…Å drømme om ville ender som svømmer fredelig i klart og rolig farvann tyder på at drømmeren er i fred med seg selv, og det kan også bety at drømmeren forbereder en lang tur som vil være hyggelig og produktiv. Å drømme om ville ender som flyr i en solrik og rolig himmel, kan indikere at drømmerens forhold krever tid for å nå frukt. Å drømme om å jakte ender antyder at drømmeren tenker å skifte jobb, forretning osv. Hvis andre under drømmen skyter og dreper flygende ender, betyr dette svikt i drømmerens planer på grunn av andres inngripen….

…Drømmen om en and symboliserer deg eller noen andre i det våkne livet som er klar over alt som skjer rundt dem. Positivt kan ender gjenspeile beredskap og reddhet. Å være smart informert eller ha innsideinformasjon. Følelse som er lett å tilpasse seg eller komme unna med noe. Negativt kan en and representere sladder eller snakke om andre mennesker bak ryggen. En irriterende ~twerp~ i livet ditt som ikke vil forsvinne eller som du føler alltid kommer unna med noe negativt. Det kan også være et tegn på at du ikke liker å være så informert som du er. Eksempel: En kvinne drømte om å se ender i hagen hennes under et tre. Når hun våknet var hun dypt bekymret for å være klar for verdens ende. Ender i bakgården reflekterte hennes følelser om at hun var mer informert enn andre om globale hendelser og potensialet for apokalyptiske hendelser, samtidig som hun følte at hun ikke kunne gjøre mye med det….

…Drømmer om å se ville ender på en klar vannstrøm, betyr heldige reiser, kanskje over havet. Hvite ender rundt en gård, indikerer sparsommelighet og en fin høst. Å jakte ender, betegner forskyvning i arbeid i gjennomføring av planer. Å se dem skutt, betyr at fiender blander seg med dine private anliggender. Forutsi en lysere fremtid for deg å se dem fly. Det betegner også ekteskap og barn i det nye hjemmet….

…Drømmen om grønne bønner symboliserer ubehagelige opplevelser eller valg du vet er til din beste interesse. Velge å være ansvarlig når du ikke trenger å være. Noe ubehagelig som skjer i livet ditt som du vet er bra for deg. Det kan også være representasjon av en lite spennende langsiktig beslutning som er bra for deg. Positivt, grønne bønner kan gjenspeile situasjoner der du er fornøyd med deg selv for å gjøre det rette når det er vanskelig….

Drømmen om en and symboliserer deg eller noen andre i livet som er klar over alt som skjer rundt deg for å våkne opp. Positivt kan ender reflektere forberedelse og savviness. Å bli informert med utspekulert eller å ha innsideinformasjon. Føler at det er lett å tilpasse seg eller gjøre noe. Negativt kan en and representere sladder eller snakke om andre mennesker bak ryggen. En kjedelig dekket i livet ditt som ikke går bort, eller som føles alltid unnslipper noe negativt. Det kan også være et tegn på at du ikke liker det ved å være så informert som du er. Eksempel: En kvinne drømte om å se endene i bakgården under et tre. Da hun våknet, var hun dypt bekymret for å være klar for verdens ende. Endene i bakgården reflekterer sine følelser om seg selv, blir bedre informert enn andre om globale hendelser og potensialet for apokalyptiske hendelser samtidig som hun følte at hun ikke kunne gjøre mye med det.

Drømmen om et grønt tre symboliserer et område av livet ditt som aldri stopper. Positivt, det gjenspeiler relasjoner eller situasjoner som kan påberopes når noe skjer. Manglende evne til å tape. Negativt reflekterer et grønt tre et problem som overlever alle forsøk på å avbryte det.

Drømmen betyr sarkasme, hån eller latter fra en person som er underordnet drømmeren.

(Se Avling)

…(Hage greener | Leguminosae) En fersk spir i en drøm betyr nød, men hvis den er tørr, betyr det en god høst, eller rene penger som tjenes med glede. Hvis man ser seg selv samle en haug med grønne spirer i en drøm, betegner det en advarsel. Hvis man kjenner igjen stoffet i drømmen sin, og tolker elementet, går den tilbake til den medfødte kvaliteten. Å inngå et felt med spirer i en drøm betyr et ekteskap i familien som eier det jordbrukslandet, eller det kan bety et forretningspartnerskap. Hvis man ser seg bytte om grønne spirer for brød i en drøm, betyr det aversjon mot fattigdom. Å spise kokte spirer i en drøm betyr fordeler på alle måter. Hvis man ser seg selv i en drøm som utveksler vaktler og manna (Se Manna) for grønne spirer og hvitløk, betyr det at han vil bli underkastet fattigdom og ydmykelse. Purslane i en drøm representerer noen som har overdrevet håp. Dette er grunnen til at denne typen spirer også kalles – ‘Dumme spirer.’ (Se også Hage urter | Linser)…

