…(Tørket frukt | Frisk frukt) I en drøm representerer en søt smakende frukt velsignelser, kunnskap eller penger. Selv en sur smakende frukt betyr det samme når det passer smaken til personen som spiser den i drømmen. Når en sur smakende frukt ikke stemmer overens med personens smak i drømmen, betyr det ulovlig inntjening eller forverring av hans sykdom. Å spise eller drikke biprodukter som er laget av frukt i en drøm, betyr gjeld eller står overfor utfordringer i et fremmed land. Å se ens mest foretrukne frukt i en drøm representerer fortjeneste tjent med egen svette, og slik fortjeneste vil være lik mengden innsats som er gjort for å tjene dem. En frukt i stor størrelse i en drøm representerer inntekter som ennå ikke er fri fra forfalte almisser. En frukt uten frø eller skrog i en drøm representerer suksess og lovlig inntjening. Å spise frukt utenom sesongen i en drøm betyr velstand og komfort. En frukt som vokser eller som plukkes i klynge eller som haug i en drøm, betyr kjærlighet og enhet. Importerte frukter i en drøm representerer hjemlandet. Frukt i en drøm representerer også ens kone, barn, forretningsavtaler, utveksling av kunnskap, gode gjerninger, familiegjenforening, bryllup, komme seg fra sykdom eller gjenvinne tapte penger. Druer i en drøm representerer vin, og vannmelon representerer den alkoholholdige drikken som er gjæret fra juice. Å plukke opp en frukt som falt fra et tre i en drøm, betyr å føre en kamp mot en rettferdig person. Hvis man ser et tre som bærer frukt i varmt vær som bærer frukt om vinteren i en drøm, betyr det at han vil omgås noen som forventer å få en forretningsavtale, selv om vennskapet deres ender med å kaste bort tid og penger. Å plukke en frukt fra et annet tre enn sin egen i en drøm representerer en god svoger, en ærlig partner eller et lønnsomt partnerskap. Vill bær i fjellet eller prærier i en drøm representerer medfødte kunst, evner og kunnskap gitt direkte fra Gud den allmektige, og ingen andre lærere har krav på det. Fiken i en drøm representerer det beste av frukt i en drøm. Frisk frukt i en drøm betyr penger som ikke varer, mens tørket frukt representerer besparelser. Frukt for en fattig person i en drøm indikerer velstand og for en rik person betyr de økning i formuen hans. Hvis man blir dusjet med frukt i en drøm, betyr det at han vil bli kjent for sine gode gjerninger. (Se også aprikos | Tørket frukt | Fruktselger)…

…Drømmer om å se frukt modne blant løvverkene, forutsier vanligvis til drømmeren en velstående fremtid. Grønn frukt betyr skuffet innsats eller forhastet handling. For en ung kvinne som drømmer om å spise grønn frukt, indikerer hennes nedbrytning og tap av arv. Å spise frukt er vanligvis ugunstig. Å kjøpe eller selge frukt, betegner mye forretning, men ikke veldig godt. Å se eller spise moden frukt, betyr usikker formue og glede….

…Å drømme at du spiser hvilken som helst frukt er vanligvis en ugunstig drøm, spesielt når frukten fremdeles er grønn. Å drømme om umogen frukt at den fremdeles er på treet, kunngjør en velstående fremtid. Å drømme om liten grønn frukt som fremdeles er på treet, tyder på at du må gjøre en stor innsats for å kunne nå dine mål. Når en kvinne drømmer om at hun spiser umoden frukt, tyder det på at hun blir diskreditert gjennom bakvaskelse og sladder. Å drømme at du kjøper eller selger frukt symboliserer at virksomheten din er produktiv. Hvis frukten er moden, tyder det på at dine saker ikke vil gå bra, og at du ikke vil få overskudd på lenge….

Hvis du drømmer om mandler, betyr det et rikt og stabilt liv, etter skuffelsene de har lidd. Dette vil være den tiden da du vil være avslappet og alle negative følelser vil bli utgitt. Kanskje du bør tenke på å ta en pause og føle deg som en ferie. Når du ser deg selv i drømmen å spise friske mandler representerer bedre og rikere økonomisk situasjon. Hvis du drømmer om å se mandler vokser på treet symboliserer barmhjertighet, flaks og sunn livsstil. Husk at mandler representerer lykkelig ekteskap også.

…Drømmen om valnøtter symboliserer et mål i livet ditt som lett er ditt hvis du legger inn nok energi i det. Å føle at en situasjon vil være lett når du har overvunnet en liten vanskelighet Negativt kan valnøtter være et tegn på at du er for opptatt av å tro at en fokusert handling eller vanskelig offer lett vil løse problemene dine for godt. Utmatt deg med uendelig arbeid eller gjøremål for å holde noe annet lett. Du kan ha en falsk ide om å tro hvor lett noe skal være. Eksempel: En ung kvinne drømte om å spise valnøtter. I det våkne livet hadde hun problemer med å få seg en jobb og oppdaget at bestått en utfordrende test ville gi henne øyeblikkelig tilgang til en sikker jobb….

