Drømmer om at du har makt, indikerer din voksende selvtillit, høy selvtillit og voksende ferdigheter. Alternativt kan din drøm om makt prøve å gjøre opp for en vekkersituasjon der du var maktesløs. Drømmer om at du ikke har noen makt eller føler deg maktesløs refererer til en våken situasjon som følte seg ute av stand til å gjøre noe.

Se betydningen av vannpistoler

Se betydningen av vannkanoner

Drømmen med penger symboliserer kraften til å oppnå mål eller mål. Målene kan være psykologiske, emosjonelle eller oppnå de ønskede opplevelsene i det virkelige liv. Du er i stand til å tenke, føle eller gjøre hva du vil i livet. Penger gjenspeiler hvor kraftig du er eller noen aspekter av din personlighet. Å finne penger symboliserer innsikten som frigjør deg fra negativisme og gir deg makt til å være en lykkeligere, mer dyktig eller samvittighetsfull person. Hindringer blir fjernet på noen måte. Drømmen om å tjene penger symboliserer følelser av å være heldig. Makt eller ressurser oppnådd gjennom endring eller som ikke forventet. Drømmen om å stjele penger symboliserer makt, ressurser eller mulighet som du opphører. Du bryr deg ikke om hva noen sier eller tenker, og du gjør noe uansett. Å bli stjålet penger symboliserer negative tankemønstre eller situasjoner som frarøver din tillit, evne eller skapte følelsesmessige hindringer. Å bli gitt penger symboliserer ideer, positive tankemønstre eller livssituasjoner som øker selvtilliten din. Det kan også peke på hindringer blir overvunnet eller negative tenkning mønstre. I positiv forstand reflekterer penger muligheter, makt og muligheter. I negativ forstand symboliserer penger negative livssituasjoner som er vanskelige å overvinne, eller muligheter som blir bortkastet. Du kan føle at du ikke har nok makt til å gjøre hva du vil. Enten dårlige eller onde mennesker i en drøm har penger symboliserer frykt, dårlige vaner eller vanskelige situasjoner i livet som er kraftige. Det kan også gjenspeile dårlige vaner som kommer ut av kontroll. Se temadelen for penger. Verdien av penger i en drøm bruker drøm numerologi. Se temadelen for tall.

Å drømme om å være en mektig person med høy sosial rang antyder at det er nettopp dette som drømmeren søker etter i dagliglivet, og at han eller hun blir ansett for å ha tilstrekkelig kapasitet og intelligens til å være selvstyrt, men ikke finner riktig vei. Denne drømmen er vanlig i ungdommen, når drømmeren har sitt eget liv foran seg og ønsker å erobre store høyder. Imidlertid blir disse ønskene ofte omgjort til store feil når det er overtillit til drømmeren….

(Se hodelag | tøyler)

Se betydningen av spikerpistolen

Drømmen om en skyskraper symboliserer prestasjoner, høye idealer eller makt. Bli anerkjent for dine overlegne talenter, ressurser eller prestasjoner. Du ser på deg selv eller andre som overlegne. Et område av livet ditt hvor du føler at du har steget over andre. Høy sosial eller profesjonell status. Negativt kan en skyskraper gjenspeile din følelse av total makt overlegenhet over andre eller følelsen av at noen av makt stiger over din. Drømmen om å bygge en skyskraper symboliserer at du viser deg selv eller en annen person som arbeider mot et høyt nivå av anerkjent prestasjon, status eller makt. Jobber hardt for å bli lagt merke til som den kraftigste, mer dyktige eller bedre i ditt felt. Sliter med å heve statusen din over andre.

