…(Kvinne) Sølv i en drøm representerer hardt opptjente penger eller sparing. I drømmetydning er stoffet av sølv og innholdet av en kvinne det samme. En sølvmynt i en drøm representerer en vakker kvinne. Å trekke ut sølv i en drøm betyr å dra nytte av en kvinne. Hvis man finner overflod av sølv i drømmen sin, betyr det at han vil avdekke en skatt. Å smelte sølv i en drøm betyr å ha et argument med sin kone som vil bli samtalen for byen. Å motta sølvtøy eller sølvkopper som gave i en drøm betyr å bli betrodd penger eller personlige ting for å oppbevare. Den samme tolkningen gjelder for å motta et sølvspeil i en drøm, så lenge man ikke ser nærmere på det. Når han så inn i speilet i drømmen, betyr det motgang, ærekrenkelse og tap av respekt, for bare skade kan komme av å se inn i et sølvspeil i en drøm. Sølvtøy, sølvkopper eller sølvkaker, samt de gyldne i en drøm, kan også representere gode gjerninger som fører til paradis, eller de kan bety god forretning og velstand. Å se dyre sølvgjenstander blandet med trivielle imitasjoner i en drøm betyr innovasjon og mistenkelig oppførsel. Sølv ornamenter i en drøm betyr å tvinge ens vei, eller å forplikte en sjalu person til å vende tilbake til handlingen. Å kjøpe noe med sølvmynter av ukjent opprinnelse, eller plassere dem inne i en sølvskål i en drøm, betyr å skjule noe mistenkelig, eller motta noe som en tillit som man skal holde ærlighet med, og deretter returnere det til sin rettmessige eier når du blir bedt om å gjøre det….

…(Komplikasjoner | Levetid | Ekteskap | Rikdom | Synd) I en drøm representerer en kjede en gammel eller en rik kvinne hvis inntjening er lovlig. En kjede i hånden eller rundt halsen i en drøm kan bety trusler, truer, synd eller ulydighet. Å se en kjede rundt halsen i en drøm betyr også ekteskap med en kvinne med dårlig karakter. En kjede i en drøm betegner også komplikasjoner. Å se seg selv lenket betyr sorg og nød. (Se også Bond ‘)…

Sølvfargen i drømmer har symbolikken om intuisjon, flaks eller tilfeldigheter. Din intuisjon eller intern veiledning, og hjelper deg med å ta valg for å ta deg til det du trenger i livet. En ny visjon, makt eller frihet ervervet ved en tilfeldighet. Drømmen om sølv objekter symboliserer din følelse av intuisjon eller flaks som er forbundet med hva symboliserer objekter. Drømmen om sølvfargede klær symboliserer at personligheten er heldig eller intuitiv. Negative farger med sølv som lilla rød, svart eller mørk kan gjenspeile uflaks du ikke kan unnslippe. Eksempel: En mann drømte om å se en vakker kvinne i en sølvkjole. I det virkelige liv hadde han uvanlig flaks med å opptre på jenter han ønsket å date.

…Fargen sølv i drømmer har symbolikken til intuisjonen, flaks eller tilfeldigheter. Din intuisjon eller interne veiledning hjelper deg å ta valg for å lede deg til det du trenger i livet. Ny innsikt, makt eller frihet oppnådd ved en tilfeldighet. Drømmen om sølvobjekter symboliserer din følelse av intuisjon eller flaks som er knyttet til hva gjenstandene symboliserer. Drømmen om sølvfargede klær symboliserer personligheten som er heldig eller intuitiv. Negative farger med sølv som rød, svart eller mørk lilla kan gjenspeile uflaks at du ikke kan unnslippe. Eksempel: En mann drømte om å se en vakker kvinne i sølvkjole. I det våkne livet hadde han uvanlig hell ved å løpe i jenter han ønsket å date….

