Drømmen om et videregående gjensyn symboliserer å huske gamle konflikter, utfordringer eller maktkamp. Gjennomgå gamle problemer eller hvordan ting pleide å være i forhold. Åpen diskusjon om hvem som er heldigere. Positivt kan et videregående møte gjenspeile følelser av å være heldigere enn andre du kjenner. Negativt symboliserer et videregående møte igjen følelser av rivalisering, sjalusi eller gnagende prestasjoner i andres ansikter. Du eller andre som diskuterer åpent å være bedre enn andre mennesker. Vanskeligheter med å gi slipp på fortiden. Overflater spenninger. Bitterhet. Åpne diskusjoner du kan ha med andre om hvem som er mer fortjent eller respektabel. Alternativt kan en videregående fagforening gjenspeile konkurranseevne eller gamle krangel mellom venner eller familie som dukker opp igjen. Legg merke til at andre er smålige eller ikke kan komme over noe som skjedde tidligere. Sammenligning av sosial status eller prestasjoner. Eksempel: En kvinne drømte om å være på et videregående skole. I sitt våkne liv var hun vitne til at familiemedlemmer kranglet om konflikter som startet år tidligere. Gjenforeningen reflekterte opplevelsen av å se hennes familie slite med å gi slipp på gamle rivaliseringer….

Se betydningen av skolekreditter

Drømmen om en videregående gjenforening symboliserer å huske gamle konflikter, utfordringer eller maktkamper. Revisiting de gamle problemene eller hvordan ting pleide å være i relasjoner. Åpen diskusjon om hvem som har hellet. Positivt, et college møte kan gjenspeile følelser av å være heldigere enn andre mennesker du kjenner. Negativt symboliserer en high school-gjenforening følelser av rivalisering, sjalusi eller gni prestasjoner på andre ansikter. Du eller andre som åpent diskuterer å være bedre enn andre mennesker. Vanskeligheter med å glemme fortiden. Resurfacing spenninger. Bitterhet. Åpne diskusjoner, som du kan ha med andre om hvem som er mest fortjent eller respektabel. Alternativt kan en kollegiale fagforening gjenspeile konkurranseevne eller gamle kamper mellom venner eller familie som er resurfacing. Innse at andre er smålig eller ikke kan komme over noe som skjedde i fortiden. Sammenligninger av sosial status eller prestasjoner. Eksempel: En kvinne drømte om å bli en high school gjenforening. I det virkelige liv gikk hun for å se familiemedlemmer diskutere konflikter som begynte år tidligere. Møtet gjenspeiler opplevelsen av å se familien slite med å slippe løs gamle rivaliseringer.

…Drømmen om møbler symboliserer hvordan du vil ha det med deg selv som person. Selvbilde eller inntrykket av dine synspunkter du gir til andre. Det kan også være representasjonen av hvordan du vil at andre skal oppfatte deg som en person i en bestemt situasjon. Oppfatningen av holdninger, tro eller din personlighet som blir gitt av. Tenk på stilen på møbler for ytterligere mening. Antikke møbler kan gjenspeile gammeldags verdier eller ~old school~ -ideer. Eksempel: En mann drømte om en gammeldags vaskemaskin. I sitt våkne liv var han uvanlig iherdig med å betale av seg pantelånet fordi han ønsket å føle seg trygg med å eie hjemmet sitt så raskt som mulig. Andre mennesker syntes det var dumt fordi det ignorerte muligheten til å bruke pengene hans til å kose seg i øyeblikket….

Drømmen om skolekreditt symboliserer opplevelsen eller prestasjonene du samler i et område som er viktig for deg. Å ha skolekreditt gjenspeiler at du allerede har oppnådd det, eller hva du har vært gjennom. Drømmen om ikke å ha nok graduate school studiepoeng symboliserer følelser av mangel på erfaring eller prestasjon for å oppnå et mål eller fremgang. Ikke å ha det som trengs for å komme til neste nivå av din karriere, forhold eller livsstil. Denne typen drøm er vanlig for folk som i hemmelighet føler at deres talenter eller prestasjoner er tilfeldige. Du gir deg kanskje ikke nok kreditt for det du har.

Drømmen om en fotoseanse symboliserer ditt forsøk på å realisere alt du liker om et problem eller en situasjon. Husker alt bra, eller attraktivt om noen eller noe. Det kan også være representasjon av en gjennomgang av alt du likte om et minne fra fortiden. Eksempel: En mann drømte om å se en vakker, gjør en fotoseanse som han trodde var litt for gammel til å lage en. I det virkelige liv fantaserte han om sin high school kjæreste og syntes det var upassende å gjøre det etter en lang periode.

Drømmen om møbler symboliserer hvordan du vil føle deg om deg selv som person. Selvbilde eller inntrykket av dine synspunkter gir til andre. Det kan også være representasjonen av hvordan du vil at andre skal oppfatte deg som en person i en bestemt situasjon. Oppfatningen av holdninger, tro eller deres personlighet som er løsrevet. Vurder stilen på møblene for ytterligere mening. Antikke møbler kan gjenspeile gammeldagse verdier eller old school ideer. Eksempel: En mann drømte om en gammeldags vaskemaskin. I å våkne opp livet var han usedvanlig vedvarende i å betale sitt boliglån fordi han ønsket å føle seg trygg å eie sitt hjem så raskt som mulig. Andre syntes det var dumt fordi de ignorerte muligheten til å bruke pengene sine til å ha det gøy i øyeblikket.

Drømmen om en high school gym symboliserer angst eller bekymre deg for å være best på noe.

Drømmen med en tannpirker symboliserer følelser om et område av livet ditt som er bra for deg, men spiller ingen rolle mye. Mangelen på betydning gitt til positivisme eller dets velvære. Tillit eller sikkerhet du har for en enklere eller mer vanlig livsstil. Eksempel: En kvinne drømte om fallende tenner og at disse tennene ble støttet av tannpirkere. I det virkelige liv var hun usikker på å forlate livet sitt enkelt og stabilt i en subaltern jobb for graduate school. Tannpirkerne reflekterer mangelen på betydning hun følte for seg selv som holdt henne i hennes servile arbeid.

Å drømme om at du begår selvmord symboliserer selvpålagt svikt. Det kan også representere et ønske om å flykte fra en vekket livssituasjon. Du kan også ha følelser av håpløshet, anger eller intens skyldfølelse i et område av livet ditt. Du kan føle deg som å overgi deg til dine problemer eller gi opp å kjempe. Følelser om selvbeseirende, å gi opp eller gi opp. Drømmen om at noen begår selvmord symboliserer et aspekt av deres personlighet så beseiret eller velger å mislykkes. Det kan også være representasjonen av dine følelser om en person som har forandret seg på måter du ikke liker. Du kan føle at de er en taper eller en fiasko. Hvis du tenker på å begå selvmord drømmen kan være et tegn på at du trenger å snakke med noen om dine problemer. Eksempel: En elev drømte om å forske på skolen sin for en person som var suicidal. I det virkelige liv gjorde han det veldig dårlig på skolen og tenkte på å gi opp. Eksempel 2: En kvinne drømte om sin tidligere high school kjæreste begår selvmord. I det virkelige liv hadde hun holdt kontakten med ham, men følte at han hadde ødelagt livet hans.