Drømmen om gamle romerne symboliserer aspekter av hans personlighet som er dominerende og ufølsom. Det kan også være den utvilsomt representasjon av makt som du eller noen andre har. Du eller noen andre som kan få andre helt til å tilfredsstille dine ønsker. En romaner i en drøm kan være et tegn på at du føler at andre er ubetydelige eller at du er vant til å gjøre din vei. Alternativt kan en romer reflektere mennesker eller situasjoner som har utvilsomt makt over deg. Du kan føle at noen med mer makt enn deg er helt urettferdig eller ufølsom. Romerne kan tyde på at du kontrollerer for mye eller at du må lære å forsvare deg selv. Drømmen om å være en romersk symboliserer en sterkere følelse av sosial status eller makt over andre. Du føler at du kan gjøre hva du vil med andre, uten tvil. Eksempel: En tenåring drømte om å være en romersk soldat og krangle med andre soldater. I det virkelige liv var denne tenåringen en del av i mengden som følte at de ble veldig arrogante. Å være romer i drømmen gjenspeiler tenåringens høye sosiale status da han møtte venner han følte var over streken.

Drømmen om å ha på seg en kjole symboliserer samsvar, tilgjengelighet eller lydighet. Iført en kjole kan også være representasjon av underordnet eller tjene andres behov. Mangelen på selvsikker makt eller kontroll. Du trenger er hyggelig mot andre eller ikke i stand til å gjøre hva du vil. Negativt, iført en kjole er et tegn på at du mangler makt eller kontroll over livet ditt. Du kan ikke diktere vilkårene for en situasjon, eller det ser ut som noen har kontroll. Alternativt reflekterer en kjole en givende natur eller et kraftig uttrykk ut av seg selv. Drømmen om å se noen andre i en kjole symboliserer noen aspekter av deres personlighet som er selvtilfreds, lydig eller har ingen kontroll. Et område av ditt eget uanstrengt liv selv om det gir deg. Drømmen om en seksuelt ønskelig kvinne iført en kjole symboliserer et ønskelig aspekt av livet hennes å være selvtilfreds eller tjene hennes behov. Ting du ønsker å skje uanstrengt manifestere seg i livet ditt. Negativt kan en seksuelt ønskelig kvinne iført kjole gjenspeile håp eller ønsker som skal brukes mot deg. Eksempel: En gutt drømte om å se en ønskelig jente i en gul kjole. I det virkelige liv begynte en jente å jage ham på skolen og ble til slutt kjæresten hans. Jenta i den gule kjolen reflekterte jenta på skolen og gjorde det som måtte til for å ha ham som kjæreste. Hans villighet til å gjøre hva som helst for å holde ham lykkelig eller være nær ham. Jenta i den gule kjolen reflekterer livet som ønsker å hånd uanstrengt gutten en engstelig kjæreste. En gul kjole reflekterer konformitet eller underordning som er merkbar eller åpenbar. Alternativt er du klar over et område av ditt eget uanstrengt liv som gir deg. En rød kjole symboliserer samsvar eller underordning som er negativ. En følelse av hjelpeløshet eller å tjene andre basert på uærlige motiver. Det kan også symbolisere en dårlig vane som du har problemer med å kontrollere. Du kan også føle at mangelen på makt du har er helt urettferdig eller ubehagelig. Alternativt kan en rød kjole symbolisere en person eller situasjon som du har full kontroll over på en måte som er misvisende eller fornærmende. En svart kjole symboliserer ubalanserte, overdreven eller mørkere aspekter av seg selv enn mangel på makt eller kontroll. En blå kjole symboliserer deg eller et område av livet ditt som er kompatibel med eller nyttig på en positiv måte. En mørk grønn kjole symboliserer egoistisk konformitet. Du eller et område av livet ditt som er underordnet eller nyttig av egoistiske grunner.

…Drømmen om gamle romere symboliserer aspekter av din personlighet som er dominerende og følelsesløse. Det kan også være representasjon av ubestridt makt som du eller noen andre har. Du eller noen andre som kan få andre til å fullføre sine ønsker. En gammel romer i en drøm kan være et tegn på at du føler at andre er ubetydelige eller at du er vant til å komme deg. Alternativt kan en gammel romer gjenspeile mennesker eller situasjoner som har ubestridelig makt over deg. Du kan føle at noen med mer makt enn deg er totalt urettferdig eller ikke føler. Romerne kan indikere at du er for kontrollerende eller at du trenger å lære å stå opp for deg selv. Drømmen om å være en eldgammel romer symboliserer en økt følelse av makt eller sosial status over andre. Du føler at du kan gjøre hva du vil mot andre uten spørsmål. Eksempel: En tenåringsgutt drømte om å være en romersk soldat og krangle med andre soldater. I virkeligheten var denne tenåringen en del av ~i mengden~ som han følte ble for arrogant. Å være en romer i drømmen gjenspeilte den økte sosiale statusen til tenåringen da han konfronterte venner som han følte var utenfor linjen….

