…Drømmen om et spindelvev symboliserer negativisme i livet ditt som du har forsømt fordi det virker håpløst eller meningsløst. Å leve med et problem du har blitt vant til eller ikke kan finne en løsning på. Legg merke til negativisme som du ikke kan gjøre noe med. Et spindelvev er et tegn på at du ikke gjør nok med et problem. Alternativt er drømmen et tegn på at du forsømmer ditt ansvar, talenter eller noe problem. Drømmen om å bli kvitt spindelvev symboliserer atferd som er fokusert på å håndtere problemer som har gått ut av hånden. Du har kanskje sett på noe du endelig har valgt å gjøre noe med….

…Drømmen om å rense noe symboliserer negativisme du fjerner fra et område i livet ditt. Selvforbedring, å overvinne hindringer eller forbedre et forhold. Gjør fremgang eller går videre. Rengjøring kan også være en representasjon av gamle problemer eller feil forhold du har funnet løsninger for. Å gi opp dårlige vaner eller til slutt å fortelle sannheten….

Drømmen om noe rensing symboliserer negativismen du fjerner fra et område av livet ditt. Selvforbedring, overvinne hindringer eller forbedre et forhold. Gjør fremskritt eller går videre. Rengjøring kan også være representasjon av gamle problemer eller dårlige relasjoner som du har funnet løsninger for. Gi dårlige vaner eller til slutt fortelle sannheten.

Web drøm symbolet markerer din evne til å påvirke eller makt til å kontrollere andre. Det kan også være at noen prøver å blokkere eller stoppe det og la det ikke uttrykke seg fritt. Det virker som du er i feller og kan ikke finne veien ut av denne nåværende situasjonen. Nettet kan bety din sosiale posisjon og kommunikasjon med mennesker, som vennlig eller kjedelig du er.

Å se edderkoppnett, betegner hyggelige assosiasjoner og heldige satsinger….

Drømmen om en edderkopp web symboliserer negativisme i livet ditt at du forsømte fordi det virker umulig eller ubrukelig. Å leve med et problem jeg har blitt vant til eller ikke finner en løsning på. Legg merke til negativismen du ikke kan gjøre noe. Et edderkoppnett er et tegn på at du ikke gjør nok om et problem. Alternativt er drømmen et tegn på at du forsømmer ditt ansvar, talenter eller noe problem. Drømmen om å kvitte seg med edderkoppbaner symboliserer atferd som er fokusert på å håndtere problemer som har kommet ut av kontroll. Du må kanskje holde ut med noe du endelig valgte å gjøre noe med.

…Uviktig konflikt som du vil løse i løpet av kort tid. Forvirret forståelse som ikke lar deg handle uten grunn….

…Når du drømmer om et edderkoppnett, innebærer det sjansen for å gå inn i avtaler, forhold eller bedrifter som krever at du er forsiktig. Vi må være veldig forsiktige med motstanderne våre, for akkurat nå planlegger de mot oss for å få oss til å komme inn i situasjoner som det vil være veldig vanskelig å komme ut av, og som vil få alvorlige konsekvenser. Å drømme om edderkoppveving indikerer at du er trygg og lykkelig i omgivelsene dine….

Hvis vi diskuterer i edderkoppnettet, tyder det på at vi er i en delikat og engasjert situasjon der vi ikke vet hvordan vi skal komme oss ut. Hvis vi drømmer om objekter dekket med edderkoppnett, betyr det at vi har glemt hva disse objektene betyr for oss, eller det er et forslag om at vi i det hele tatt skal glemme det….

Drømmer om eller ser i drøm edderkoppbaner, kan tyde på at du ikke har nådd sitt fulle potensial. Du bruker ikke talentene dine.

Se betydningen av edderkoppbaner

(Se Feie gulvet)

Drømmer om at du rengjør, innebærer at du fjerner negativitet i livet ditt og overvinne de viktigste hindringene. Du går videre mot en ny fase i livet ditt. Spesielt, hvis du rengjør hjemmet ditt, så kan det forklares som et tegn på at du må fjerne tankene dine og bli kvitt dine gamle skikker og vaner. Du leter etter selvforbedring. Drømmer om at du rengjør et objekt er et uttrykksfullt symbol på prosesser i livet ditt. Denne drømmen betyr et aspekt av seg selv som ikke fungerer eller fungerer så godt som det skal. Hvis du rengjør kjøleskapet eller ovnen, så den symbolske indikasjonen, noe som betyr at du får er roten til et problem eller en situasjon. Det kan også tyde på at du føler deg dårligere eller fanget i et område av livet ditt eller negative følelser om den kvinnelige rollen. Drømmer om at du rengjør et bord forklares som et forslag om at du blir kvitt byrdene som har vært du veier. Du anerkjenner dine nye valg, beslutninger og en ny følelse av frihet.

