Å se plantene i drømmeprosessen er flott varsel for deg. Denne drømmen indikerer fruktbarhet, åndelig utvikling, vekst eller vekst potensial. Alternativt reflekterer utseendet på planter i sine drømmer deres kjærlige og omsorgsfulle natur. Spesielt å se innendørs planter tolkes som den underbevisste anbefalingen for drømmeren å vurdere at deres vekst blir svekket eller tilbakestående på noen måte. Du opplever mangel på uavhengighet. Alternativt betyr drømmen ditt ønske om å være nærmere naturen. Hvis du er fjern fra barna dine, kan planter bli sett på som en representant for deg er dine barn.

Drømmen om detaljerte forhåndsplanplaner eller en perfekt handlingsplan. Nøye planlegging av hvordan man oppnår et mål eller forbedrer et forhold. Alternativt kan planter være et tegn på at du må legge mer innsats i dine planer eller mål. Negativt kan planter være et tegn på at de er veldig opptatt av å planlegge et resultat eller tro at forholdet skal være perfekt. Eksempel: En kvinne drømte om å finne planter. I å våkne opp livet hun prøvde å komme opp med en perfekt plan for kjæresten tilbake og holde forholdet lykkelig.

Grønne planter i drøm er et signal om berømmelse eller formue. Tørre planter i drøm er et tegn på at ugunstige nyheter vil fylle deg med tristhet….

…(Skog | Skjult | Manifest | Skoger) Å spise ville planter i villmarken i en drøm representerer hardt opptjente penger. Vilde planter tolkes også som en person hvis godhet er skjult og hvis hjerte er bedre enn hva hans utseende kan antyde. (Se også vill timian)…

…Drømmen om grønne bønner symboliserer ubehagelige opplevelser eller valg du vet er til din beste interesse. Velge å være ansvarlig når du ikke trenger å være. Noe ubehagelig som skjer i livet ditt som du vet er bra for deg. Det kan også være representasjon av en lite spennende langsiktig beslutning som er bra for deg. Positivt, grønne bønner kan gjenspeile situasjoner der du er fornøyd med deg selv for å gjøre det rette når det er vanskelig….

…Drømmen om planter symboliserer en langsomt utviklende utvikling i livet ditt. Ideer, planer eller hardt arbeid som vil ta tid å realisere det fulle potensialet i. Noe du tålmodig venter på. Eksempel: En mann drømte om å se babyplanter i bakken. I det våkne livet begynte han å skrive en bok….

De kan ikke leve uten vann, og det er derfor i drømmer de symboliserer den delen av livene våre som er avhengig av følelser og følelser. Vi må ta hensyn til plantenes tilstand i drømmen, siden det vil gjenspeile følelseslivet vårt. Hvis vi ser oss selv ta vare på plantene, indikerer det at vi ønsker å gi oss selv affektivt….

…Symboliserer den materielle og biologiske evolusjonen. Det symboliserer også den evige fødselen og den kontinuerlige strømmen av vital energi. Hvis vi ser dem visne i drømmen, betyr det at følelsene våre visner på grunn av mangel på ekte kjærlighet. Hvis vi ser dem grønne, blomstrende og fulle av liv, betyr det at kjærlighetslivet vårt er eller vil være fullt og sunt….

Drømmen om en plante symboliserer en sakte utviklende utvikling i livet ditt. Ideer, planer eller som vil ta tid å realisere det fulle potensialet i hardt arbeid. Noe du venter tålmodig på. Eksempel: En mann drømte om å se babyplanter på gulvet. I det virkelige liv begynte han å skrive en bok.

Drømmen betyr sarkasme, hån eller latter fra en person som er underordnet drømmeren.

Drømmen om et grønt tre symboliserer et område av livet ditt som aldri stopper. Positivt, det gjenspeiler relasjoner eller situasjoner som kan påberopes når noe skjer. Manglende evne til å tape. Negativt reflekterer et grønt tre et problem som overlever alle forsøk på å avbryte det.