Drømmen om et våpen symboliserer viljestyrke eller beslutningskontroll makt. Den som har våpenet i en drøm gjenspeiler at personlighetstrekk eller situasjoner kontrollerer sine beslutninger. Hvis du holder pistolen i en drøm det gjenspeiler din viljestyrke eller interesse i å gjøre et valg. Hvis du skyter noen med en pistol det symboliserer en beslutning. Å skyte en dårlig person kan reflektere overvinne negative tankemønstre ved å tro på deg selv eller gjøre det rette. Skyting en god person kan reflektere indulging i negative følelser eller tankemønstre. Det kan også være representasjon av valget om å være ond eller umoralsk. Drømmen om å bli skutt med en pistol symboliserer en beslutning som har mislyktes eller flau. Et dårlig valg du gjorde som gjorde en situasjon slå mot deg. Det kan også være representasjon av noen du føler er med vilje å ta beslutningen om å mislykkes deg, fornærme deg eller ta hevn på deg. Følelsen av at noen andres avgjørelse forårsaket deg mye smerte eller tap. Slemme mennesker med våpen representerer de negative personlighetstrekkene som kontrollerer beslutningstaking (f.eks. frykt, skyldfølelse eller uærlighet). Det kan også være representasjonen av en dårlig situasjon som du frykter kan komme ut av kontroll. En person eller situasjon som du føler har makt eller kontroll over deg. En indre bølle som opererer som en indre bølle. Gode mennesker med våpen er positive personlighetstrekk som tar sine beslutninger (f.eks mot, tillit, ærlighet). Sunn fornuft. Drømmen om et våpen som ikke fungerer eller kveler symboliserer mangelen på vilje, mot eller å kunne ta en beslutning. Du har ikke det som trengs for å motstå et problem eller ta en viktig beslutning. Drømmen om hvordan å bære en pistol symboliserer forberedelsen til å ta en nøyaktig beslutning eller makt i noen. Det kan også være representasjonen av deg å tro på deg selv før du står overfor et problem. Å se noen andre som bærer en pistol kan gjenspeile noen aspekter av seg selv eller en situasjon som blir spenstig. Drømmen om å skyte deg selv ved et uhell med en pistol symboliserer å skru deg inn i livet på en eller annen måte med en betydelig Superintendence. Ikke å være ansvarlig nok med makt eller omsorg for kjelleren. Drømmen om å skyte med et våpen med vilje symboliserer selvpålagt fiasko. Velger å tape med et meningsfylt valg. Eksempel: En kvinne drømte om at noen rettet en pistol mot en mann. I det virkelige liv hadde hun en opphetet debatt med noen hun følte kunne eksplodere i sinne på henne hvis hun ikke var forsiktig. Våpenet gjenspeiler beslutningen om å eksplodere i sinne som holdt makten over henne. Eksempel 2: En gutt drømte om å se menn peke en pistol mot ham. I det virkelige liv følte han at læreren hans var en singularisering av forlegenhet.

Drømmen om Manhattan symboliserer sosial interaksjon med andre mennesker hvor du er så langt bedre enn du ikke trenger å gjøre noen en tjeneste. Innse at du er bedre enn andre, mens en hel situasjon dreier seg om din beslutningskraft. Ikke å måtte gjøre noe annet enn å advare din egen makt. Å være leder av en situasjon der du har frihet til å kutte noen som ønsker ansiktet ditt. Negativt kan Manhattan gjenspeile misbruket av sin makt for å opprettholde full kontroll over en sosial situasjon. Misbruk av makt, med det formål å bare aldri si hva de skal gjøre. Eksempel: En mann drømte om å se Manhattan bli ødelagt av en asteroide. I livet hadde han full kontroll over sin eiendom av døde mødre og innså at en dag våknet han måtte til slutt selge huset hennes fordi han ikke kunne gjøre noe for å stoppe det. Manhattan reflekterte hans interaksjon med slektninger som han hadde full makt over hvordan han fikk eiendommen ved å måtte svare til ingen.