…Orkan eller tyfon symboliserer at en stor test er å møte, og resultatet av dette vil styrke eller ødelegge oss. Hvis drømmen er ledsaget av positive følelser eller ender godt, vil det være en test som vi vil overvinne og vi vil komme sterkere ut mentalt. Hvis følelsene er negative eller drømmen ender dårlig, noe som gjenspeiler frykten for hendelser som vi ikke er i stand til å overvinne og kan gi oss tap av eiendom, vennskap og til og med en ulykke….

Ender eller gjess symboliserer lykke i kjærlighet og skjebne. And eller gås med kløing advarer oss om at vi er i nærheten av en viss fare. Hvis vi drømmer om at de flyr som kunngjør besøk eller nyheter. Hvis de svømmer eller flyr solo, betyr ekteskapelig lykke. Spiser vi ender eller gjess betyr det fordeler og innenriks lykke….

…I en drøm representerer en and en kvinne eller en hushjelp. Hvis man ser seg selv spise etsekjøtt i en drøm, betyr det penger tjent gjennom arbeidernes arbeid. Det betyr også at man kan gifte seg med en rik kvinne. Ender lever i vann og blir ikke våte. Ender i en drøm tolkes også som opphøyede menn av fromhet, renhet og dyd som lever i denne verden og ikke blir påvirket av den. Hvis en and snakker med noen i en drøm, betyr det at han blir oppdratt til ære av en kvinne. Det representerer også komfort og tilfredshet i ens liv som kommer fra å spise sitt kjøtt, og lignelsen om dens avhengighet av vann er som sjømenn og fiskere og på grunn av dets mildhet. Imidlertid, hvis noen hører kvakking av en and inne i huset i en drøm, betyr det vanskeligheter på dette stedet, eller en kunngjøring om noens død. (Se også Svanekjøtt)…

…Drømmer om å samle stikkelsbær, er et tegn på lykke etter problemer, og en gunstig indikasjon på lysere utsikter i ens forretningsforhold. Hvis du spiser grønne stikkelsbær, vil du gjøre en feil i løpet av glede, og bli utfelt i toppunktet til sensasjonellisme. Dårlige resultater følger sikkert smaksprøver av grønne stikkelsbær. For å se stikkelsbær i en drøm, forutsier du at du vil unnslippe noe fryktet arbeid. For en ung kvinne å spise dem, forutsier hun at hun vil bli litt skuffet over forventningene….

…Å se kornormer i en drøm betyr penger og overskudd som vil formere seg. Grønne piggspyd i en drøm representerer velstand og en god høsting, mens tørre kornormer betyr tørke. Spikes i en drøm representerer også dagene, månedene og årene av ens liv, eller formuen som finnes i denne verden, dens naturressurser eller dens kister. Å bære en haug med grønne pigger i ens hånd i en drøm betyr kunnskap eller fortjeneste. Å samle pigger med korn fra forskjellige steder på en gård man kjenner igjen i en drøm, betyr at han vil motta jevnlige utbetalinger eller en lønn fra eieren av den gården….

…(Innhegning | Gjerde | Omgivende) Hvis de grønne hekkene i en frukthage klatrer mot utsiden av gjerdet og trærne forblir inne i hagen i en drøm, betyr det feilaktig holdning til ens religion, eller tap av verdslige status, tap av virksomheten, unnlatelse av å omvende seg, eller å gi foretrukket selskap med uvitende og skrytende mennesker fremfor selskap med rettferdige mennesker, eller det kan bety mangel på tilstrekkelig religiøs hengivenhet, avvise sin religion eller heve aktørenes vane over de utvalgte. Hvis man ser at de grønne hekkene er erstattet med en vegg, et gjerde eller en grøft i drømmen, representerer det den stigende stjernen til eieren av en slik hage. Hekker i en drøm representerer også ens religion og trærne representerer ens religiøse plikter. Hekker i en drøm representerer også familie, slektninger eller hans handel. Hvis hekkene blir tolket til å bety verden, kan de også representere familie, slektninger, avkom, ens religiøse liv og gjerninger som kan redde en fra å lide i helvete….