(Se Avling)

…(Hage greener | Leguminosae) En fersk spir i en drøm betyr nød, men hvis den er tørr, betyr det en god høst, eller rene penger som tjenes med glede. Hvis man ser seg selv samle en haug med grønne spirer i en drøm, betegner det en advarsel. Hvis man kjenner igjen stoffet i drømmen sin, og tolker elementet, går den tilbake til den medfødte kvaliteten. Å inngå et felt med spirer i en drøm betyr et ekteskap i familien som eier det jordbrukslandet, eller det kan bety et forretningspartnerskap. Hvis man ser seg bytte om grønne spirer for brød i en drøm, betyr det aversjon mot fattigdom. Å spise kokte spirer i en drøm betyr fordeler på alle måter. Hvis man ser seg selv i en drøm som utveksler vaktler og manna (Se Manna) for grønne spirer og hvitløk, betyr det at han vil bli underkastet fattigdom og ydmykelse. Purslane i en drøm representerer noen som har overdrevet håp. Dette er grunnen til at denne typen spirer også kalles – ‘Dumme spirer.’ (Se også Hage urter | Linser)…

…Å drømme om tømmerstokker, planter osv., Er veldig hyppig hos mennesker som bor i landet, på grunn av deres konstante kontakt med planter, noe som gir en symbolsk verdi til drømmene. Å drømme med en eller flere tømmerstokker som ligger på bakken, men med grønt og friskt løvverk, betyr at du lever et rolig liv med gode forhold både til familie og naboer. Å drømme med en eller flere forlatte tømmerstokker, med gamle tørre grener og blader, kunngjør tristhet, nostalgi, dårlig forretning, dårlige striper og dårlig helse. Når en logg brenner, uansett hvilken tilstand det er, antyder det at det vil være store tap på virksomhet og saker. Å drømme at en trestokk nærmest blir fortært av ild, kunngjør at en kjær er i ferd med å dø, selv om ingen av dem er syke….

…(Drivhus | Hotbed) I en drøm representerer en barnehage overskudd, årlig avkastning eller en fruktbar kvinne. Å eie eller delta på barnehage i en drøm betyr seier, velstand, ekteskap, tilegne seg kunnskap, trene i kunst eller omvende seg fra synd og høste fruktene av ens omvendelse. Hvis fruktene til ens planter blir til gull eller sølv i ens drøm, betyr det enten fordeler, overskudd eller at en sykdom vil svekke veksten av ens planter, eller det kan bety usalgbarhet av ens avling….

…Når en kvinne drømmer om at hun høster maiskolber, eller babymais, indikerer det at hun snart vil være i en stilling hun har ønsket seg, men dette kan skje så lenge hun fortsetter å jobbe med den samme entusiasmen. Å drømme om maiskolber er positivt; det kunngjør gode tider, gode nyheter og et rikelig liv. Å drømme om at du lurer på i et kornåker og se hvordan det har grodd, dvs. at grønne planter har hevet seg over bakken, antyder at det du gjør i det daglige livet ditt vil gi gode resultater på kort sikt. Hvis plantene du ser er visne, symboliserer det imidlertid dårlige nyheter. Å drømme om deg selv å riste sivet som bærer kolberne antyder at du er for ivrig etter resultatene av arbeidet ditt, hva er noe som ikke er så bra. Denne drømmen er en type advarsel mot en overdrevet utålmodighetsfølelse. Å drømme om deg selv å trekke maiskolber fra bakken indikerer at du bruker et galt kriterium og innsats i dine saker, hva vil føre til et negativt resultat. Å drømme at du kutter maiskolber direkte av sivet, kunngjør suksess i nærmeste fremtid. Å drømme om deg selv å fjerne bladene på cobs antyder at du er på rett vei for å oppnå suksess. Å drømme om at andre fjerner bladene fra kolven antyder at du snart har eller vil starte et sosialt eller kjent forhold til viktige og vellykkede mennesker. Når en bonde drømmer om at han står blant vakre maisavlinger før de høstes, tyder det på et godt år i åkeren og en god høst også. For by- eller forretningsfolk indikerer denne drømmen en gunstig virksomhet og en nær fremtidig velstand. Når unge drømmer om felt av maisavlinger, tyder det på at de får en hyggelig fremtid. Når du drømmer om visne boller, eller at disse har vokst lite eller blitt ødelagt av noen, tyder det på tap, sykdommer og i noen tilfeller en virkelig katastrofe. Å drømme om deg selv å avskallede maiskolber symboliserer at det du gjør i det daglige livet ditt er galt, og at du snart får konsekvensene. Å drømme om at du spiser stuede ømme kolber indikerer tilfredshet og selvtillit som vil gi gode resultater….

…Å drømme om skitt eller skitt av noe slag, og verre hvis det er omgitt av grønne og blomstrende planter i en hage, indikerer at miljøet der drømmeren bor er dårlig og upassende, og det er grunnen til at drømmeren er bekymret. Rådene som denne drømmen gir er at drømmeren skal gjøre endringene. Å drømme om å ha skitne, flekkete og skitne klær er en advarsel om å holde seg borte fra dårlig påvirkning, smittsomme pasienter eller mennesker som på grunn av ulovlige aktiviteter de deltar i kan involvere drømmeren i farlige situasjoner. Drømmer at noen kaster noe skittent mot deg, for eksempel søle eller husdyrgjødsel, tyder det på at hyklere eller motstandere prøver å skade deg….