…Drømmen om en bank symboliserer din butikk med ressurser eller kraft som kan tappes når som helst. Talenter, evner, økonomisk støtte, emosjonell støtte eller ting som gir deg en følelse av sikkerhet. Det du stoler på for å holde deg trygg eller vellykket. En bank kan også være en refleksjon av hvor sterk eller moralsk dine forhold og samspill med andre er. Drømmen om å rane en bank symboliserer ressurser eller makt du tapper på ved ikke å tjene den. Det kan gjenspeile en negativ, egoistisk eller uærlig tilnærming til å nå mål. Å flytte penger mellom bankene symboliserer en overføring av makt eller ressurser mellom visse kjerneverdier. Du blir kanskje mer positiv på noen måter eller mer negativ på andre. Det kan også være representasjon av en holdningsendring om hvordan du oppnår mål eller opprettholder makt. Spør deg selv hvordan hver bank får deg til å føle deg og hvordan det kan symbolisere en våken livssituasjon. Sleazier banker kan representere lavere standarder og dårlige verdier. Klassifiserte banker kan symbolisere høyere standarder og mer konservative verdier….

Drømmen om kjøtt symboliserer situasjoner eller opplevelser som gir deg en følelse av tillit eller makt. Kontroller, domene eller ha din måte. Drømmen med rått kjøtt symboliserer en situasjon i livet hvor du ønsker å ta eller ta reell makt. Drømmen om å spise rått kjøtt kan indikere din hastverk eller hastverk med å ta makten. Negativt kan det gjenspeile ditt ønske om å mislykkes eller fornærme folk som ønsker å ta sin makt ved å få hoppet i dem. De kaster ikke bort tid på å forberede eller vente på en situasjon som gir deg kontroll eller tillit. Vurder typen kjøtt for den ekstra betydningen.

Drømmen om kuler symboliserer innflytelse, innflytelse eller kraft som brukes til kontroll. Kuler kan også være representasjon av indre styrke, tro på deg selv eller har makt til å motstå tingen. Kuler i våpen som brukes mot deg kan gjenspeile dårlige valg som frister deg eller noe andre mennesker gjør for å stoppe deg. Drømmer om kuler uten pistol, eller i ammunisjon bokser gjenspeiler drømmere ressurser eller motivasjon til å møte konflikt. Det kan også være representasjonen av fristelsens kraft eller folk som ikke liker deg. Negativt, kuler, dette kan være frykt, løgner, skyldfølelse, sinne eller begjær. Eventuelle negative eller brukte valg for atferdskontroll. Positivt reflekterer kuler deres styrke til å motstå eller bekjempe negativisme. Folk av ondskap eller ond med kuler kan gjenspeile dårlige vaner som er fristende. Det kan også representere frykt eller skuffelse som er full av ressurser. Å være et skudd med kuler symboliserer folk eller situasjoner med makt til å kontrollere sine beslutninger og følelser. Å se fra en annen person skutt noen symboliserer ett aspekt av deres personlighet, har makt til å kontrollere den andre. Å dø med et skudd symboliserer svikt på grunn av en situasjon eller en kraft som ikke kan motstås. En person eller situasjon var veldig genial eller skremmende. Drømmen om å bli målrettet, men mangelen symboliserer personen eller situasjonen som prøver å kontrollere sine beslutninger. Hvis du skyter og savner noen i en drøm symboliserer ditt mislykkede forsøk på å nå et mål eller møte noe.

