Drikk eller forbered det: trofast vennskap, helse og lang levetid.

Hvis du har sett tekoppene i en drøm, så handler det om den tapte forbindelsen i deg selv. Du må finne ut hvordan du kan uttrykke deg riktig.

Drømmen med en kopp te symboliserer en tro på at det å være tålmodig eller ta deg tid er en god idé. Ikke ønsker å fornærme deg selv ved rushing.

Drømmer i en hast er representasjon av ikke å være forberedt. Hvis du har det travelt, foreslår drømmen at du kanskje ikke er forberedt på en ting, forhold eller situasjon. Det er mangel på planlegging av ting. Alternativt kan du føle deg ute av sted. Denne drømmen kan også være en bokstavelig refleksjon av ditt daglige liv hvor du føler at du alltid har det travelt, og at det ikke er nok tid til å gjøre alle de tingene du vil gjøre. Drømmen kan oppstå på grunn av denne typen stress.

Drømmen om te symboliserer tålmodighet.

…Drømmen om teblader symboliserer spenningen du har om fremtiden din. Du kan dagdrømme om langsiktige mål eller ha det bra med planene du har. Få spenning når du legger merke til mulighetene som ligger foran deg. Negativt kan det hende at du koser deg med å ønske deg noen eller noe som er urealistisk. Eksempel: En mann drømte om å spre teblader over veggene. I det virkelige liv skrev han en bok og likte å tenke på hvor fin fremtiden ville være når han var ferdig med boka….

Drømmen om teblader symboliserer spenningen du har om fremtiden din. Du drømmer kanskje om langsiktige mål, eller føler deg bra om planene du har. Det gleder meg til å innse muligheter som kommer for deg. Negativt, de kan ha det gøy ønsker deg noen eller noe som ikke er realistisk. Eksempel: En mann som drømte om å spre teblader over veggene sine. I det virkelige liv skrev han en bok og likte å tenke på hvor god fremtiden ville være da han var ferdig med boken.

Å løse et delikat spørsmål vil kreve diplomati, høflighet og tålmodighet.

Hvis du drakk te i en drøm, så indikerer det hjemmet komfort du har skapt i livet ditt. Tedrikken er også symbolet på kommunikasjon med de rundt deg.

Drømmen om te symboliserer tålmodighet.

…Drømmer om at du brygger te, forutsier at du vil være skyldig i indiskret handling, og vil føle deg veldig angerfull. Å se vennene dine som drikker te, og du sammen med dem, betegner at sosiale gleder vil falle på deg, og du vil prøve å endre følelsene dine ved å tjene andre i deres sorger. Å se uttørking i teen, advarer deg om kjærlighetsproblemer og sosiale forhold. Å søle te er et tegn på innenlands forvirring og sorg. For å finne te-kisten din tom, utspiller det seg mye ubehagelig sladder og nyheter. Drømmer om at du er tørst etter te, betegner at du vil bli overrasket med ubudne gjester….

…Å drømme at du drikker te antyder at du lever et rolig og løs liv takket være din plettfri oppførsel. Drømmer om te uten å drikke det kunngjør forhåpninger eller illusjoner som det neppe vil gå i oppfyllelse. Å drømme om noen form for te antyder at innrømmelsene begått i andres nærvær vil undergrave drømmeren. Drømmer om å drikke te blant venner kunngjør suksess i samfunnet. Drømmer om at det er feil, fluer eller mygg mens du drikker te kunngjør fremtidige vansker i følelsesmessige forhold. Drømmer om at du slipper teen du drikker til gulvet, kunngjør familieproblemer på grunn av en misforståelse….

…Sider, vin og de fleste alkoholholdige drikker har en tendens til å ha vanlige betydninger i drømmer. Å drømme om cider, vin eller annen alkoholholdig drikk tyder på at du planlegger en fest eller møter med venner, noe som vil gi deg fordeler. Å drømme at du blir full på grunn av cider er vanligvis et tegn som forutsetter kommende tvister, skifte i familie på grunn av virksomhet. Det kan også bety bebreidelser, uenigheter og en mulig sykdom….

…Drømmer om vin eller annen alkoholholdig drikk tyder på at man tenker på å arrangere en fest eller samle sammen med venner, noe som vil være en fordel for drømmeren. Å drømme om å være alene og drikke vin kan bety at du tar en feil sving i dine nåværende forhold eller virksomheter. Å drømme om å kjøpe vin indikerer egoisme og en intensjon om å upassende noe. Hvis du i stedet for å kjøpe den selger den, vil den advare deg om at du blir anklaget på grunn av din oppførsel. Drømmer om fat eller flasker vin, men uten å berøre det, tyder det på at det vil være økonomiske gevinster, men på grunn av sørgelig familieliv. En ung person som drikker eller selger vin i drømmer, viser at han har et oppløst liv uten ambisjoner om å etablere et hjem. Drømmen vil være et godt eller dårlig tegn, avhengig av vinens kvalitet. Hvis det er god vin, må vi bare forvente gode ting, mens hvis det er vin av dårlig kvalitet, advarer det om at vi vil være involvert i kamper og forholdsproblemer….

…Å se en alkoholholdig drikk på flasker symboliserer årvåkenhet, engasjement og beskyttende natur. Å drømme at du drikker – du kan miste vennene dine på grunn av din egoisme. Derfor representerer det at du ikke stoler på deg selv. Du prøver å flykte fra hverdagen….

…En øldrikker i en drøm representerer en arbeider eller noen som jobber hardt for å tjene sitt levebrød, eller kanskje det kan representere en gjerrig person, eller det kan bety gjensyn med elskede eller uttrykk for glede. Øl eller en gulaktig drikk i en drøm betegner sykdom eller tjene penger ved å utnytte ens ansatte eller ansatte. (Se også rusmidler)…

…(Drikk ens fyll | Slokk tørsten | Irrigasjon) Å drikke fyllet etter å ha blitt tørst i en drøm betyr tilfredshet og letthet i virksomheten, slutten på ens vanskeligheter, rikdom etter fattigdom, omvendelse fra synd, komme seg etter sykdom, fortsette utdannelsen etter en lang avbrytelse av ens studier, ivaretakelse av ens åndelige interesser, eller det kan bety tilbøyeligheter til et religiøst liv. Å slukke tørsten i en drøm betyr også å være sunn, religiøs og rettmessig….