…(Innhegning | Gjerde | Omgivende) Hvis de grønne hekkene i en frukthage klatrer mot utsiden av gjerdet og trærne forblir inne i hagen i en drøm, betyr det feilaktig holdning til ens religion, eller tap av verdslige status, tap av virksomheten, unnlatelse av å omvende seg, eller å gi foretrukket selskap med uvitende og skrytende mennesker fremfor selskap med rettferdige mennesker, eller det kan bety mangel på tilstrekkelig religiøs hengivenhet, avvise sin religion eller heve aktørenes vane over de utvalgte. Hvis man ser at de grønne hekkene er erstattet med en vegg, et gjerde eller en grøft i drømmen, representerer det den stigende stjernen til eieren av en slik hage. Hekker i en drøm representerer også ens religion og trærne representerer ens religiøse plikter. Hekker i en drøm representerer også familie, slektninger eller hans handel. Hvis hekkene blir tolket til å bety verden, kan de også representere familie, slektninger, avkom, ens religiøse liv og gjerninger som kan redde en fra å lide i helvete….

…Å se kornormer i en drøm betyr penger og overskudd som vil formere seg. Grønne piggspyd i en drøm representerer velstand og en god høsting, mens tørre kornormer betyr tørke. Spikes i en drøm representerer også dagene, månedene og årene av ens liv, eller formuen som finnes i denne verden, dens naturressurser eller dens kister. Å bære en haug med grønne pigger i ens hånd i en drøm betyr kunnskap eller fortjeneste. Å samle pigger med korn fra forskjellige steder på en gård man kjenner igjen i en drøm, betyr at han vil motta jevnlige utbetalinger eller en lønn fra eieren av den gården….

Drømmen med grønne bønner symboliserer ubehagelige opplevelser eller valg som er av interesse for deg. Velger å være ansvarlig når det ikke trenger å være. Det kan også være representasjonen av en uinteressert langsiktig beslutning som er bra for deg. Positivt kan grønne bønner reflektere situasjoner der du er fornøyd med deg selv for å gjøre det rette når det er vanskelig.

…Drømmer om å samle stikkelsbær, er et tegn på lykke etter problemer, og en gunstig indikasjon på lysere utsikter i ens forretningsforhold. Hvis du spiser grønne stikkelsbær, vil du gjøre en feil i løpet av glede, og bli utfelt i toppunktet til sensasjonellisme. Dårlige resultater følger sikkert smaksprøver av grønne stikkelsbær. For å se stikkelsbær i en drøm, forutsier du at du vil unnslippe noe fryktet arbeid. For en ung kvinne å spise dem, forutsier hun at hun vil bli litt skuffet over forventningene….

…(Fruktbar | God høst | Lang levetid | Paradis | Ungdom) Det å bære et grønt plagg i en drøm er et tegn på fromhet, religiøst oppmøte, assiduitet og hengivenhet. Grønne silkemyke plagg er kappene til paradisets innbyggere. Å se en avgått person ha på seg et grønt klær i en drøm, betyr at han eller hun lever i en god tilstand og høster fordelene av sine gjerninger i verden. Det kan også bety å arve den avdøde personen. Når det gjelder den avdøde personen selv, kan det også bety at han har forlatt denne verden i en martyrdomstilstand. Alle grønne plagg i en drøm representerer fordeler. Grønt i en drøm blir også tolket til å bety underkastelse til Guds vilje. (Se også plagg)…