Drømmen om rav symboliserer kraften som ikke kan unnslippes eller etterlates ubemerket. Følelser om hver minste detalj må ses. Positivt kan den gule fargen reflektere følelser som alt som gjør det, blir lagt merke til kraftig. Komfortabel, og bestikker aldri å være maktesløs i det hele tatt. Negativt kan amber reflektere kraft som er ubehagelig eller som ikke føles bra. Følelsen av at hvert problem du har blir forsterket. Følelsen fast med for mye makt, eller at du står overfor en kraftig situasjon som aldri endres. Ikke liker å måtte reparere bare andre mennesker med makt. Du kan føle at kraften din stadig blir testet. Følelser om å få mye oppmerksomhet på måter du ikke liker. Drømmen om ravstein symboliserer hyggelige opplevelser om å være trygg med makt. Følelsen av at kraften er permanent synlig. Drømmen om ravstein med en feil i symboliserer hyggelige opplevelser om aldri å bli plaget igjen. Jeg føler meg bra å vite at en ubehagelig person eller situasjon i livet ditt aldri kan irritere deg igjen.

…Drømmen om en skyskraper symboliserer prestasjoner, høye idealer eller makt. Å bli anerkjent for dine overlegne prestasjoner, ressurser eller talenter. Du ser på deg selv eller andre som overlegen. Et område i livet ditt der du føler at du har hevet deg over andre. Forhøyet sosial eller profesjonell status. Negativt kan en skyskraper gjenspeile din følelse av total maktoverlegenhet over andre eller en følelse av at andres makt ruver over deg. Drømmen om å bygge en skyskraper symboliserer ditt syn på deg selv eller noen andre som jobber mot et høyt nivå av anerkjent prestasjon, status eller makt. Jobber hardt for å bli lagt merke til som den sterkeste, dyktigste eller beste innen ditt felt. Prøver hardt for å heve statusen din over andre….

…Drømmen om Roma symboliserer en tankegang der du føler deg mest kraftfull og at andre er ubetydelige. Å ta vare på total makt eller kontroll over andre. Fortelle andre mennesker hva de skal gjøre og ikke bry seg om følelsene deres. Kraften til alltid å ha din måte. Ufølsomt får andre til å legge merke til at du er den mektigste. Negativt kan Roma gjenspeile sosiale situasjoner der du er omgitt av mennesker som er for mektige eller stadig går over deg uten bekymring. Føler deg ubetydelig eller som om du er lett å presse rundt. Drømmen om Roma som kollapser symboliserer en sinnstilstand der du merker deg selv å miste makt eller at folk ikke lenger respekterer deg. Mennesker eller situasjoner du følte var ubetydelige viser plutselig uavhengighet eller tar valg du ikke liker. Du kan ikke lenger være ufølsom med makt over andre. Eksempel: En mann drømte om å se Roma kollapse. I det virkelige liv mistet han utseendet og følte seg under å kontrollere kvinner lenger….

…Drømmen om en okse symboliserer et aspekt av deg selv som er merkbart kraftig. Du eller noen andre som utstråler makt. Kraft som er åpenbar. Å se noen andre vise sin makt eller legge merke til at du viser den til andre. Å være trygg på at du har makt. Eksempel: En mann drømte om å se en okseskalle. I sitt våkne liv mistet han en stilling med høy status….

…Drømmen om en Mercedes Benz symboliserer beslutningsprosesser som er sentrert i etablert overlegenhet, permanent rett til makt eller sikkerhet om graden av ansettelse. Situasjoner der du føler at du ikke kan miste noen gang igjen. Negativt kan en Mercedes Benz gjenspeile arroganse, sterke følelser, for mye rett eller å vise seg frem med makt som ikke kan fjernes. Alternativt kan en Mercedes Benz representere sjalusi på noen du føler kan ha for mye makt eller flau deg ved å få deg til å føle at de er bedre enn deg. Det kan også peke på en frykt for aldri å kunne overgå noen eller være bedre enn noen som har etablert seg….

…Drømmen om rav symboliserer makt som ikke kan slippes unna eller bli lagt merke til. Følelser om at hver eneste liten detalj må tas hensyn til. Positivt kan fargen rav reflektere følelser av at alt du gjør blir lagt merke til kraftig. Behagelig å legge merke til at du aldri er maktesløs i det hele tatt. Negativt kan rav reflektere kraft som er ubehagelig eller som ikke føles bra. Føler at hvert problem du har blir forsterket. Føler deg fast med for mye kraft eller at du opplever en kraftig situasjon som aldri endres. Ikke liker å måtte legge merke til bare andre mennesker som har makt. Du kan føle at kraften din blir testet hele tiden. Følelser om å få for mye oppmerksomhet på måter du ikke liker. Drømmen om ravstein symboliserer hyggelige følelser om å være trygg med makt. Føler at kraft er permanent merkbar. Drømmen om ravstein med en insekt i symboliserer behagelige følelser om å aldri bli plaget igjen. Føler det godt å vite at en ubehagelig person eller situasjon i livet ditt aldri kan irritere deg igjen….