Drømmer om eller ser frukten av drømmen, betyr en periode med vekst, overflod og økonomiske gevinster. Frukt generelt representerer begjær og seksualitet. Spesielt den grønne frukten, betegner sin nedbør og skuffet innsats. Du må jobbe hardere og vanskeligere for å nå dine mål. Drømmer eller ser i drømmen eller spise bitter frukt rotting tolkes som symbolikk på dine tapte muligheter for vekst og nytelse. Hvis du sov og drømmer om at i drømmen du kjøper eller selger frukt, betyr det mye arbeid, men lite fortjeneste i dem. Vennligst se tolkningene på spesifikke frukter for en bedre forståelse av drømmen din.

…Frisk frukt i en drøm betegner penger som ikke varer, mens tørket frukt representerer penger som vil vare. (Se ogfrukt)…

…Det avslører eksistensen av sensuelt, økonomisk eller åndelig ønske. De er et tegn på overflod, velstand og glede. Å drømme om moden frukt som skal spises betyr at vi vil ha god helse, god fortjeneste og rikelig glede uten å måtte gjøre noe. Hvis frukten er sur eller grønn er det et tegn på at vi ennå ikke er klare til å glede oss over alle disse fordelene. Hvis frukt har ormer eller er råtnet, betyr en slik drøm at gledene oppnås når vi ikke lenger kan glede oss over dem. Hvis vi har denne drømmen i løpet av sesongen der frukt smaker bedre, vil fordelene være maksimale. Hvis vi har det på en annen tid av året, kan vi lide skandale, samlivsbrudd, sykdommer og problemer….

…Hvis mandler er bitre, kan det være en innblanding av familiediskusjoner, eller uenigheter med eldre mennesker. Hvis det i drømmen dukker mandler i skallet, og det er vanskelig å skrelle dem, kan underbevisstheten din fortelle deg at for å oppnå målene du ønsker, må du overvinne mange innsatser….

…Spis frukt betyr lykke og gjennomførte prosjekter. Rotet frukt betyr uforsonlige hat og sjalusier….

…Drøm om en frukt betyr kommende periode med vekst, formue og økonomiske inntekter. Drømmer om frukt representerer vanligvis lyst og velvære….

…(Frukt) I en drøm representerer en fruktselger en pålitelig person som er betrodd folks penger og konfidensialitet. I drømmetydning representerer en fruktselger også en god person med mindre han tar penger for fruktene sine. Å se en fruktselger i en drøm blir også tolket som å lytte til et verdig foredrag eller lytte til en rørende preken eller høre en offisiell rapport fra regjeringen levert av en spesiell kunngjøring, eller det kan bety ekteskap, barn, rask kommende bryllup og verdig innsats. (Se ogfrukt)…

…Drømmen om mandler symboliserer kvalitet, substans eller rikdom. Et område i livet ditt som må være fullt av mening eller formål. Eksempel: En kvinne drømte om å se noen som hadde en mandel kirurgisk plassert i hjernen. I det virkelige liv gjorde hun en avhandling for universitetet. Mandelen som blir plassert i hjernen gjenspeiler trykket for kvalitetsarbeid som denne avhandlingen la på henne….

Drømmen med mandler symboliserer kvalitet, substans eller rikdom. Et område av livet ditt som må være fullt av mening eller hensikt. Eksempel: En kvinne drømte om at noen hadde en mandel kirurgisk plassert i hjernen. I det virkelige liv, hun gjorde en avhandling for universitetet. Mandel som plasseres i hjernen reflekterer kvaliteten arbeidstrykk som denne avhandlingen plassert på den.

…Hvis de blomstrer, indikerer det at prosjektene våre lykkes, men hvis blomsten faller indikerer kommende skuffelser. Hvis vi ser mandler, men ikke berører dem, vil det føre til vanskeligheter. Hvis vi henter dem, kan vi forvente lykke. Hvis vi tar dem ut av skallet deres, betyr det gevinster. Hvis de er bitre, indikerer det familieforstyrrelser uten konsekvenser….

…Å lide av tørr hudtilstand i en drøm betyr å ha brukt pengene på måter som ikke behager Gud den allmektige, låne penger fra mennesker, miste dem og unnlate å betale tilbake gjeldene. Følgelig vil man rettferdig lide en kommende straff. (Se også hudbetennelse)…

…(Nyt) Syltede frukter i en drøm betyr frafall, korrupsjon, etterligne onde mennesker, kaste bort pengene sine lurt eller bryte ens løfte. Å pickle frukt i sennep i en drøm betyr å si sannheten på et upassende tidspunkt, eller å snakke sannheten og deretter møte med avvisning. (Se også Pickles | Konserverer)…

…Drømmen om et utvalg frukt kan gjenspeile overflod, glede eller gevinst. Begjær og seksualitet. Føler meg bra med noe. Se mat i temaseksjonen for mer spesifikke frukter….