Drømmen med grønne bønner symboliserer ubehagelige opplevelser eller valg som er av interesse for deg. Velger å være ansvarlig når det ikke trenger å være. Det kan også være representasjonen av en uinteressert langsiktig beslutning som er bra for deg. Positivt kan grønne bønner reflektere situasjoner der du er fornøyd med deg selv for å gjøre det rette når det er vanskelig.

…(Fruktbar | God høst | Lang levetid | Paradis | Ungdom) Det å bære et grønt plagg i en drøm er et tegn på fromhet, religiøst oppmøte, assiduitet og hengivenhet. Grønne silkemyke plagg er kappene til paradisets innbyggere. Å se en avgått person ha på seg et grønt klær i en drøm, betyr at han eller hun lever i en god tilstand og høster fordelene av sine gjerninger i verden. Det kan også bety å arve den avdøde personen. Når det gjelder den avdøde personen selv, kan det også bety at han har forlatt denne verden i en martyrdomstilstand. Alle grønne plagg i en drøm representerer fordeler. Grønt i en drøm blir også tolket til å bety underkastelse til Guds vilje. (Se også plagg)…

…(Svart | Blond | Blåsvart | Grønn | Rødbrun | Lilla | Rød | Rødbrun | Hvit | Gul) Fargen svart i en drøm betyr velstand, lykke eller sykdom. Fargen blond i en drøm betyr krig, sykdom, fromhet, ære eller en religiøs person. I en drøm betyr fargen blond også foraktlighet, svakhet, menighet eller fordervelse. Svarte farger i en drøm representerer en religiøs person. En blåaktig-svarte fargede øyne i en drøm er en motsetning til ens religion. Blå øyne i en drøm innebærer religiøse nyvinninger. Grønne øyne i en drøm representerer en religion som er forskjellig fra alle religioner. Fargen grønn i en drøm representerer også en god høst eller velstand. Grønt i en drøm betyr også ungdom eller frykt for urett. I en drøm representerer fargen blå nød, depresjon, fiendskap, eller det kan bety en ulykke. Fargen rød i en drøm betegner glede, feiring, spiritualitet eller herredømme. Rødt betyr verden eller materielle gevinster. I en drøm betyr farge rødbrun eller en rødbrun farge verdighet, adel, makt eller det kan representere en velstående kvinne. Fargen lilla i en drøm representerer en strålende, dyktig og en vakker kvinne, eller det kan bety duft, ustabilitet, sykdom, kjærlighet og harmoni. Hvitt i en drøm betyr også skjønnhet, eller det kan representere eldre mennesker. Et svart flagg i en drøm betyr en kunnskapsmann, et hvitt representerer sjalusi, et gult flagg representerer en epidemisk sykdom og et grønt flagg betyr en reise med land. En svart sky i en drøm representerer en rettferdig dommer mens en hvit sky representerer ablessed, edel og sann rettferdighet. En hvit tråd i en drøm representerer daggry og en svart tråd i en drøm representerer natten. Hvis man ser kinnene hans strålende hvite i en drøm, betyr det ære, dusør, eller det kan bety å oppnå en høy rang i ens samfunn. Ukjente hvite eller grønne telt i en leir i en drøm representerer gravene til martyrer. Gult representerer belastning, sykdom, omvendelse, en sønn, eller det kan bety ridderlighet. (Se også Flagg | Plagg)…

Hvis du drømmer om belysning, indikerer en slik drøm problemer, frustrasjoner og stress. Kanskje det er ting du ikke ender opp med, så du har slike drømmer.

å se en terrestrisk eller akvatisk orm annel med sugekopper i begge ender eller bli bitt av leeches i drømmen din, refererer til noe i livet ditt som drenerer energien og kraften ut av deg. Drømmen kan referere til mennesker, vaner eller negative følelser som suger deg ut av vitaliteten din. Alternativt, hvis kroppen din er dekket av igler, så føler du deg kvalm av din egen kropp eller frastøtt av noe du har gjort.

…Hvis du er gravid i virkeligheten, er denne drømmen noe mer enn en refleksjon av din nåværende tilstand. Hvis det ikke er tilfelle, gjenspeiler det et ønske om å gifte seg eller en roligere tilværelse. Hvis drømmen er urovekkende avslører den frykt for sex. Hvis det er et mareritt som ender med en forferdelig fødsel, avslører det en besettelse av veneriske sykdommer eller fysiske misdannelser….