Drømmen om en dronning symboliserer et aspekt av hennes personlighet som tar makt eller respekt uten å måtte tjene den. Det kan også være representasjonen av en del av deg som ikke trenger å ofre noe for å få din vei. Positivt symboliserer dronningen prestasjon eller fortjent autoritet. Bli respektert, rost eller anerkjent uten spørsmål. Negativt symboliserer dronningen å leve laurbærene sine, bruke andre ressurser eller gjemme seg bak en annen makt. Du har makt og trenger ikke å løfte en finger av en eller annen grunn hvis du ikke vil.

Drømmen om å være en innvielse symboliserer dine håp eller forventninger for fremtiden som du betydeligvitne endring skjer livet ditt. Føler Tom eller temaet i hans liv endres til det bedre. Negativt, delta på en innvielse kan gjenspeile spenning, frykt, eller misunnelse ved å måtte legge merke til en betydelig endring i livet ditt skjer. Føler Tom eller temaet i hans liv forandrer seg til det verre. Drømmen om å bli innviet som president symboliserer følelser av betydelig makt som blir gitt til deg etter å ha slitt med å få det. Til slutt, føler din makt bli respektert og anerkjent. Du kan se deg selv kommer til klar til å bruke din makt til å produsere en betydelig endring. Føler en økning i status eller anerkjennelse for dine prestasjoner.

…(Pavilion | Telt) Å sette opp en paviljong i det fri for å sitte under den i en drøm betyr å få makt og herredømme. En kalesje i en drøm betyr også å besøke martyrgravene og be for dem, eller å dø i deres tilstand. Å brette en kalesje i en drøm betyr å miste ens makt og herredømme, eller det kan bety nærmer seg slutten på ens liv. Å gå ut fra under en kalesje i en drøm betyr å miste litt av ens makt eller virksomhet. Å gå ut fra en kalesje i en drøm, betyr også sannheten i ens hjerte og intensjon, eller å tjene en martyrstasjon gjennom ens sanne hengivenhet, eller det kan bety å besøke Det hellige hus i Jerusalem. (Se også Pavilion | Telt)…

…Drømmen om å låne noe symboliserer følelser av avhengighet av makt eller ressurser som egentlig ikke er din. Føler at du har blitt gjort en tjeneste. Bruke andres ideer. Negativt kan låne ting i en drøm være et tegn på at du stoler for tungt på andre ressurser eller prestasjoner. Drømmen om å låne ting du ikke planlegger å returnere, kan gjenspeile en arrogant holdning om å bruke andre eller dra nytte av andres gode natur for å komme videre. Manglende respekt for andres ideer, makt eller prestasjoner. Tenker at du er bedre enn andre som har jobbet hardere eller er heldigere enn deg. Drømmen om ikke å returnere noe du har lånt kan gjenspeile følelser av berettigelse eller å være vant til en tjeneste du ble gitt. Det kan også være representasjonen av avhengighet du har utviklet til andres makt eller prestasjoner. Føler meg dum at du ikke egentlig vet hvordan du skal leve opp til forventningene du har satt til deg selv….

Å drømme om kraftledninger symboliserer empowerment. Kraftig hvordan du føler deg eller hvor kraftig du oppfatter noen å være, en situasjon i livet ditt som gir deg tilgang til en konstant følelse av makt. Drømmen om å bli viklet inn i kraftledninger symboliserer din konflikt med makt eller å bli kraftig. Det kan også være representasjon av følelser av å bli fengslet eller kontrollert av andres makt.

