å se vanskeligheter som vi ikke vil kunne overvinne uten hjelp, og vi venter på denne hjelpen ved å gjøre det eneste vi vet hvordan vi skal gjøre, som skjuler tristheten vår og hjelpeløshet. Hvis vi legger oss utendørs betyr det at det som virkelig får oss til å lide, ikke er noe annet enn et midlertidig ubehag uten alvoret vi forestilte oss. Hvis vi ligger i sengen med noen av samme kjønn, eller hvis denne personen er i samme rom, indikerer det at i tillegg til usikkerheten vi føler oss plaget av, er vi bekymret for hva andre kan si. Hvis vi ligger i sengen med noen av det motsatte kjønn, eller hvis han eller hun har vært i samme rom, betyr det at slutten på problemene våre nærmer seg….

Drømmen om å male et hus eller rom representerer en endring av en intensjon eller følelse. Situasjonen blir bevisst endret. Det kan også være representasjon av en betydelig endring av mentalitet. Drømmen om et maleri symboliserer en prestasjon du vil bli lagt merke til av. Eksempel: En mann drømte om å bli vist en bilderamme. I virkeligheten var det veterandag. Bildet gjenspeiler realiseringen av å kjempe en krig som veteraner dag gjør folk innse. Eksempel 2: En mann drømte om å se et rom bli malt hvitt. I det virkelige liv ble et personlig problem helt fjernet fra livet hans. Den hvite malingen i rommet gjenspeiler hans personlighet blir renset fra problemet som endring skjedde i hans liv.

Drømmen om rom symboliserer overbærenhet i noe som ikke har integritet. Full bevissthet om deg selv, som noe som kan betraktes som ubehagelig, ubehagelig, grov eller ufullkommen. Nyt å gjøre noe som får deg til å føle deg som en freak eller ser farlig eller risikabelt ut for andre. Innser du er litt av en idiot og ikke bekymre deg for det. Eksempel: En kvinne drømte om å drikke rom og være usikker på det. I det virkelige liv var hun en utvinnende alkoholiker og hadde det gøy å bryte en av de mindre reglene i gjenopprettingsgruppen som var relatert til alkoholinntak. Rommen reflekterer hennes takknemlighet for å gjøre noe som hadde en tendens til å få henne til å føle seg som en idiot når hun var rundt hennes utvinning fra gruppen fordi hun ikke fulgte alle reglene perfekt.

drømmen om et treningsstudio rom, eller vekt rom symboliserer din mentalitet blir fokusert på å forbedre eller styrke noen områder av livet ditt. Prøver å være den beste det kan være, hvis du ser onde mennesker, folk kledd i rødt, objekter, eller rødt lys i et vektrom, symboliserer dette negative vaner eller tankemønstre som kan komme ut av kontroll. Du kan øke frykt, uærlighet eller arroganse på noen måte.

Drømmen om et smalt rom symboliserer følelser av å være begrenset, begrenset eller begrenset. En smal korridor eller passasje kan gjenspeile begrensede valg som overgang fra en fase til en annen. Et smalt rom kan gjenspeile frustrasjon, press eller frykt for å bli arrestert.

…Drømmen om et smalt rom symboliserer følelser av å være begrenset, begrenset eller begrenset. En smal gang eller gang kan reflektere begrensede valg når du går fra en fase til en annen. Et smalt rom kan gjenspeile frustrasjon, press eller frykt for å bli sittende fast….

…Drømmen om en flom symboliserer negativisme eller usikkerhet som du føler deg tvunget til å vente. Du kan føle deg påvirket av et problem eller noe uventet som bremser deg ned eller holder deg tilbake. Drømmen om et rom eller rom som oversvømmes symboliserer negativisme eller usikkerhet som har blitt en distraksjon. Du tenker på noe hele tiden… og plutselig føler seg overveldet av et problem. En interferens eller distraksjon som du må vente med å redusere før du kan gå tilbake til normal. Håndtere et problem som har forrang over dine faktiske mål eller ønsker….

…Drømmen om rom symboliserer overbærenhet med noe som mangler integritet. Full bevissthet om at du liker noe som kan betraktes som avskyelig, usmakelig, grovt eller ufullkommen. Liker å gjøre noe som får deg til å føle deg som en rykk eller se farlig eller risikabel ut for andre. Legg merke til at du er litt drittsekk og ikke bryr deg om det. Eksempel: En kvinne drømte om å nippe til rom og være usikker på det. I det våkne livet var hun en alkoholist som var på bedring, og koste seg med å bryte en av de mindre reglene i utvinningsgruppen som ikke var relatert til inntak av alkohol. Rumet reflekterte hennes glede av å gjøre noe som hadde en tendens til å få henne til å føle seg som en rykk når hun var i utvinnelsesgruppen fordi hun ikke fulgte alle reglene perfekt….

…Drømmen om å male et hus eller rom representerer en endring av intensjon eller følelse. En situasjon blir med vilje endret. Det kan også være representasjon av en målrettet endring av tankesett. Drømmen om å male et bilde symboliserer en prestasjon du vil bli lagt merke til. Du vil bli anerkjent for noe du gjør. Eksempel: En mann drømte om å få se et billedmaleri. I det våkne livet var det veteranens dag. Maleriet gjenspeiler fullførelsen av å kjempe en krig som veteranens dag får folk til å legge merke til. Eksempel 2: En mann drømte om å se et rom males hvitt. I det våkne livet ble et personlig problem fjernet helt fra livet hans. Den hvite malingen i rommet reflekterte hans personlighet som ble renset for problemet da det skjedde forandring i hans liv….