…(Pakt | Ektemann | Koranen | Visdom) Et perlekjede i en drøm representerer kvinnens skjønnhet og ornamenter. Et perlekjede, eller et halskjede laget av koraller i en drøm, betyr også fromhet, frykt for urett eller et uttrykk for ærbødighet for Gud den allmektige. Alt dette er underlagt verdien, skjønnheten og klarheten i halskjeden, eller antall perler det har. Når det gjelder en kvinne, representerer et perlekjede i en drøm mannen hennes, eller hennes unge sønn. Hvis en mann ser seg selv ha på seg et perlekjede i en drøm, betyr det at han er en søker etter kunnskap, åndelig forståelse og visdom. Det kan også bety å oppfylle en pakt, inngi et løfte eller gifte seg. Hvis kona er gravid, betyr det at hun føder en sønn som vil vokse til å være en klok person, en kunnskapsmann eller en dommer. Denne tolkningen er mulig i de fleste tilfeller, bortsett fra hvis halskjedet brytes i drømmen. I dette tilfellet, hvis halskjedet er ødelagt, betyr det at man vil bryte løftet hans, eller glemme læringen hans, bli oppmerksom, bli utsatt for utvisning, deportering eller bli forvist fra hjemmet eller landet hans. Hvis en ser seg bære en eller til og med to perlekjeder i en drøm, betyr det at han abonnerer på Guds åpenbaringer, husker Guds ord, resiterer den hellige Koranen, taler visdomsord og at han er en av bærerne av guddommelig tillit som viser pålitelighet, fromhet, sannhet, religiøs forpliktelse og skjønnhet av karakter. Alt avhengig av skjønnheten, utstrålingen og klarheten i ens kjede. Hvis man ser seg selv i en drøm som bærer mange halskjeder og dekorasjoner, og hvis han synes de er tunge og uutholdelige å bære, representerer det hans inkompetanse eller hans manglende evne til å fullføre en jobb. (Se også halskjede)…

…Nesten alltid indikerer vårt forhold til fortiden som gir konsekvenser for nåtiden. Når vi ser en båtkjede i drømmen, symboliserer den forankringen vår i tidligere situasjoner, obligasjoner og forpliktelser. Å bryte en kjede betyr den kommende slutten av straffer takket være vår utholdenhet….

…(Dekorasjon | Medalje | Anheng) I en drøm representerer kvinnekjede eller øreringer, hvis de er laget av perler, en gave fra mannen hennes. Hvis de er laget av sølv i drømmen, betyr de en fysisk plage, og hvis de er laget av perler i drømmen, mener de å bli sviktet av ens venner. Et kjede i en drøm representerer også kvinners utsmykking. Hvis en mann har på seg et halskjede som er utstyrt med gull, edle perler eller safir i en drøm, representerer det en høyt rangert avtale, bærer et stort ansvar eller oppfyller en viktig plikt. Hvis ens dekorasjon også bærer noen sølvmynter i drømmen, betyr det ekteskap med en vakker kvinne. Å bære et dekorasjons halskjede som er laget av sølv og pyntet med dyrebare perler i en drøm, representerer en politisk avtale som vil bli kombinert med ære og rikdom. Hvis halskjedet er laget av jern, representerer det en politisk utnevnelse som vil utvide ens makt. Hvis et utsmykket halskjede er laget av kobber, representerer det dagligdags fortjeneste. Å ha på seg et halskjede som er laget av perler i drømmen representerer en avtale uten autoritet. Kvinnens kjede i en drøm representerer penger som mannen hennes er betrodd henne. Når det gjelder en gravid kvinne, å bære et kjede i en drøm betyr å føde en sønn. Et ødelagt halskjede i en drøm betyr impeaching av guvernøren i ens by. Når det gjelder en kvinne, representerer et rødt halskjede i en drøm en maske. Et kjede for en ugift kvinne i en drøm representerer en mann. Å bære et tungt halskjede i en drøm betyr å bære tunge byrder, eller det kan bety at du ikke utfører ens arbeidsoppgaver. Eventuelle feil eller perfeksjon et halskjede viser når hun er båret av en kvinne i en drøm, representerer tilstanden eller staten til mannen hennes eller vergen, eller det kan bety en tillit hun har. (Se også Gull | Halsbånd | Ornamenter | Perlekjede)…

…Hvis vi finner en sølvgull eller metallisk sølv, betyr det at vi vil få en viktig fordel gjennom en kvinne. Hvis springen eller noe annet sølvgjenstand blir svertet, representerer det mulighetene for alvorlige tap på grunn av det objektet symboliserer, og hvis det ikke har noen mening, vil tapene tilskrives en kvinne. Hvis vi drømmer om sølvmynter, bør vi se på betydningen av ” penger ”….