…(Fowl | Man | Woman) En ukjent fugl i en drøm representerer dødens engel. Hvis man ser en fugl dykker ned til bakken for å plukke en rullestein, et papir eller en orm, så hvis han svever vekk fra et hus som er vert for en syk person i en drøm, betyr det at den syke snart vil dø av sin sykdom . Hvis man ser en fugl dykke mot seg i en drøm, betyr det en reise. Hvis man ser ham stå over hodet, eller over skuldrene, eller sitte i fanget i en drøm, betegner det ens arbeid eller yrke. Hvis fuglen er hvit i drømmen, betyr det at ens verk er rent. Hvis fargen hans er solbrent i drømmen, betyr det at ens arbeid er besatt. Hvis en hannfugl sitter i fanget på en gravid kvinne i en drøm, betyr det at hun vil få en gutt. Hvis en hunnfugl sitter i fanget i en drøm, betyr det at hun vil få en jente. Store eller rovfugler i en drøm representerer konger, presidenter, ledere, tyranner, kunnskapsmenn eller kjøpmenn. Vannfugler, måker osv., Representerer ærefulle mennesker som steg i rang i to sfærer, vannkulen og luften. De kan også bety en reise. Hvis de kvakker i drømmen, representerer de klagende eller gråtende. Sangfugler i en drøm representerer musikere og sangere. Å se en flokk fugler i en drøm betyr penger og makt og spesielt for en som pleier dem eller bryr seg om dem. Å se fugler som flyr over hodet betyr å få autoritet og makt. Hvis man ser fugler flyr inne i huset sitt eller handle i en drøm, betyr det engler. Hvis en fugl flyr inn i ens hånd i en drøm, betyr det glad tid. En fugl i en drøm betyr også arbeid. En ukjent fugl i en drøm betyr en advarsel, et råd eller en formaning. Hvis ens fugl ser vakker ut i en drøm, betegner den kvaliteten på arbeidet hans. Hvis man ser seg selv i en drøm bære en stygg seende fugl, betegner den også kvaliteten på handlingene hans eller at en budbringer kan gi ham gode nyheter. En ukjent fugl betyr overskudd. Å se svartfargede fugler i en drøm betegner dårlige gjerninger, mens hvitfargede fugler representerer gode gjerninger. Fargede fugler i en drøm representerer blandede handlinger. Å se en fugl i en drøm også kan bety ære, makt, autoritetspynt eller fortjeneste. En fugl i en drøm representerer også en morsom og en mest underholdende følgesvenn. En fugl i en drøm representerer også en gutt. Hvis man slakter en fugl i drømmen sin, betyr det at han vil få et barn som vil leve i sykdom i løpet av barndommen, og at faren hans vil frykte for sin død. Det sies at en fugl i en drøm også representerer en rik og en vanskelig leder som hele tiden kjemper for inntekten sin og for å sikre hans suksess eller overlegenhet. En fugl i en drøm representerer også en vakker kvinne. Å synge fugler i en drøm betyr å høre gode ord eller motta en verdifull kunnskap. En flokk fugler i en drøm representerer lett opptjent rikdom. En fugl i en drøm representerer også en gutt. Å fange en fugl i en drøm betyr å ha kontroll over en mektig person. Å drepe en fugl i en drøm betyr å oppfylle ens mål. Å plukke fjærene, rense og spise en fugl i en drøm betyr inntjening, velstand eller en kvinne. Å slakte en fugl i en drøm betyr å voldta ens tjener. Å holde en fugl i hånden eller ha den inne i et bur i en drøm betyr en sykdom som kommer til å falle sønnen. Hvis fuglen flyr vekk fra ens hånd eller fra buret i en drøm, betyr det ens død. En flokk fugler i en drøm representerer også samlinger av kjærlighet, enhet, familiegjenforeninger og feiringer. Imidlertid kan samlingen av fugler i en drøm også bety banding for å begå galt eller spredning av familie eller venner, eller det kan bety tap av virksomheten. (Se også Blackbird | Bustard | Reir | Osprey | Roller)…