Drømmen om et prosjekt symboliserer et mål, formål, eller at du er veldig fokusert på prestasjon og ønsker å se lykkes. Du jobber kanskje med noe som tar lang tid å fullføre, og det er viktig at det ender opp perfekt.

Drømmen om en fargebok symboliserer et mål som du er følelsesmessig i. En ting du prøver ditt beste for å sikre ender opp perfekt.

…(Tørket frukt | Frisk frukt) I en drøm representerer en søt smakende frukt velsignelser, kunnskap eller penger. Selv en sur smakende frukt betyr det samme når det passer smaken til personen som spiser den i drømmen. Når en sur smakende frukt ikke stemmer overens med personens smak i drømmen, betyr det ulovlig inntjening eller forverring av hans sykdom. Å spise eller drikke biprodukter som er laget av frukt i en drøm, betyr gjeld eller står overfor utfordringer i et fremmed land. Å se ens mest foretrukne frukt i en drøm representerer fortjeneste tjent med egen svette, og slik fortjeneste vil være lik mengden innsats som er gjort for å tjene dem. En frukt i stor størrelse i en drøm representerer inntekter som ennå ikke er fri fra forfalte almisser. En frukt uten frø eller skrog i en drøm representerer suksess og lovlig inntjening. Å spise frukt utenom sesongen i en drøm betyr velstand og komfort. En frukt som vokser eller som plukkes i klynge eller som haug i en drøm, betyr kjærlighet og enhet. Importerte frukter i en drøm representerer hjemlandet. Frukt i en drøm representerer også ens kone, barn, forretningsavtaler, utveksling av kunnskap, gode gjerninger, familiegjenforening, bryllup, komme seg fra sykdom eller gjenvinne tapte penger. Druer i en drøm representerer vin, og vannmelon representerer den alkoholholdige drikken som er gjæret fra juice. Å plukke opp en frukt som falt fra et tre i en drøm, betyr å føre en kamp mot en rettferdig person. Hvis man ser et tre som bærer frukt i varmt vær som bærer frukt om vinteren i en drøm, betyr det at han vil omgås noen som forventer å få en forretningsavtale, selv om vennskapet deres ender med å kaste bort tid og penger. Å plukke en frukt fra et annet tre enn sin egen i en drøm representerer en god svoger, en ærlig partner eller et lønnsomt partnerskap. Vill bær i fjellet eller prærier i en drøm representerer medfødte kunst, evner og kunnskap gitt direkte fra Gud den allmektige, og ingen andre lærere har krav på det. Fiken i en drøm representerer det beste av frukt i en drøm. Frisk frukt i en drøm betyr penger som ikke varer, mens tørket frukt representerer besparelser. Frukt for en fattig person i en drøm indikerer velstand og for en rik person betyr de økning i formuen hans. Hvis man blir dusjet med frukt i en drøm, betyr det at han vil bli kjent for sine gode gjerninger. (Se også aprikos | Tørket frukt | Fruktselger)…

…Drømmen om trapper symboliserer sakte å gjøre noe på den harde måten å komme videre i en situasjon. Å gå opp trapper symboliserer ofte forbedring, prestasjon eller å nå høyere nivåer av bevissthet og forståelse. Du gjør fremgang følelsesmessig, åndelig eller materielt. Hvis du har problemer med å gå opp trapper, kan det symbolisere problemer med å ikke kunne gjøre fremgang i livet ditt. Å gå opp trapper kan også symbolisere en kamp eller utfordring du må tåle for å nå et høyere nivå av forståelse, suksess eller makt. Å gå ned trapper symboliserer ofte emosjonell regresjon, eller en situasjon som blir verre. For eksempel å gå inn i kjelleren din kan symbolisere tilbakegang til mørkere aspekter av dine ubevisste tanker. Muligens blir en våken livssituasjon mer stressende eller ubehagelig å takle. Å gå ned trapper kan også symbolisere forholdene som en utfordring eller kamp ender. Du takler kanskje sakte utfordringer for å nå et større problem. Å drømme om at du går opp eller ned trappene til hjemmet ditt mot en annen etasje symboliserer å ankomme i en ny situasjon eller følelsesmessig tilstand. Trappene i seg selv i dette tilfellet er kanskje ikke så relevante som hvor du skal….

