Å gjøre noe, for eksempel å se, spise eller annen handling, med krem, når du drømmer, tolkes som et forslag om nødvendig oppmerksomhet på viktige ting. Cream symboliserer at du liker de små tingene i livet. Det er symbolikken i varm og kjærlig fysisk og følelsesmessig støtte og omsorg. Krem i drømmen representerer også rikdom og rikdom. Å bruke kremansiktet, når du drømmer, har den symbolske betydningen av din åndelige side. Det viser at du har en vakker sjel. Det kan også være et tegn eller symbol, som betegner karakteren og personligheten du portretterer til andre i ditt våkne liv.

* Vennligst se huden krem, pisket krem

…Drømmer om å se krem ​​servert, betegner at du vil bli assosiert med rikdom hvis du driver med annen virksomhet enn jordbruk. For bonden indikerer det fine avlinger og hyggelige familieforhold. Å drikke krem ​​selv, betegner øyeblikkelig lykke. For elskere er dette et lykkelig varsel, da de snart vil bli samlet….

…Drømmen om pisket krem ​​symboliserer en situasjon i det våkne livet som er så fantastisk at den er perfekt. En perfekt løsning eller perfekt svar. Eksempel: En mann drømte om å se pisket krem ​​i en bolle med råtnende jordbær. I det våkne livet mistet han seksuell tiltrekning mot en kvinne han trodde var perfekt for ham….

* Se hudkrem, pisket krem

…(Smør | Fett | Melk) I en drøm representerer krem ​​et foster i mors liv. (Se også smør)…

Drømmen med krem symboliserer følelser som en situasjon må føle seg bra. Hvis du bruker en laptop eller nettbrett kan du prøve å flytte det et annet sted og prøve igjen. Negativt kan kremen reflektere følelser av å bli presset til å føle seg bra for andre eller å måtte sette pris på noe. Alternativt, spør deg selv om at personlige følelser, må du spise eller se kremen. Eksempel: En mann drømte om å se kremen. I det virkelige liv fikk han endelig muligheten til å rydde opp i sine eldre foreldres eiendom hardt fra en enorm mengde søppel fordi hans far var veldig bekymret for flyttingen. Kremen gjenspeiles i hvor godt det var av interesse at hans far endelig må være ansvarlig for sin eiendom.

Se betydningen av Skin Cream

Stor glede. Flaks med penger….

…Drømmer om kremmelk enten som serverer eller spiser den, indikerer at du er i god sosial og økonomisk stilling, som snart vil forbedre seg enda mer. Denne drømmen hos mennesker fra landsbygda, for eksempel bønder, indikerer at neste innhøsting vil være god. For unge mennesker og som er forelsket kunngjør det sannsynligheten for ekteskap….

…(Smøring | Olje) I en drøm er fett et tegn på nød eller depresjon. Hvis man ser seg selv smøre håret med overflødig fett, og hvis fett begynner å løpe over ansiktet i en drøm, betyr det motgang, byrder og en smertefull depresjon. Hvis det er en normal mengde, betyr det å forskjønne seg selv. Hvis fettet lukter dårlig i drømmen, betyr det sarkastiske roser som tilsvarer graden av stanken, eller det kan representere en prostituert, eller en insolent mann. Å gni seg selv med kvikksølv eller en velduftende krem ​​blandet med moskus i en drøm betyr å høre gunstige roser og tjene et godt rykte. Å smøre andres hode i en drøm betyr ondt, og motivet bør ta forholdsregler mot den som smører hodet. Å ha smør av fett eller krem ​​for å gni kroppen med den eller å påføre den på andre i en drøm, betyr fawing, adulation, smiger, hykleri, usannhet eller baksnakking, osv. Hvis man ser sitt eget ansikt gnidd med fett i en drøm, betyr det en levetid av avholdenhet og religiøs faste. Å gni seg selv med en krem ​​som behandling eller som medisin for å minske ens smerter i en drøm, betyr at man vil korrigere seg selv, eller spare penger som en brudebukk eller som en forskuddsbetaling mot et kjøp. (Se også Smøring | Utstoppet kalkun)…

drømmen med pisket krem symboliserer en situasjon i å våkne opp livet som er så fantastisk, er det perfekt. En perfekt løsning eller det perfekte svaret. Eksempel: En mann drømte om å se pisket krem i en bolle med råtnende jordbær. I det virkelige liv mistet han seksuell tiltrekning til en kvinne han trodde var perfekt for ham.

Spis dem, problemer løst. Festet til fikentreet betyr helse og lykke. Tørrfiken betyr vanskeligheter og krangel….

…Steking av visse matvarer betyr forviklinger og sladder. Spis noe stekt betyr fysisk ubehag, sorg og dejeksjon….

Spis frukt betyr lykke og gjennomførte prosjekter. Rotet frukt betyr uforsonlige hat og sjalusier….

Spis suppe eller tilbered den: irritasjonsmomenter, misliker, familiens feider og sorg.

…Å spise smør i en drøm betyr å glede deg over inntektene og bruke dem til verdige prosjekter, eller det kan bety fortjeneste fra ens virksomhet. Det sies at å spise smør i en drøm betyr å besøke det hellige landet. Å spise smør i en drøm representerer også god høst, rikdom, velstand, gode gjerninger eller hvor enkelt man håndterer sitt daglige arbeid. (Se også krem ​​| Ghee)…

Drømmen med krem symboliserer situasjoner der du eller noen andre bruker noe for å hjelpe deg med å føle deg bedre. Eksempel: En mann drømte om å se noen bruke hudkremen sin. I det virkelige liv brukte mannens far vitaminene sine for å hjelpe seg selv å sove bedre.

For bedre å forstå denne drømmen, les også tolkningene av krem.

…Drømmen om skummet krem ​​symboliserer situasjoner der du eller noen andre bruker noe for å føle deg bedre. Eksempel: En mann drømte om å se noen bruke hudkremen. I det våkne livet brukte faren hans vitaminer for å hjelpe seg til å sove bedre….

(Krem)