…(Forkle | Serviette) Et håndkle i en drøm representerer ens tjener, ansatt, husholderske, eller det kan representere en pilegrimsreise til Mekka. I en drøm representerer et håndkle også sin kone, og for en kvinne representerer det mannen sin. Hvis et håndkle brukes som en matte under samleie i en drøm, representerer det en diskret tjener som beskytter hustruens hemmeligheter, eller det kan representere penger som tjener kvinnens behov og barna hennes. Å kaste et håndkle på noen i en drøm betyr å smelle døra i ansiktet, eller det kan bety skille mellom to personer. Å kaste håndkleet i en drøm betyr også å gi opp ens kamp….

…Når du drømmer om håndkle, er det en klar advarsel om at du ikke skal stole på noen slektninger eller venner rundt deg. Ikke stol på menneskene du trodde du kunne be hjelp fra heller. På dette tidspunktet er det beste å gjøre å unngå å takle dem, så du slipper å møte dem i en vanskelig situasjon og gå gjennom potensielle forlegenheter….

…Å se eller bruke et håndkle i en drøm symboliserer at du vil få endringer i livet ditt. På den annen side representerer det også en start eller en ny overgang….

Hvis du ser håndkleet i en drøm, antyder en slik drøm at du tar kontroll over din egen handling. Kanskje du burde finne den rette løsningen. Håndkleet kan også symbolisere gjenopptakelsen av noe viktig i livet ditt.

…Glad og gunstig nyhet hvis håndkleet er rent. Hvis det er skittent, indikerer det motgang og sorg….

Å ha det eller vises på ansiktet ditt indikerer muligheten for innenlands ulykker eller i gaten. Vær forsiktig….

…Drømmen om et håndkle symboliserer en situasjon som du vil ~tørke bort~ som om det aldri skjedde. Ikke ønsker å legge merke til hva du nettopp gjorde. Fullføring, en ny start eller ny overgang. Negativt kan et håndkle gjenspeile et behov for å kontrollere følelsene dine eller roe seg ned etter et følelsesmessig utbrudd. Eksempel: En mann drømte om å bli pakket inn i et håndkle etter svømming. I sitt våkne liv hadde kona endelig født en baby. Håndkleet gjenspeilte hans ønske om å komme forbi stresset fra fødselen og gå videre med familielivet. Eksempel 2: En kvinne følte seg ukomfortabel med bare et håndkle på en fest. I det våkne livet var hun ukomfortabel med å diskutere skilsmissen hun for øyeblikket opplevde med venner. Håndkleet gjenspeilte den konstante tilstanden med å prøve å få skilsmissen fullført….

Drømmen om et håndkle symboliserer en situasjon som du ønsker å rense som om det aldri hadde skjedd. Jeg ville ikke forstå hva du gjorde. Konklusjon, en ny begynnelse eller ny overgang. Negativt kan et håndkle reflektere et behov for å kontrollere følelsene dine eller roe seg ned etter et følelsesmessig utbrudd. Eksempel: En mann drømte om å bli pakket inn i et håndkle etter bading. I det virkelige liv hadde hans kone endelig født en baby. Håndkleet gjenspeiler ditt ønske om å overvinne stresset ved fødselen og gå videre med familielivet ditt. Eksempel 2: En kvinne følte seg ukomfortabel med bare et håndkle på en fest. I det virkelige liv var hun ubehagelig å diskutere skilsmissen hun for tiden opplevde med venner. Håndkleet gjenspeiler den konstante tilstanden for å prøve å avslutte skilsmissen.

…(Pubisk region) Å barbere kjønnshårregionen i en drøm betyr å overvinne stress, eller betale tilbake gjelden. De kvinnelige pubene i en drøm representerer en hage eller skilsmisse, og den samme tolkningen kan gjelde for hennes menstruasjon. I en drøm, hvis man ser på hans skamregion og ikke finner noe hår i det, betyr det at han kan hengi seg til en forseelse ut av uvitenhet, og følgelig lider økonomiske tap som en straff. Hvis ens skamregion er hårete eller trenger barbering i drømmen, representerer det penger tjent på korrupsjon. (Se også Bath | Body ‘| Hår)…

…(Badstue | Damprom | Svettestue | Hvilerom) Å vaske smuss med varmt vann i en drøm gir fordeler. Hvis man bygger et badehus i drømmen sin, betyr det å begå en synd eller søke etter en kvinne for å ta del i det, og deretter lide dens konsekvens. Hvis badehuset varmes opp og vannet er lunket i drømmen, representerer det familiens medfølelse med ham, og prøver å hjelpe ham ut av bruddet. Hvis badehuset er kaldt og hvis det er kaldt vann i drømmen, betyr det at familien hans har utryddet eller forvist ham. Hvis man er vitne til at varmtvannsrørene går i stykker, hvorved han ikke kunne kontrollere vannstrømmen i drømmen, betyr det at noen vil forråde ham med sin kone, selv om han fortsetter å prøve å kontrollere situasjonen, men til ingen nytte. En vannlekkasje fra kjelen som strømmer gjennom gulvene i badekvartene i en drøm, betyr å påføre sin kone sinne. Å komme inn i et badehus i en drøm betyr å lide av feber. Å drikke varmt vann direkte fra kjelen i en drøm betyr sykdom, stress, depresjon og en redsel fra onde ånder. Hvis man ser seg drikke drikke kaldt forfriskende vann fra den vanlige vannfanen i en drøm, betyr det trøst og glede. Å ta et bad med kaldt vann i en drøm betyr å komme seg fra en sykdom. Et badehus i en drøm representerer også helvete-ild, og den fremmøtte representerer sine keepere. Et badehus i en drøm representerer også dommerens domstol, og den tilhørende representerer dommeren selv. Et badehus i en drøm representerer også et fengsel og dets vakt, havet og skipspiloten, de onde fulle husene og deres beboere, en kvinne og en hallik, eller en kadett som utgir seg som mannen sin. Hvis man går på et offentlig bad, så bærer han et hvitt plagg etter å ha fullført vasken og tar en vogn hjem i drømmen sin, betyr det at han om kort tid vil dø, og elementene i drømmen hans representerer hans vask, uthylling, kiste og begravelse . Elementet i et badehus i en drøm representerer også et bibliotek, kunnskap, vaktpost, gudshus, en moske, en kirke, avgudsdyrkelse, et fengsel eller en markedsplass. Det representerer også omvendelse, veiledning, rikdom, helbredelse, et hav eller ekteskap. Hvis man ser seg selv ta seg et bad med klærne i en drøm, betyr det at han vil bli bytte for en attraktiv prostituert som vil lure ham og føre ham til å forplikte sitt religiøse liv til avfall. (Se også Bath | Bad | Hell-fire | Tyrkisk bad)…

(Se håndkle)

(Se håndkle)

(Se håndkle)