…En flokk med sauer i en drøm representerer en god flokk, lydige motiver eller gode borgere. Får i en drøm indikerer også glede, lykke, festligheter, en kone, barn, et jordbruksland, eiendommer, velstand eller formue, og spesielt når man betaler forfallsskatt på penger for å tjene penger og likvide midler. Å eie en flokk sauer i en drøm representerer en voksende rikdom. Å gå forbi en flokk med sauer i en drøm betyr å passere en samling menn som ikke har hjerne. Hvis en flokk med sauer møter noen i en drøm, representerer de en gruppe mennesker som vil ønske ham velkommen med en kamp som en til slutt vil vinne. Å motta en flokk med sauer som en gave i en drøm betyr en politisk avtale, ridderskap, kunnskap, rettferdighets sete eller en velsignelse i ens liv. Å klippe av sauens ull i en drøm er en advarsel om at man skal forbli reservert i tre dager. Både den hvite sauen og den svarte sauen i en drøm betyr overskudd, selv om fordelene man drar av en hvit sau er større. Å se en flokk med sauer i en drøm betyr kontinuerlig lykke. Å gå ved et slakteri eller en trippebutikk og være vitne til sauens hoder og travere i en drøm betyr lang levetid. Å finne seg selv transformert til en sau i en drøm betyr en bytte eller vinne noe. Å se en sau i ens drøm representerer også en lydig sønn. Hvis kona er gravid, og hvis han får en sau i gave i en drøm, betyr det at hun vil levere en gutt. Ellers representerer de gjenværende små husdyrene hodepine, på grunn av ansvaret som er involvert i å ta vare på og oppdra opp guttene, bortsett fra for jentene, for de representerer verdens suksess og fortjeneste. Hvis man ser seg slakte en sau i en drøm, betyr det at en av guttene hans om kort tid vil dø, eller kanskje kan det være sønn av noen han kjenner. En sauehandler i en drøm representerer en god mann som er intuitiv og som bruker pengene sine på veien til å søke kunnskap, eller for å forplante det samme. Hvis man ser seg selv ha en feit hale som en sau i en drøm, betyr det at hans levebrød vil avhenge av inntektene til hans avkom. I en drøm representerer en sau også en rettferdig mann. (Se også Telle sauer | Ewe | Ram | Trader)…

…Drømmen om sau symboliserer samsvar. Det kan være et tegn på at du ikke tenker selv. Det kan også indikere at du gir etter for gruppepress eller gjør hva du blir fortalt. Alternativt kan en sau gjenspeile folk som gjør hva du ber dem om. Drømmen om å melke en sau symboliserer å ha fordel av samsvar på en eller annen måte. Du bruker kanskje andres passivitet eller føyelig oppførsel for å hjelpe deg selv. Få så mye du kan ut av andres konformistiske oppførsel. Drømmen om sauebekk symboliserer problemer som er skapt av å være for konform eller for passiv. Drømmen om å holde en sau symboliserer hvor tett du holder fast i din tro. Det kan også være representasjonen av hvor viktig det føles for deg å holde konformistisk tro i en vanskelig tid. Negativt kan det å holde en sau være et tegn på at du er redd for å la en konformistisk tro være. Det kan også være representasjonen av andres samsvar eller passivitet du nekter å slutte å kontrollere. Eksempler: Sau dukker ofte opp i drømmen til kristne for å gjenspeile deres ubestridte tro….

…Drømmer om lær, betegner vellykket forretning og gunstige samarbeid med kvinner. Du vil gå inn på heldige spekulasjoner hvis du drømmer om at du er kledd i skinn. Ornamenter av lær, betegner trofasthet i kjærlighet og til hjemmet. Hauger av lær, betegner formue og lykke. Å håndtere lær betyr at ingen endring i disposisjonen din er nødvendig for vellykket akkumulering av rikdom….

