…(Mykhet | Støtte | Kast pute) I en drøm representerer en pute penger, en mann, en kone, en fortrolig eller barn. En pute i en drøm representerer også en kvinner som kjenner en annen kvinnes hemmelighet og som holder den skjult for folks kunnskap. En stjålet pute i en drøm betyr død av ens tjener. Kongens pute i en drøm representerer hans stedfortredere, ministre og administratorer. Som for de fleste representerer en pute i en drøm ens intime venner og brødre. Tolkningen av en pute i en drøm ligner også på en madrass eller et teppe. Når det gjelder lærde, betegner en pute i en drøm deres fromhet og rettferdighet. Å bære en pute i en drøm representerer også inntjening, en pute, hvile eller en sykdom….

…Drømmer om en pute, betegner luksus og komfort. For en ung kvinne som drømmer om at hun lager en pute, vil hun ha oppmuntrende muligheter for en hyggelig fremtid….

Drømmer og ser en pute, når du drømmer, er nysgjerrig tegn på drømmen din. Dette tegnet indikerer komfort. avslapning, letthet og/eller luksus. Det kan indikere latskap eller, på den annen side, behovet for ro med deg selv. Drømmer om at du lyver om en pute tyder på at du trenger litt mental støtte. Å drømme om at puten din er borte, tyder på at du er i selvfornektelse.

…Drømmer om å hvile på en luksuriøs silkepute eller pute indikerer at det er saker og fattigdom som drømmeren prøver å fikse på bekostning av andres innsats og ofring. Å drømme om luksuriøse silkeputer eller –puter uten å berøre dem kunngjør velstand eller suksess i saker som drømmes. En ung kvinne som drømmer om å sy en pute eller lage en luksuriøs silkepute, indikerer at hun ønsker å gifte seg med en god mann. I tilfelle at puten er laget av et billig stoff, indikerer det da at ekteskapet ikke vil være veldig bra….

Å se eller bruke en pin pute forklares som drømmen med viktig symbolikk for drømmeren. Denne drømmen betyr brennende smertefulle bemerkninger eller kommentarer. Du føler deg brukt og manipulert. Alternativt kan du prøve å skade andre med dine skarpe ord og negative holdning.

(Se pute)

…Å drømme om puter eller puter er en invitasjon til å være mer forsiktig; det indikerer også eksistensen av bakholdsangrep. Hvis putene eller putene er myke, indikerer svakhet; på den annen side, hvis de er harde, indikerer de styrken av karakter. Hvis det er en brodert pute, indikerer det storhet….

Hvis du drømmer om noe som absorberes i de tingene du gjør, betyr det at du for mye er fokusert på dine egne ting, ignorerer menneskene rundt deg og ikke betaler oppmerksomhet til dem. Sørg for at hvis du ikke er egoistisk person og bryr deg om andre som er rundt deg. Drømmer om absorpsjon kan også ha tolkning av usikkerhet. Kanskje du ikke aksepterer situasjonen vi er i, eller du føler deg ikke trygg og komfortabel i din egen hud.

…Følelsesmessige gleder bortsett fra om det er skittent. Hvis det er revet, betyr det tristhet og ensomhet….

Sladderne dine brukes mot deg.

…Drømmer om å ligge på silkeputer, forutsier at din letthet vil bli anskaffet på bekostning av andre men å se putene, betegner at du vil trives i forretninger og kjærlighet. For en ung kvinne som drømmer om å lage silkeputer, innebærer at hun vil være en brud før mange måneder….

Du må avvise en avtale for at ting skal bli bra hjemme.

(Se Blåsing)

(Se ‘Aq’iqah-ritualer)…

(Se Weasel)

(Se lyd av dyr)

…I en drøm betyr det sorg, eller inderlig søker kunnskap, ønsker å bli velstående, forberede seg til å gjennomføre en pilegrimsreise eller feire en religiøs festival. Hvis man ser seg marsjere alene i en kampanje i en drøm, betyr det at han kan sette sitt eget liv i fare, miste formuen eller at han kan møte en fantastisk rettssak som vil bære tungt på ham….

(Se Lying)

Se betydningen av nakenhet

Vennligst se tolkningen av kviser i drømmer.

(Se Melk | Melking)

(Se lyd av dyr)

(Se Treasure)

(Se Melk | Melking)

…Å ha en krone i en drøm betyr økning i penger og barn. For en kvinne betyr det å bære en krone ekteskap med en utlending. For en mann innebærer å bære en krone i en drøm å overvinne falske påstander. Hvis en kjøpmann ser seg bære en krone i en drøm, betyr det tap av virksomhet og innflytelse. Hvis en hersker ser seg bære en krone i en drøm, betyr det fiasko i hans religiøse engasjement. Hvis en konge ser at kronen hans blir ført bort fra ham i en drøm, betyr det at han kan bli drept eller miste sitt rike….

(Svik | Død | Tomhet)

(Se gjeld | Avkastning)

Å vanne en flokk i en drøm betyr fortjeneste fra reiser.

(Forretning) Å returnere en vare til kjøpmann i en drøm representerer en motorveierøver, en tyv, hindrer handelen, utsette en reisende, unnlater å overholde lovene eller være uforsiktig med å bryte loven.

…(Sekretær) I en drøm betyr å skjule en hemmelighet å skjule kunnskap for de som trenger det, eller det kan bety å ha god natur, eller ha gode egenskaper. (Se også sekretær)…