Drømmen om snegler symboliserer sterke følelser av fordommer eller avsky. Et problem eller et problem som anses å være så ubehagelig at du ikke vil gjøre noe med det.

…Drømmen om snegler symboliserer sterke følelser av fordommer eller avsky. Et problem eller et problem som anses å være så ubehagelig at du ikke vil gjøre noe med det….

Hvis du drømmer om å se en snegl, viser en slik drøm at du er en veldig følsom og delikat. Ellers viser drømmen at du passerer livet slik du ønsket å gå og ta ting og oppnå mål som kommer fra.

Drømmen om en snegle symboliserer utålmodighet eller kjedsomhet. Tankene dine om noe som er veldig tregt eller som tar for lang tid….

Hvis du drømte om kuler, så betyr det at du tar ting rolig, rolig og arbeider med visse emne, sakte og forsiktig. Tenk på, at noen ganger tregheten du fortsetter kan irritere de som er omgitt av.

Drømmen om en snegl symboliserer utålmodighet eller kjedsomhet. Dine tanker om noe som er for treg eller som tar for lang tid.

…Steking av visse matvarer betyr forviklinger og sladder. Spis noe stekt betyr fysisk ubehag, sorg og dejeksjon….

Spis dem, problemer løst. Festet til fikentreet betyr helse og lykke. Tørrfiken betyr vanskeligheter og krangel….

Spis frukt betyr lykke og gjennomførte prosjekter. Rotet frukt betyr uforsonlige hat og sjalusier….

Spis suppe eller tilbered den: irritasjonsmomenter, misliker, familiens feider og sorg.

…Drømmer om snegler, antyder handelstap og falskhet i kjærlighet….

…Hvis du drømmer om snegler, betyr det at du med vilje distanserer deg fra mennesker. Opplev vennskapene dine og vær mer åpne….

Snegler som kryper i drømmen din, betyr at usunne forhold omgir deg. Å tråkke på dem, betegner at du vil komme i kontakt med ubehagelige mennesker….