Drømmen om sauer symboliserer samsvar. Det kan være et tegn på at du ikke tenker selv. Det kan også tyde på at du gir etter for gruppepress eller gjør alt du blir fortalt. Alternativt kan en sau reflektere de menneskene som gjør alt du sender for. Drømmen om å melke en sau symboliserer nytte av samsvar på noen måte. Du bruker kanskje andres passivitet eller føyelig oppførsel for å hjelpe deg selv. Å få så mye du kan ut av den andre personens konformistiske oppførsel. Drømmen om sauebæsj symboliserer problemer som ble skapt ved å være for konform eller for passiv. Drømmen om å holde en sau fast symboliserer hvordan du holder på deg er din tro. Det kan også være representasjonen av hvor viktig det er for deg å opprettholde konform tro i vanskelige tider. Negativt, holder en sau kan være et tegn på at du er redd for å stoppe en konform tro. Det kan også være representasjon av overholdelse eller passivitet som du nekter å slutte å kontrollere fra noen andre. Eksempler: Sauer dukker vanligvis opp i De kristnes drømmer for å gjenspeile deres utvilsomt tro.

…Drømmer om en skinnende saueflokk eller drømmer om dem beiter stille er et tegn på at vi vil ha kraftige formuer og eiendeler. Å hente en sau representerer umiddelbar formue. Hvis vi bærer det på skuldrene, vil formuen være veldig viktig. Å høre en sau som blåser portends at vi vil ha veldig effektiv beskyttelse og hjelp. Hvis flokken kommer til oss og sauene kommer mellom beina, indikerer det at vi vil oppnå suksess, men med vanskeligheter. Hvis sauene er døde som byr på dårlige nyheter. Å se dem mistet, tvil og usikkerhet i våre saker….

…Drømmen om lær symboliserer deg eller noen andre som er helt ufølsomme. En tøff eller uforsiktig natur. Alternativt kan du oppleve en situasjon som føles som om den med vilje ignorerer følelsene dine. Drømmen om skinnbukser symboliserer opptatt av å holde seg tøff eller ufølsom. En disiplinholdning fokusert på å holde seg immun mot følelser eller aldri vise sympati….

Å drømme om en sau indikerer en mulighet for å oppnå suksess gjennom dine velutformede planer.

Å se deg selv undervise indikerer at dine råd og kunnskap blir søkt av de nær deg. Å bli undervist betyr at manglende beslutninger vil være ugunstig for situasjonen din….

Økonomiske gevinster, flaks og velstand.

…Drømmer om å klippe dem, betegner en sesong med lønnsomme bedrifter som vil dusje ned på deg. For å se saueflokker vil det være stor glede blant bønder, og andre yrker vil blomstre. For å se dem se skremmende og syke ut, vil du bli fortvilet av spontanabort av en plan, som lovet rik avkastning. Å spise sauekjøtt, betegner at dårlige personer vil opprøre følelsene dine. Se Lam og Ram….

Får betyr ro i ånden, stillhet, finesse, gode følelser og glede.

Sauedrømmen betyr at det er ting som ikke er fullt ut forstått eller at man ikke føler seg smart nok, spesielt hvis han er den eneste som er sauene. Drømmen viser også at det som ikke føles selvstendig fordi de gjør ting med andre over.

