Drømmen om nøtter symboliserer et mål i livet ditt som er lett din hvis du legger nok energi inn i den. Føler at en situasjon vil være lett, når du overvinne en liten vanskelighetsgrad negativt, nøtter kan være et tegn på at de er svært opptatt av å tro at et vanskelig fokus på handling eller offer vil lett løse dine problemer for alltid. Løp ut med endeløst arbeid eller gjøremål for å holde det lett å føle noe annet. Du kan ha en falsk idé om å tro hvor lett noe må være. Eksempel: En ung kvinne drømte om å spise nøtter. I det virkelige liv strevde hun med å få en jobb og fant ut at å bestå en utfordrende test ville gi henne umiddelbar tilgang til en trygg jobb.

Å se ballene forklares som drømmen med viktig symbolikk for drømmeren. Denne drømmen betyr galskap eller forvirring. Du kan også referere til noen som er nøtter eller noen som driver deg gal. Du nærmer deg kanskje en våken situasjon helt feil, og du må se ting fra et annet perspektiv. Også vurdere nøtter som et ordspill på testiklene og derfor hentydning til noen seksuell innuendo. Drømmer om at du spiser nøtter betyr velstand og oppfyllelse av dine ønsker. Du kan også prøve å komme til kjernen av et emne eller en situasjon.

Drømmen om å spise nøtter symboliserer følelser om mål eller en type erfaring, å være lett å ha. Negativt, nøtter i en drøm kan være et tegn på at du veldig komfortabel med enkle alternativer eller valg. Sjalu på å måtte gjøre noe vanskelig. En naiv tro på hvor lett noe skal være. Det kan også være representasjon av misbruk eller utnyttelse av noe fordi det er enklere enn noe annet. Tenk på type mutter, og hvordan det kan synes å prøve å spise den for ytterligere mening.

…Drømmen om å spise nøtter symboliserer følelser om mål eller en type opplevelse som er lett å ha. Et praktisk valg eller alternativ. Negativt kan nøtter i en drøm være et tegn på at du er komfortabel med enkle alternativer eller valg. Sjalusi over å måtte gjøre noe vanskelig. En naiv tro på hvor lett noe skal være. Det kan også være representasjon av misbruk eller utnyttelse av noe fordi det er lettere enn noe annet. Tenk på hvilken type mutter og hvordan det kan føles å prøve å spise den for å få mer mening….

…Drømmer om å samle nøtter, øker vellykkede bedrifter, og mye favor i kjærlighet. Å spise dem, vil velstand hjelpe deg med å forstå hvilken som helst ønsket glede. For en kvinne som drømmer om nøtter, forutsier at formuen hennes vil være i salige høyder….

…Å se nøtter i en drøm betyr forvirring og tap. Denne drømmen kan vise en elendig situasjon. Å spise nøtter i en drøm betyr velstand og oppnåelse av ønsker. Du kan også prøve å komme til kjernen i et problem….

…Å se nøtter i en drøm symboliserer at det brukes mye mental aktivitet på en nåværende oppgave. Nøtter representerer også glede og overflod. Drømmer at du sprekker en valnøtt indikerer at aktivitetene dine vil kollapse….

Drømmen med cashewnøtter symboliserer følelser om et mål eller en situasjon, og er veldig lett å ha. Negativt kan cashewnøtter reflektere en naiv tro på at en utfordring eller et problem vil bli løst enkelt. Tenker at hvis du fortsetter å gjøre noe som er veldig lett å løse et vanskelig problem. Gjennomgår noe farlig mens du føler at det ikke er alvorlig. Drømmen om en forgiftet cashew kan reflektere følelser om valgene som var ment å være veldig lett å ringe deg. Å føle at noe som skulle være veldig enkelt nå, er helt uforenlig med målene dine.

Spis suppe eller tilbered den: irritasjonsmomenter, misliker, familiens feider og sorg.

Spis frukt betyr lykke og gjennomførte prosjekter. Rotet frukt betyr uforsonlige hat og sjalusier….

…Steking av visse matvarer betyr forviklinger og sladder. Spis noe stekt betyr fysisk ubehag, sorg og dejeksjon….