…(Svart | Blond | Blåsvart | Grønn | Rødbrun | Lilla | Rød | Rødbrun | Hvit | Gul) Fargen svart i en drøm betyr velstand, lykke eller sykdom. Fargen blond i en drøm betyr krig, sykdom, fromhet, ære eller en religiøs person. I en drøm betyr fargen blond også foraktlighet, svakhet, menighet eller fordervelse. Svarte farger i en drøm representerer en religiøs person. En blåaktig-svarte fargede øyne i en drøm er en motsetning til ens religion. Blå øyne i en drøm innebærer religiøse nyvinninger. Grønne øyne i en drøm representerer en religion som er forskjellig fra alle religioner. Fargen grønn i en drøm representerer også en god høst eller velstand. Grønt i en drøm betyr også ungdom eller frykt for urett. I en drøm representerer fargen blå nød, depresjon, fiendskap, eller det kan bety en ulykke. Fargen rød i en drøm betegner glede, feiring, spiritualitet eller herredømme. Rødt betyr verden eller materielle gevinster. I en drøm betyr farge rødbrun eller en rødbrun farge verdighet, adel, makt eller det kan representere en velstående kvinne. Fargen lilla i en drøm representerer en strålende, dyktig og en vakker kvinne, eller det kan bety duft, ustabilitet, sykdom, kjærlighet og harmoni. Hvitt i en drøm betyr også skjønnhet, eller det kan representere eldre mennesker. Et svart flagg i en drøm betyr en kunnskapsmann, et hvitt representerer sjalusi, et gult flagg representerer en epidemisk sykdom og et grønt flagg betyr en reise med land. En svart sky i en drøm representerer en rettferdig dommer mens en hvit sky representerer ablessed, edel og sann rettferdighet. En hvit tråd i en drøm representerer daggry og en svart tråd i en drøm representerer natten. Hvis man ser kinnene hans strålende hvite i en drøm, betyr det ære, dusør, eller det kan bety å oppnå en høy rang i ens samfunn. Ukjente hvite eller grønne telt i en leir i en drøm representerer gravene til martyrer. Gult representerer belastning, sykdom, omvendelse, en sønn, eller det kan bety ridderlighet. (Se også Flagg | Plagg)…

…Å drømme om å se røtter av planter eller trær, betegner ulykke, da både virksomhet og helse vil gå tilbake. Å bruke dem som medisin, advarer deg om å nærme deg sykdom eller sorg….

Hvis du ser salat i hagen, så lover en slik drøm lykkelige øyeblikk i livet ditt. Kanskje du vil være i stand til å nyte roen og vitale aspekter av livet. Når du planter salat i en drøm, betyr det at du vil være årsaken til sykdommene dine. Hvis du kjøpte salat n en drøm, så betyr det at du vil lide skuffelser, de tingene du gjør. Hvis du spiste salat, advarer en slik drøm om den uærlige oppførselen til den betydelige andre.

Når du planter noe i en drøm, så indikerer det de nye ideene som er opprettet i ditt sinn. Du må forstå at fremtiden avhenger mye av deg og ikke skjebnen.

…Å drømme om gress og grønne blader fra andre planter på bakken indikerer forsoning, indre ro og evnen til å løse problemer. Å drømme om visne eller visne blader eller tørt gress antyder at muligheten for å lykkes har gått tapt. I noen tilfeller kan denne drømmen indikere sykdommer hos et familiemedlem….

…Drømmen om en hage symboliserer noe som utvikler seg i livet ditt. Enten nye måter å tenke på, eller en livssituasjon. Du kultiverer noe eller vokser sakte et nytt område i livet ditt. En hage med veldig små planter symboliserer begynnelsen på treg utvikling i livet ditt, eller ting som tar tid å modnes og vokse. Drømmen om en ond hage symboliserer negative tenkemønstre, eller en negativ livssituasjon som sakte utvikler seg i livet ditt. Drømmen om en hage med grønnsaker eller frukt symboliserer utviklingen av visse tenkemønstre basert på symbolikken til disse matvarene….

Drømmen om noe voksende symboliserer et område av livet som utvikler seg, modnes eller sakte forbedrer seg. Klar fremgang. Din bevissthet om en person, situasjon eller aspekt av deg selv som er synlig blir viktigere eller kraftigere. Å føle noe om deg selv eller en situasjon som ikke lenger kan ignoreres. Negativt kan noe som vokser i en drøm gjenspeile problemer eller dårlige vaner som blir verre. Noe kan være å komme ut av kontroll eller bli mer alvorlig. Følelsen av at en situasjon sakte blir for stor til å kontrollere. Føler at du ikke kan ignorere et problem eller fienden lenger. Drømmen om voksende planter symboliserer en langsom utvikling i livet ditt. En plan eller et prosjekt som krever mye avtagende tålmodighet kommer til å realiseres.

…Å se en hage i drømmene dine, fylt med eviggrønne og blomster, betegner stor sjelefred og komfort. Å se grønnsaker, betegner elendighet eller tap av formue og søvn. For kvinner forutsier denne drømmen at de vil være berømte, eller svært glade i hjemmet. Å drømme om å gå med sin kjæreste gjennom en hage hvor blomstrende busker og planter florerer, indikerer ulegeret lykke og uavhengige midler….