…(Bridge | Stone bridge | Viaduct) En buet bro eller en viaduct i en drøm representerer mistenkelige saker eller verdslige spørsmål eller verdslige kontra ugudelige bekymringer. En buet bro eller en viadukt i en drøm kan også representere sin kone, eller det kan bety bortvisning av ens bekymringer eller problemer. Å kjøre over en buet bro eller gjennom en viadukt i en drøm betyr å sykle på et kjøretøy. En buet bro eller en steinbro i en drøm betegner også rikdom, luksus, lang levetid, en sykdom, ta avstand fra ens troskap, eller det kan bety å bryte et løfte. En buet bro i en drøm kunne også representere en midtmann, en klok mann eller en linjal, med mindre broen fører til et avskyelig sted eller til en blindvei. Å krysse en buet bro som fører til palasset til en hersker i en drøm, betyr å motta penger, eller det kan bety å gifte seg med en adelig person. En ukjent bro i en drøm representerer verden, og spesielt hvis den forbinder byen med kirkegården. Det kan også representere et skip eller Bridge of the Day of Judgment, for det er det siste hinderet før det når paradiset. Hvis man krysser en buet bro i drømmen sin, betyr det at han vil krysse denne verdens boplass til det hinsidige, og spesielt hvis man møter avdøde sjeler fra verden eller kommer inn i ukjente steder eller ser uvanlige strukturer, eller hvis en fugl bærer ham med fly, eller hvis et dyr svelger ham, eller hvis han faller ned i en grøft eller flyr i himmelen i drømmen, alt dette betyr også å komme seg etter en sykdom eller foreta en lang reise, eller det kan bety å komme hjem fra en lang reise. Hvis man på den andre siden av broen ender på en fruktbar gård, frodige åkrer, eller møter en gammel kvinne i sin drøm, betyr det penger, fordeler og velstand. Hvis den andre siden av broen fører til en moske i drømmen, betyr det at man vil oppnå målet sitt, oppfylle sin intensjon eller gjennomføre en pilegrimsreise til Guds hus i Mekka. Hvis man blir en bro i en drøm, betyr det at han vil skaffe seg omfattende krefter eller bli en inspirasjon for andre, eller at folk vil komme til å trenge hans autoritet og hjelp. Å krysse en trebro i en drøm betyr møte med en gruppe hyklere. (Se også Bridge)…

…Den dristighet og kløkt som du viser i drømmen, kan også brukes i det virkelige liv. Denne drømmen kan også gjenspeile frykt fra å ha forlatt for mange løse ender i visse saker du er involvert i….

…(Juveler) I en drøm representerer en gullsmed feiringer, glede, lykke eller kanskje å blande sannhet med usannhet. En gullsmed i en drøm kunne også representere usannhet, løgner, juks, smiing, svindel, eller han kunne representere en poet, kunnskap, veiledning eller barn. En gullsmed i en drøm representerer også en ond person, for han støper ord fra ild og i røyk. Hvis man sees å varme gull eller sølv i en drøm, betyr det løgn og bedrag. Hvis man ser at man plasserer perler på en ring i en drøm, betyr det at han vil bringe enhet mellom mennesker og håndtere et emne som begynner med ondskap og ender i godhet, (se også Gull | Juveler)…

…Å drømme om å falle indikerer, avhengig av faren for fallet, at du vil få problemer og kanskje tap. Hvis du faller, men ikke led et alvorlig sår, indikerer det at selv om det ikke er lett, vil problemene dine bli løst. Men hvis du ender alvorlig såret i drømmen din, vil vanskene være svært alvorlige og til og med uovervinnelige….

…Drømmen om sysselsetting symboliserer følelsene dine om at forpliktelser eller ansvar er obligatoriske. En person eller situasjon du må ta vare på fordi du risikerer å miste status, makt eller fremgang som allerede er gjort. Negativt kan sysselsetting være et tegn på at du føler deg for forpliktet til noe som kanskje ikke er til din beste interesse eller så viktig som du føler det er. Drømmen om å trenge arbeid kan gjenspeile et ønske om å gjenvinne følelser av relevans som trengs, eller å bære egen vekt. Føler meg uviktig. Alternativt kan behov for arbeid være et tegn på at du er ivrig etter å finne en måte å forhindre at du mister status, makt eller ressurser. Føler at hvis du ikke gjør noe hele tiden eller hjelper noen andre nok til at du ender opp med å tape på en eller annen måte. Negativt kan det å trenge jobb være et tegn på at du føler deg forpliktet til andres problemer eller ikke vil gi slipp på en gammel rolle….