Spis dem, problemer løst. Festet til fikentreet betyr helse og lykke. Tørrfiken betyr vanskeligheter og krangel….

Å drømme om å samle nøtter regnes som en harbinger av et lykkelig kjærlighetsliv, selv om det kan være mange små problemer.

…I en drøm representerer hasselnøtt en fremmed som er rik, sjenerøs, men kjedelig, ubehagelig selv om han har evnen til å bringe mennesker sammen. Det tolkes også som hardt tjente penger. Generelt representerer nøtter i en drøm brøl, eller til og med melankoli. Ahazelnut i adream betyr også nyheter om at ens hjemland blir herjet av krig og barna blir tatt til fange. I en drøm representerer en hasselnøtt også ekteskapet til den første fødte jenta til en ukjent person. (Se også hasselnøttre)…

…Drømmen om brød bærer vanligvis de positive betydningene, men det avhenger også av hvor lyst eller mørkt brødet var, hvem som spiste det, og andre omstendigheter. Hvis kvinnen spiste brødet, betyr det at hun vil ta vare på den store familien veldig snart. Drømmen, der du bakte brød, kunne representere det store livet… eller det kan indikere sulten til drømmeren. Hvis du ga brød til andre, så viser det hvor god og sjenerøs du er for andre. Hvis du ser eller spiser brød som er friskt og har mye ernæring som nøtter og frø, betyr det at du vil ha stor variasjon i ditt daglige liv. Hvitt brød indikerer uskyld og enkle gleder. Mørkt brød skiller seg ut som omen av visdom og kvalitet. Hvis du ga brødet til de fattige, så betyr det at du vil bli verdsatt av svake mennesker….

…Valnøtt symboliserer de vanskelige problemene eller viktige eller smakfulle ting som har vanskelig tilgang. Kanskje indikerer det en serie små problemer og vanskeligheter uten overskudd. Det kan også bety potensielle mål som kan oppnås, men vi må overvinne en rekke vanskeligheter før. Hvis vi samler nøtter, kunngjør det et lykkelig kjærlighetsliv, selv om det vil gi oss mange små problemer på vei….

…(Sliping | Pressing) Å slipe eller presse nøtter eller frø for å utvinne oljene eller smøret deres i en drøm betyr penger og velstand. Å trykke modne oliven i en drøm representerer ens hjemland. Å trykke oliven for oljen sin i en drøm betyr lettelse fra byrder eller å overvinne motganger, eller det kan representere sanne lærde, tilfredsstille ens kjødelige ønsker, delta i urett, motta veiledning, se lyset, gå bort fra mørket til lys, eller det kan representere ens inntjening eller fordeler. Å trykke sesamfrø eller valnøtter i en drøm betyr velstand og økonomisk vekst. Sesamolje i en drøm representerer en from person som formaner mennesker og lokker dem til å bryte tilknytningen til verden eller til den midlertidige gleden. Å trykke sesamfrø i en drøm representerer også en vellykket forretningsmann. Å utvinne hasselnøttblandinger i en drøm betyr penger som blir tjent med motgang eller det kan bety penger som fortsetter å vokse. (Se også juice | Oljepresse | Vinpresse)…

…(Frø | Terebinth | Tree) Furutrær og frukt i en drøm betyr ensomhet og forvirring under reiser. Å klatre i et furutre i en drøm betyr triumf, suksess og høre gode nyheter. Furu nøtter i en drøm representerer selve furutreet. En pinjenøtt i en drøm representerer også en kjent person som har en edel karakter, en gudfryktig person som er respektert, hellig, men fattig, eller den kan representere noen som har lite å tilby, eller en person som skjuver tyver ut av medlidenhet. Den samme tolkningen gjelder ugler og kråker. Å bygge en dør for ens hus fra furu i en drøm betyr å ansette en tjener eller en dørvakt som har liten høflighet og som er fylt med tåpelige ideer. Hvis en kjøpmann eller en forretningsmann bygger en slik dør i en drøm, betyr det at han ubevisst vil ansette en tyv….

Nøtter i en drøm er kjent som symbolet på glede og fortjeneste. Kanskje du vil være i stand til å bruke energi i riktig retning. På den annen side kan valnøtter vise tap og kollapse, men bare hvis du brøt valnøtten.