…(Perler) I en drøm betyr kalde tårer lykke, mens varme tårer betyr tristhet. Å rive tårer over kinnene uten å gråte i en drøm betyr baktalelse som bærer vekt. Bevoktede tårer i noens øyne som ikke strømmer over kinnene hans i en drøm, betyr å lagre ulovlige penger, eller skjule den ulovlige inntektskilden som ens motstandere til slutt vil avsløre eller avsløre. Hvis slike tårer endelig blir sluppet i drømmen, betyr de at man villig vil bruke slike penger, eller bli kvitt dem for å skjule handlingen sin. Hvis man ser tårer løpe fra høyre øye og inn i venstre øye i drømmen, betyr det at sønnen og datteren hans kan ha seksuell omgang, og han må umiddelbart skille mellom rommene deres, og lære dem om lovlig og ulovlig. Tårer som kommer under gjesper i en drøm, betyr betaling av en urettferdig bot. Å se tårer i løpet av dagslyset, eller under solen, eller foran en brann i en drøm, betyr forretningstap forårsaket av et av disse tre elementene. Tårer i en drøm indikerer også ensomhet, forlater hjemlandet eller lengter etter å se sin elskede, eller de kan representere perler. (Se også Pearl)…

Du må møte virkeligheten. Bekymringer….

…(Glede | Orgasme | Seksuell klimaks | Seksuell nytelse) I en drøm betyr glede noe som er midlertidig, eller en kortvarig fordel. Seksuell glede i en drøm betyr også å begå den forbudte utroskapshandlingen, eller det kan betegne rusk, eller et villedende salg. Seksuell nytelse i en drøm kan også bety arroganse, stolthet over ens egenskaper, forretningspartnerskap eller et ekteskap der kona vil glede seg over det hun mottar og mannen vil dra fordel av å tilfredsstille hans ønske. (Se også samleie)…

Hvis du var i tårer mens du drømmer, betegner en slik drøm gjenopprettingsprosessen som skjer i livet ditt. Tårer i en drøm betyr åndelig vekst, klarhet og lidenskap for livet. På den annen side kunne drømmen forutsi om smerte, en lidelse. Hvis andre mennesker gråt i en drøm, så viser det sin hengivenhet for andre mennesker. Du forårsaket sikkert smerten for dem eller bare synes synd på dem.

…Å drømme om at du er i tårer, betegner at noen plager snart vil omslutte deg. Å se andre felle tårer, forutsier at sorgen din vil påvirke andres lykke,…

Tårer symboliserer regn og fruktbarhet. Å gråte mens vi holder oss skilt fra hendelsene er et tegn på en uventet glede. Å gråte lydløst portends en lykkelig hendelse. Hvis gråten ledsages av en følelse av tretthet eller lettelse, så forutsier det slutten på en vanskelig situasjon….

…Drømmer om nytelse, betegner gevinst og personlig glede. Se glede….

…Drømmer om å oppleve glede over enhver hendelse, betyr en gunstig vending i saken. For elskere å være fornøyd med oppførselen til sine kjærester, betegner hyggelige hilsener. Å føle glede når man ser på vakre landskap, prognostiserer drømmeren veldig stor suksess og trivelige assosiasjoner….

…Drømmen om tårer symboliserer emosjonell katarsis eller rensing. Emosjonell eller åndelig helbredelse. Alternativt kan det gjenspeile deg eller noen andre som opplever skuffelse, tap eller smerte….

Drømmen om tårer symboliserer emosjonell katarse eller rensing. Følelsesmessig eller åndelig helbredelse. Alternativt kan det gjenspeile deg eller noen andre som opplever smerte, tap eller skuffelse.

…Drømmer at du gråter, det er et tegn på motgang og ulykke. Å drømme om at noen andre gråter betyr håp og glede….

…I det virkelige liv representerer det det motsatte av det man ser i en drøm. Det betyr glede, gjensyn, gleder og respekt. Noen ganger tolkes det også for å fremstille en intensjon fra ens barn eller kone om å skille seg fra familien eller leve på egenhånd. (Se også barn)…

Hvis du har følelsen av glede, så betyr det at du vil ha mye av gleden i livet ditt.

…Å drømme om at du føler glede over enhver hendelse, betegner harmoni blant venner….

Drøm om å gråte gråt indikerer motgang og ulykke. Drøm om noen andre som gråter indikerer håp og tristhet….

…Å telle flekker av støv eller samle dem i en drøm betyr prøvelser, urettferdighet, aggresjon eller fristelser. Støvflekker i en drøm representerer også ens avkom, penger, lang levetid, eller de kan representere soldater, svake mennesker eller Guds soldater. Å se et rom fullt av støv på et uvanlig sted, eller et lukket sted der de vanligvis ikke samler, betyr kunnskap, eller det kan bety umåtelig rikdom….

(Se klemme)

…Den skrikende lyden av en penn i en drøm representerer en forfatter, eller skriver på papir, eller skriver på en tavle. Slik skriking i en drøm kunne også representere tavlen, eller lærere av forskjellige karakterer. Som for de fleste, å høre skriking av en penn i en drøm, betyr å røpe hemmeligheter, eller angripe folks omdømme i ferd med å oppnå ens egoistiske mål….

I en drøm betyr det ens sønner eller døtre.

…I en drøm, utrop av Guds suverenitet, dvs. å uttale formelen ‘La Hawla Wa La Quwwata Ilia Billah’ (Det er ingen vilje eller makt bortsett fra Guds allmektige) betyr konstant omvendelse i våkenhet og håp om frelse. Det betyr også å erobre ens fiender. (Se også Opphøyelse av Guds enhet)…

(Se Tap)

Hvis du drømmer om marsjen, som en av månedene, og så indikerer denne drømmen statusen for oppvåkningen av ditt subliminale sinn. Drømmen kan også betegne ubehagelige opplevelser med ditt profesjonelle liv.

(Se slimete)

(Barn)

(Se lyd av dyr)

Motta den kunngjør en gunstig transaksjon. Hvis du gir det til noen, viser det penger….

…Denne drømmen viser utrygghet, frykt og angst. Den advarer oss om at vi har kommet inn i en ny glatt bakke som kan ta oss ned. (Se også betydningen av å falle)…

Drømmen om en spell bok symboliserer ideer eller en kilde til innsikt i hvordan å permanent manipulere eller kontrollere mennesker eller situasjoner. Leter du etter et triks eller manipulasjon strategi som ikke kan avbrytes eller oppdages. Eksempel: En ung jente drømte om å søke gjennom en magisk bok for å avverge en forbannelse. I det virkelige liv var hun frustrert over at foreldrene kontrollerte henne og ønsket å finne en måte å reversere det på for å sikre at de aldri gjorde det igjen ved å skremme dem til å tro at hun skulle bevege seg.

…Å se bærerne av Guds allmektige guddommelige trone i en drøm representerer ære, integritet, makt, enhet, kjærlighet, samstemthet og selskap med de gode. Å se dem i en drøm bekrefter ens sanne tro, tro og hans nærhet fra kongens intime….