…(Money) En minter i en drøm representerer en godt uttalt person som lurer andre med sine fancy ord. Hvis han ikke mottar lønn for sitt arbeid, representerer en mynter i en drøm en pålitelig og en ærefull person med en hyggelig karakter og selskap. Imidlertid, hvis han ber om lønn i drømmen, representerer han en hykler, en baktalelse, en som følger høresay, eller han kan være en poet. Minting in a dream viser en avtale på en høyt rangert stilling for en kvalifisert person. En minter i en drøm representerer også herskeren, hans sjefsminister, en religiøs leder, en åndelig person, en kunstner, en skribent, en skatteoppkrever eller en ansatt i et inkassobyrå. En minter i en drøm representerer også religiøs rettsvitenskap, eller en som observerer sine religiøse ritualer. En minter i en drøm representerer også en srotyteller, en religiøs lege eller en drømmetolker. Å smi penger i en drøm betyr å snakke dårlige ord, eller å snakke ord uten å handle på dem….

…Bokstaven M i en drøm har symbolikken for å møte karmisk gjeld eller konfrontere alle problemene dine. Symbolikken er basert på utformingen av bokstaven der de to vertikale linjene symboliserer konfrontasjon med deg selv og V symboliserer både positive og negative utfall. M er den 13. bokstaven i alfabetet og i numerologi 13 symboliserer karmisk gjeld….

bokstaven M, i en drøm har symbolikken til å møte karmisk gjeld eller konfrontere sine problemer. Symbolikken er basert på tegningen av bokstaven der de to vertikale linjene symboliserer konfrontasjonen med seg selv og V symboliserer de positive og negative resultatene. M er den 13.

Det symboliserer tidevannets stigning og fall, og endringer i livet, men også broen som lar oss nå utover.

…Drømmen om å få tatt mandlene dine ut symboliserer en ubehagelig eller usmakelig metode for å rette opp et problem. Å måtte bry seg om ingenting du liker for å fikse eller gjenopprette noe. Et kompromiss du må gjøre som ikke føles bra. Eksempel: En jente drømte at hun ble fortalt at hun måtte få mandlene tatt ut. I det virkelige liv ville hennes ekskjæreste bare være venner med henne hvis hun hadde sex med ham. Hun likte ikke dette. Mandlene som må tas ut, gjenspeiler det ubehagelige kompromisset med å måtte gi sex til sin eks for å løse problemet med å ikke ha ham i livet….

…Dette er et godt varsel. Den har rikdom i vente. Men sorgen vil gå med den en kort stund. Hvis mandlene er defekte, vil din skuffelse over å oppnå et bestemt ønske være fullstendig inntil nye forhold oppnås….

…Valnøtt symboliserer de vanskelige problemene eller viktige eller smakfulle ting som har vanskelig tilgang. Kanskje indikerer det en serie små problemer og vanskeligheter uten overskudd. Det kan også bety potensielle mål som kan oppnås, men vi må overvinne en rekke vanskeligheter før. Hvis vi samler nøtter, kunngjør det et lykkelig kjærlighetsliv, selv om det vil gi oss mange små problemer på vei….

Å drømme om å samle nøtter regnes som en harbinger av et lykkelig kjærlighetsliv, selv om det kan være mange små problemer.

Drømmen om å tørke håret symboliserer et ønske om å gjøre din tenkning stil perfekt. Dine ideer eller historie blir rett. Forbedring av ideer som andre vil høre. Negativt kan tørking reflektere et overdrevent behov for å være perfekt eller gjøre et godt inntrykk. Bruk mye tid på å fikse noe eller ombestemme deg. Bry deg mye om hva noen andre kan synes om deg eller dine ideer.

…Å bruke en hette og kjole i drømmen, indikerer at du overgår til et høyere nivå i livet ditt. Du er klar til å gå videre til neste trinn….

…Å se nymalte hus i drømmer, forutsier at du vil lykkes med en planlagt plan. Hvis du har maling på klærne dine, blir du ulykkelig av andres tankeløse kritikk. Drømmer om at du bruker børsten selv, betegner at du vil være godt fornøyd med ditt nåværende yrke. Drømmer om å se vakre malerier, betegner at venner vil innta falske posisjoner overfor deg, og du vil oppleve at nytelse er illusiv. For en ung kvinne som drømmer om å male et bilde, vil hun bli lurt i kjæresten sin, da han vil overføre sin kjærlighet til en annen….