…(Grillet kjøtt | Restaurant) Å kjøpe stekt eller grillet kjøtt fra en restaurant i en drøm betyr å melde barna på en skole og overlate dem til en god lærer å utdanne dem og trene dem ordentlig. Eieren av en slik restaurant representerer en pedagog, en trener eller en shaikh. Å kjøpe fra ham i en drøm betyr også å ansette en arbeider som er opplært til hendene til en erfaren mester. Hvis man ser seg steke eller grille kjøtt i en drøm, betyr det at han kan bli skatteoppkrever, lege, fengsler, torturist, tyv eller morder. Å se noen steke kjøtt i brann i en drøm kan betegne et bryllup, en piknik eller feire fødselen til et nytt barn. Hvis kjøttet er godt tilberedt i en drøm, betyr det gode nyheter. Ellers, hvis kjøttet fremdeles er ukokt i drømmen, betyr det en hodepine og stress forårsaket av ens sønn. Å steke en hel sau i en drøm betyr penger. Å spise kjøttet av en stekt sau i en drøm betyr penger tjent gjennom ens sønn. Å steke en legg i en drøm betyr forferdelse av frykten, eller nyheter om at kona skal føde en sønn, eller det kan bety å stå i retten for en dommer. Å spise alt som blir rørt av ild i en drøm, betyr overskudd. Hvis man ser et stekt sau som snakker med ham i en drøm, betyr det at han vil rømme fra en ulykke, en fare eller få et sterkt fotfeste eller bli godt etablert i denne verden. En broiled ribbe i en drøm representerer en kvinne, for Eva ble skapt av Adams ribbein. Brystet representerer planter og tjenere. Magen representerer barna. Et stekt bein i en drøm representerer kvinnens inntjening som mannen hennes regelmessig svindler fra henne. Hvis det er ukokt, betyr det baktalelse eller baksnakking. Å spise stekt eller kokt kjøtt i en drøm kan også bety hardt tjente penger, frykt, sorg, smerter og lidelser, en sykdom eller forfølgelse. Broiling en kvinnelig sau, eller en mod i en drøm, representerer en sykdom som kan ramme ens mor, kone eller en pårørende. Å koke kjøtt i en drøm betyr også styrke, ekteskap, helse, rikdom, ankomst til en reisende, kjærlighet, enhet, spionering, fortelle om andre, miste alle fordeler, kaste bort penger, bryte ens forhold til familien, kutte blodbånd, eller kaldt betegner feber. (Se også innsatser)…

Når du drømmer om lær, indikerer en slik drøm styrken og kraften i personligheten din. Kanskje du har veldig sterke meninger og meninger selv. Skinnet i drømmen kan også betegne med seksuell lyst, da lær er en del av animalistisk oppførsel.

Å drømme og se en sau forklares som drømmen med viktig symbolikk for drømmeren. Denne drømmen betyr energi, aggresjon og impulsivitet. Du kan forfølge en beslutning som bør tas opp med mer takt og vurdering. Det kan også symbolisere sterke og mektige venner som vil bruke din innflytelse og innsats for ditt beste. Å drømme om at en sau jager deg betyr trusselen om ulykke.

…(Fett | Smøring | Penger | Velstand | Tallve) Hvis man ser seg ha en feit hale som en sau i en drøm, betyr det at hans levebrød vil avhenge av inntektene til avkommet. Hvis man spiser fettet fra et tillatt dyr (sau, storfe osv.) I en drøm, betyr det fortjeneste eller å eie en betydelig virksomhet. Hvis man spiser fettet fra et ikke-tillatt dyr (slått, gribb osv.) I en drøm, betyr det å tjene på ulovlige penger, begå utroskap, avvise sin religion eller fremme forbudte handlinger. Å bruke fett som medisin i en drøm betyr å komme seg fra en sykdom. Fett i en drøm betyr også glede, lykke eller festligheter. Generelt kan fett i en drøm også tolkes til å bety rene penger, eller netto fortjeneste som ingenting er bortkastet fra….

…(Kjøtt | Sau) For å se en slaktet og flådd sau som henger i ens hus i en drøm, betyr død i et slikt hus. Å fete sauer i en drøm betyr å presidere over mennesker. Å eie en flokk med sauer eller å forvalte dem i en drøm betyr rikdom og fortjeneste. Å spise fårekjøtt i en drøm betyr velstand. (Se også kjøtt)…

…Drømmer om et garveri, betegner smitte og annen sykdom. Tap i handel er ventet. Drømmer om at du er garver, betegner at du må engasjere deg i arbeid som ikke er etter din smak, men det vil være andre avhengige av deg. Å kjøpe lær fra et garveri, forutsier at du vil lykkes i dine forpliktelser, men ikke vil få mange venner….

Hvis du sov og drømmer om at i drømmen føler du deg svimmel, symboliserer forvirring. Du kan ikke ta en beslutning eller bestemme deg for noe. Fokuser fra et fokuspunkt og lær hvordan du balanserer valgene dine.

