Hvitløk i en drøm betyr smerte og nød. Å spise rå hvitløk i en drøm betyr å motta ulovlige penger, snakke badord, gi sarkastiske roser eller byttehandel for ondt. Å spise kokt hvitløk i en drøm betyr imidlertid omvendelse. Bare en syk person kan dra nytte av å spise fersk hvitløk i en drøm. Å samle hvitløk i feltene i en drøm betyr å lide av skade forårsaket av ens egen familie….

…En ung kvinne som drømmer om å gå på hvitløk, vil gifte seg for interesse og ikke for kjærlighet. Drømmer om å gå på et felt med hvitløk indikerer at uflaksen som er opplevd så langt er slutt, og snart vil begynne en ny era av velstand. Å spise hvitløk i drømmer indikerer at problemer blir møtt med realisme og ikke med idealisme eller illusjoner….

Hvis du drømte og i drømmen, så du at du spiser hvitløk, det betyr din praktiske og følsomhet i saker av hjertet; Du ser på sikkerhet, om kjærlighet. Enten du drømmer i noen sammenheng om, eller du ser en flekk av hvitløk, det varsler din økning til rikdom og fremtredende i din virksomhet.

…Drømmer om å gå gjennom en hvitløksplaster, betegner en økning fra penury til fremtredende og rikdom. For en ung kvinne betegner dette at hun vil gifte seg fra forretningssans, og kjærlighet vil ikke bli vurdert. Å spise hvitløk i drømmene dine, betegner at du vil ta et fornuftig syn på livet og la dets idealer ta vare på seg selv….

Hvitløk i drømmen betyr frykt for avvisning og negativ sentimental respons. Det kan være symbolet på en tid full av sentimentale usikkerheter….

(Se Shell)

(Se Skinning et dyr)

Diskusjoner med pårørende.

…(Husk | Skrell | Skorpe | Skinn | Hud) Mandel, valnøtter eller lignende nøtteskall i en drøm betegner klær eller næring. Hvis en gravid kvinne ser nøtteskall i drømmen, betyr de en spontanabort. Et skall eller et skall i en drøm representerer hykleri, affekt, overvåkning og et hovnet hode. (Se også Hud)…

…(Hage greener | Leguminosae) En fersk spir i en drøm betyr nød, men hvis den er tørr, betyr det en god høst, eller rene penger som tjenes med glede. Hvis man ser seg selv samle en haug med grønne spirer i en drøm, betegner det en advarsel. Hvis man kjenner igjen stoffet i drømmen sin, og tolker elementet, går den tilbake til den medfødte kvaliteten. Å inngå et felt med spirer i en drøm betyr et ekteskap i familien som eier det jordbrukslandet, eller det kan bety et forretningspartnerskap. Hvis man ser seg bytte om grønne spirer for brød i en drøm, betyr det aversjon mot fattigdom. Å spise kokte spirer i en drøm betyr fordeler på alle måter. Hvis man ser seg selv i en drøm som utveksler vaktler og manna (Se Manna) for grønne spirer og hvitløk, betyr det at han vil bli underkastet fattigdom og ydmykelse. Purslane i en drøm representerer noen som har overdrevet håp. Dette er grunnen til at denne typen spirer også kalles – ‘Dumme spirer.’ (Se også Hage urter | Linser)…

…(Mat | Verdifull gave | Uventet tjeneste) En gummi sakkarin sekresjon funnet på en art av et Tamarisk-tre. Et manna tre finnes også i det egyptiske Sinai. Å spise manna i en drøm betyr å motta lovlige penger uten arbeid eller motgang, eller det kan bety en tjeneste og en skjenking ved Gud den allmektige nåde. Å se manna i en drøm betyr også å bruke penger på Guds vei, eller rømme fra en dødelig ulykke eller fare. Å bytte manna ut for grønne spirer og hvitløk i en drøm betyr ydmykelse og fattigdom. Å spise manna i en drøm betyr inntekter lovlige penger….