Drømmen om ulovlige stoffer symboliserer usunne følelsesmessige behov som du føler må respekteres. Overdreven mengder glede eller glede oppfører seg på en bestemt måte. Du kan være følelsesmessig avhengig av visse følelser eller dårlige vaner. Onani, pornografi, makt over andre, gambling, tjene penger og bekymre seg for å være fysisk attraktiv er alle mulige problemer, symbolisert av narkotika. Drømmen om å bli dopet symboliserer farlig overdreven oppførsel. Du kan være klar over deg selv, gå strandpromenaden og nyte det. Kortsiktige følelser av ecstasy. Det kan også være representasjon av en avhengighet av glede eller makt. Alternativt kan det å bli dopet reflektere hvordan du omfavner dårlige vaner, og tenker at det aldri vil få konsekvenser for det. Drømmen om en overdose av narkotika symboliserer overdreven glede, glede eller misbruk av makt, noe som forårsaket selvskading. Ødelegge deg selv eller pinlig deg veien til å gå over bord liksom. Et tegn på at det er et problem med å praktisere moderasjon, viljestyrke eller selvkontroll. Typen stoff er også viktig. Marihuana, crack, kokain, heroin eller ecstasy har alle forskjellige betydninger. Medisiner kan peke på visse typer tanker, følelser eller vaner som du må opprettholde for å følelsesmessig helbrede eller gjenopprette en negativ situasjon. Ta en ferie eller kontroller deg selv for å tvinge endring.

…Drømmen om en pistol symboliserer viljestyrke eller makten til å kontrollere avgjørelser. Den som holder pistolen i en drøm gjenspeiler hvilke personlighetstrekk eller situasjoner som styrer beslutningstaking. Hvis du holder pistolen i en drøm, gjenspeiler den din viljestyrke eller interesse for å ta et valg. Hvis du skyter noen med en pistol, symboliserer det en beslutning. Å skyte en dårlig person kan gjenspeile å overvinne negative tenkemønstre ved å tro på deg selv eller gjøre det rette. Å skyte en god person kan gjenspeile overgivelse til negative følelser eller tenkemønstre. Det kan også være representasjonen av å velge å være dårlig eller umoralsk. Drømmen om å bli skutt med en pistol symboliserer en beslutning som har sviktet eller flau deg. Et dårlig valg du har gjort som har fått en situasjon til å slå deg. Det kan også være representasjon av noen andre som du føler med vilje tar en beslutning om å svikte deg, skamme deg eller komme tilbake til deg. Føler at andres beslutning har forårsaket deg mye smerte eller tap. Dårlige mennesker med våpen representerer negative personlighetstrekk som styrer din beslutningstaking (f.eks. Frykt, skyld eller uredelighet). Det kan også være representasjon av en dårlig situasjon som du frykter kan komme ut av kontroll. En person eller situasjon som du føler har makt eller kontroll over deg. En indre mobber som fungerer som en indre mobber. Gode ​​mennesker med våpen er positive personlighetstrekk som påvirker avgjørelsene dine (f.eks. Mot, selvtillit, ærlighet). God dømmekraft. Drømmen om pistol som ikke fungerer eller setter seg fast symboliserer mangel på vilje, mot eller kraft til å gjennomføre en beslutning. Du har ikke det som trengs for å motstå et problem eller ta en viktig beslutning. Drømmen om å laste en pistol symboliserer forberedelse til å ta en beslutning eller nøyaktig makt på noen. Det kan også være en representasjon av at du tror på deg selv før du møter et problem. Å se noen andre laste en pistol kan gjenspeile noe ved deg selv eller en situasjon som blir motstandsdyktig. Drømmen om å skyte deg selv med en pistol ved et uhell symboliserer å skru deg fast i livet på en eller annen måte med et betydelig tilsyn. Ikke vær forsiktig eller ansvarlig nok med kraften du holder på. Drømmen om å skyte seg selv med en pistol med vilje symboliserer selvpålagt fiasko. Velger å tape med et betydelig valg. Eksempel: En kvinne drømte om å se noen rette en pistol mot en mann. I det våkne livet hadde hun en het debatt med noen som hun følte kunne eksplodere av sinne mot henne hvis hun ikke var forsiktig. Pistolen reflekterte beslutningen om å eksplodere av sinne som hadde makt over henne. Eksempel 2: En gutt drømte om å se menn rette en pistol mot ham. I det våkne livet følte han at læreren hans utpekte ham for forlegenhet….