…(Dolly | Kull) I en drøm representerer en båre eller en dolly en hardtarbeidende mann som tjener sitt levebrød gjennom slit og lidelser. Det er ingen fordeler ved å se en båre i en drøm, og spesielt hvis en blir ført for en syk person, så betyr det hans død og avgang fra denne verden. En båre i en drøm representerer også en bolig eller et herberge….

…Drømmen om en båre symboliserer behovsstøtte eller hjelp til et overveldende problem. Drømmen om å være på båre symboliserer en evne til å takle et problem på egen hånd. Drømmen om noen andre på båre symboliserer et aspekt av deg selv eller projeksjonen din av noen andre som krever støtte for å komme gjennom vanskeligheter….

Å ha en hale i drømmen din, indikerer fortiden at du bærer med deg selv og ikke klarer å gi slipp. Kanskje nåværende liv har mye til felles med fortiden, så du har en hale i en drøm. Det positive notatet, drømmen der du har historien indikerer balansen som du er i stand til å holde i alle aspekter av livet ditt.

…Et dyrs hale indikerer at vi vil avslutte med en delikat sak. Å lage en linje betyr forsinkelse i utviklingen av prosjektene dine….

Å ha en hale i en drøm betyr å ha en følelse av mennesker eller studenter.

…Drømmer om bare å se halen til noen dyretips som at ubehagelige eller hyggelige overraskelser vil bli mottatt. Å drømme om å kutte halen på et dyr antyder at det av drømmerens egen skyld vil være lidelse og fiaskoer….

…Drømmer om å bare se halen til et dyr, er uvanlig irritasjon indikert der gleder virket sikre. Å kutte halen av et dyr, betyr at du vil lide ulykke av din egen uforsiktighet. Å drømme om at du har halen på et dyr vokst på deg, betyr at dine onde veier vil føre deg utallige bekymringer, og rare hendelser vil føre til forvirring….

(Se Treasure)

(Tillit. Se også Castration | Confiding)

Se betydningen av nakenhet

(Se fakkel)

…(Sekretær) I en drøm betyr å skjule en hemmelighet å skjule kunnskap for de som trenger det, eller det kan bety å ha god natur, eller ha gode egenskaper. (Se også sekretær)…

(Se Lying)

…Hvis ikke en selv drømmer om en drøm, betyr det at han vil gi en verdifull kommentar til Koranens tolkninger. (Se Daniel | Nese ring)…

(Se Grave en grav | Exhume | Grave)

…I en drøm betyr å grave en grav å gifte seg. Å grave en grav og snakke med den avdøde personen om ens behov i en drøm, betyr å løse ens problem. En gravgraver i en drøm representerer også en pander, en anskaffer, eller han kan være en som elsker verden, eller en skattejeger. (Se også Grave)…

…I en drøm betyr det sorg, eller inderlig søker kunnskap, ønsker å bli velstående, forberede seg til å gjennomføre en pilegrimsreise eller feire en religiøs festival. Hvis man ser seg marsjere alene i en kampanje i en drøm, betyr det at han kan sette sitt eget liv i fare, miste formuen eller at han kan møte en fantastisk rettssak som vil bære tungt på ham….

(Se figur)

(Se Weasel)

…Å ha en krone i en drøm betyr økning i penger og barn. For en kvinne betyr det å bære en krone ekteskap med en utlending. For en mann innebærer å bære en krone i en drøm å overvinne falske påstander. Hvis en kjøpmann ser seg bære en krone i en drøm, betyr det tap av virksomhet og innflytelse. Hvis en hersker ser seg bære en krone i en drøm, betyr det fiasko i hans religiøse engasjement. Hvis en konge ser at kronen hans blir ført bort fra ham i en drøm, betyr det at han kan bli drept eller miste sitt rike….

(Svik | Død | Tomhet)

(Se lyd av dyr)

(Se Melk | Melking)

(Se Melk | Melking)

Å vanne en flokk i en drøm betyr fortjeneste fra reiser.

(Se gjeld | Avkastning)

(Se ‘Aq’iqah-ritualer)…

(Se Blåsing)

Når du drømmer om å se deg selv som altergutt, representerer det enkelhet og kyskhet. Den andre betydningen av denne drømmen er at du kan kjenne kjærligheten til livet ditt, som du har lett etter i lang tid. Denne drømmen kan også symbolisere din manglende tro på Gud eller deg selv.