…Å telle flekker av støv eller samle dem i en drøm betyr prøvelser, urettferdighet, aggresjon eller fristelser. Støvflekker i en drøm representerer også ens avkom, penger, lang levetid, eller de kan representere soldater, svake mennesker eller Guds soldater. Å se et rom fullt av støv på et uvanlig sted, eller et lukket sted der de vanligvis ikke samler, betyr kunnskap, eller det kan bety umåtelig rikdom….

(Se klemme)

(Se Endringer)

…Den skrikende lyden av en penn i en drøm representerer en forfatter, eller skriver på papir, eller skriver på en tavle. Slik skriking i en drøm kunne også representere tavlen, eller lærere av forskjellige karakterer. Som for de fleste, å høre skriking av en penn i en drøm, betyr å røpe hemmeligheter, eller angripe folks omdømme i ferd med å oppnå ens egoistiske mål….

Hvis du drømmer om marsjen, som en av månedene, og så indikerer denne drømmen statusen for oppvåkningen av ditt subliminale sinn. Drømmen kan også betegne ubehagelige opplevelser med ditt profesjonelle liv.

…I en drøm, utrop av Guds suverenitet, dvs. å uttale formelen ‘La Hawla Wa La Quwwata Ilia Billah’ (Det er ingen vilje eller makt bortsett fra Guds allmektige) betyr konstant omvendelse i våkenhet og håp om frelse. Det betyr også å erobre ens fiender. (Se også Opphøyelse av Guds enhet)…

(Se Tap)

I en drøm betyr det ens sønner eller døtre.

(Se lyd av dyr)

(Barn)

…I en drøm betyr lyden av en mengde penger ved siden av andre fordeler. Blåing av sauer i en drøm betyr nød og frykt. Hestenes nærhet i en drøm betyr makt og ære. Å bjeffe av en hund i en drøm betyr forfengelig snakk og meddling i andres virksomhet. Lyden av en gaupe i adream betyr å skjemme bort seg selv og lystløshet. Å peke av duer i en drøm betyr gråt, sorg eller ekteskap. Kryp av svelger i en drøm betyr fordelaktige ord. Å skrape frosker i en drøm betyr slag eller død. Lyden av bjeller og susingen av slanger i en drøm representerer en kamp, ​​et argument, en advarsel eller en krig. Tapping av esler i en drøm betyr forbannelse i mørket. Tapping av muldyr i en drøm betyr forgjeves snakk, eller det kan bety å hengi seg til mistenkelige handlinger. Det å friste en ku i en drøm betyr fristelse. Gurgling eller braying av kameler i en drøm indikerer reiser og vanskeligheter. Brølingen av en løve i en drøm betyr trusler. Det å hyse av en tomkatt i en drøm betyr opprør, baksnakking, ærekrenkelse og insinuasjon. Japping av rever i en drøm betyr en advarsel for en til å rømme fra fare, eller å bevege seg fra et felt til et annet. Hyling av en ulv i en drøm betyr ran. Pipingen av en mus i en drøm betyr overskudd, gjensyn, kjærlighet og fred. Gråt fra en kvinnelig gaselle i en drøm betyr lengsel etter ens hjemland. Å bjeffe av en sjakal i en drøm betyr et oppdrag med god hensikt, eller et kommende onde. (Se også Hund | Lytter | Brøler | Snakker | Stemme)…

(Se slimete)

Motta den kunngjør en gunstig transaksjon. Hvis du gir det til noen, viser det penger….

…Denne drømmen viser utrygghet, frykt og angst. Den advarer oss om at vi har kommet inn i en ny glatt bakke som kan ta oss ned. (Se også betydningen av å falle)…

Drømmen om en spell bok symboliserer ideer eller en kilde til innsikt i hvordan å permanent manipulere eller kontrollere mennesker eller situasjoner. Leter du etter et triks eller manipulasjon strategi som ikke kan avbrytes eller oppdages. Eksempel: En ung jente drømte om å søke gjennom en magisk bok for å avverge en forbannelse. I det virkelige liv var hun frustrert over at foreldrene kontrollerte henne og ønsket å finne en måte å reversere det på for å sikre at de aldri gjorde det igjen ved å skremme dem til å tro at hun skulle bevege seg.

…Å se bærerne av Guds allmektige guddommelige trone i en drøm representerer ære, integritet, makt, enhet, kjærlighet, samstemthet og selskap med de gode. Å se dem i en drøm bekrefter ens sanne tro, tro og hans nærhet fra kongens intime….