…Å se på eller utløse en strømbryter i drømmen, antyder at du er overbelastet og overveldet. Du fungerer ikke lenger effektivt eller ordentlig. Drømmen kan være metafor som forteller deg å ta en pause. Lær å prioritere og omorganisere oppgavene dine….

Drømmer og ser en valmue, når du drømmer, er nysgjerrig tegn på drømmen din. Dette tegnet indikerer et offer du må gjøre for å ha gjort. Alternativt tyder det på at du må lære å glemme eller tilgi. Lær å gi slipp på fortiden og se fremover.

Drømmen om lær symboliserer deg eller noen andre som er helt ufølsom. En likegyldig eller resistent natur. Alternativt kan du være en som opplever en situasjon der du føler at du bevisst ignorerer dine følelser. Drømmen om skinnbukser symboliserer bekymring for å bli hard eller ufølsom. En holdning av disiplin fokusert på å være immun mot følelser eller aldri vise sympati.

…Drømmen om å gå en sti symboliserer en retning i livet som er lett å følge. Ikke å vite hva som vil skje videre, men legge merke til at det er lett å fortsette uansett. Lær enkelt hva som trengs av deg når du utvikler deg i en situasjon. Alternativt kan drømme om å gå en sti representere en retning i livet du tar i livet som føles lagt ut for deg….

Å drømme og se en flokk kan forstås som manifestasjonen av ditt underbevisste sinn fordi du er en tilhenger. Lær å ta din egen beslutning og ta initiativ. Drømmen kan også være et ordspill på øre. Kanskje du hørte noe som ikke var for ørene dine. Vurder også det spesifikke dyret i flokken.

Når du drømmer om adressen du pleide å leve, symboliserer den fortiden din. Pass på at du ser på fortiden din, og hvis det var noen unøyaktige beslutninger du har gjort, ikke nøl med, men lær av dem. Hvis du drømmer om den nye adressen, er dette et tegn på at du må gjøre nye endringer i livet ditt. Kanskje endringen kan være en ny jobb, eller ny partner eller ny livsstil. Hvis du skriver en adresse på en konvolutt og sender den, betyr det at det er flere muligheter du trenger for å finne ut. Når du gjør en viktig endring i livet ditt, sørg for at du tenker to ganger før du vil gjøre den endelige løsningen.

For å se refleksjonen din, når du drømmer, er det nysgjerrig tegn på drømmen din. Dette tegnet indikerer ditt sanne selv; Det er på tide å se inni. Refleksjon kan fremheve dine defekter og positive egenskaper. Lær av dine feil og hvordan du kan forbedre dem og samtidig sette pris på deres gode kvaliteter. Alternativt kan refleksjonen din også indikere hvordan du vil at andre skal oppfatte det.

Å se eller utløse en effektbryter i drømmen tyder på at du er overveldet og overveldet. Du arbeider ikke lenger effektivt eller riktig. Drømmen kan være metafor som ber deg ta en pause. Lær hvordan du prioriterer og omorganiserer oppgavene dine.

…Hvis de lever, er det en gunstig presage. Suksess i bedriftene. Hvis de maser, advarer de om at du gjør feil. Hvis de er døde, kan du motta triste nyheter. Lær å lytte til rådene deres. Hvis de er syke, forutsetter det bekymringer og vanskeligheter….

Drømmen om en våt sykepleier symboliserer uselvisk støtte fra andre. Du eller noen andre som hjelper noen har alt uten å få noe tilbake. Lær noen å ta vare på seg selv uten kompensasjon. Å ta vare på alt annet trenger å vite at du ikke får noe i retur.

Mens du drømmer, ser noen eller er alene i en konkurranse, representerer det ditt behov for å vokse og utvide. Lær verdien av utholdenhet og utholdenhet. Også være mer selvsikker. Hvis du sov og drømmer om at i drømmen du vinner en konkurranse, kan de tyde på at du har de ferdighetene som er nødvendige for å oppnå et mål eller løse et problem i ditt våkne liv.