…Drømmer om sølv, er en advarsel mot å i stor grad avhenge av penger for ekte lykke og tilfredshet. Å finne sølvpenger er et tegn på mangler i andre. Hissige konklusjoner trekkes for ofte av deg selv for din egen sjelefred. Drømmer om sølvtøy, betegner bekymringer og utilfredse ønsker….

Å se sølv i en drøm symboliserer månen, intuisjonen og feminine aspektene.

Til drømmen om sølv indikerer de feminine aspektene av drømmeren. Det er også et symbol på visdom og intuisjon har det.

Kjeder er et symbol på slaveri i alle aspekter, som de psykologiske og mentale auto-begrensningene som stopper åndens selvforbedring. På det religiøse området betyr det å gjennomgå religiøse begreper og forestillinger selv mot din egen tenkning. Og alt dette manifesteres på en eller annen måte i drømmer, spesielt når det er undertrykkelse. Å drømme om å være lenket tyder på en livsendring, kanskje en endring av hjem, jobb eller hengivenheter; det viser fremtiden for å være i ubehagelig situasjon ved feil behandling eller fordi du ønsker å noe bedre. Det indikerer manglende evne til å gå løs fra det som plager deg. Drømmer om å være lenket, men at du er i stand til å bryte fri, betyr at du kan bryte deg løs fra det som plager deg og du vil lykkes. Å drømme om kjeder indikerer risikoen for å falle i et miljø som er uegnet for din personlighet. Dette skjer vanligvis når du planlegger å gjøre endringer i livet ditt uten å kjenne miljøet du prøver å få til. Å se mennesker bundet med kjeder innebærer at dine saker ikke vil gå bra mens andre har ansvaret for dem. Å drømme om å dra kjeder på noen måte indikerer at du lever i en tilstand av dyp depresjon, angst, tristhet, nederlag og hjelpeløshet….

…Hvis du drømmer at du er lenket betyr det sterke emosjonelle bånd; hvis du bryter kjedene, betyr det slutten på et vennskap….

Vanskeligheter. De som konkurrerer mot deg for samme formål, vil ha det enkelt. Du er på egen hånd for å forsvare deg selv….

Se betydningen av Silver Coins

Se betydningen av sølvmynter

Drømmen med sølvmynter symboliserer flaks eller tilfeldigheter som du merker deg selv nyter. Du kan føle deg heldig som har mer enn du gjorde før. Tilfeldige eller overraskelser som ga deg en visjon, makt eller frihet.

…Å drømme om sølvbarrer er en advarsel om at drømmeren ikke bare skal være avhengig av penger for å være komfortable og lykkelige. Å drømme om å tilfeldig finne sølvmynter antyder at det er fattigdom hos andre, uten at drømmeren heller er rik. Drømmer om sølvutstyr, sølvtøy for eksempel, kunngjør kommende bekymringer, frustrasjoner og forskjellige ulemper….

…I en drøm er gull et element som ikke kan lide som forårsaker skader, angst og tap. Å ha et gyldent armbånd i en drøm betyr å motta en arv. Å bære et gyllent ornament i en drøm betyr ekteskap med en inkompatibel person. Enhver bryllupsgave man mottar fra en slik person betyr trøbbel. Å motta en gylden bar i en drøm betyr å tape penger eller virksomhet. Hvis man ser seg smelte en gullstang i en drøm, betyr det at han vil bli forfulgt for å begå en avskyelig handling, og han vil bli samtalen for byen. Å se ødelagte sjetonger med gull eller en hel gullmynt i en drøm betyr å møte med herskeren i landet eller med guvernøren i byen. Å mynte gull i en drøm representerer ondskap, død eller ødeleggelse. Å se sitt hus vende gull i en drøm betyr at en brann vil forbruke huset hans. Hvis ens hånd vender gull i en drøm, betyr det at den kan være lammet. Å se ens øyne slå gull i en drøm betyr at han kan bli blind. Å bære et gyldent halskjede, eller et sølvkjede, eller et halskjede pyntet med perler i en drøm, betyr at man vil bli en leder, eller at han kan motta noe i tillit. Gull i en drøm representerer også elementene av festligheter, glede, overskudd, gode gjerninger, fordriving av stress, ekteskap, barn, kunnskap, åndelig veiledning eller bokstavelig talt virksomheten til gullsmedarbeid. Hvis man ser gull bli til sølv i en drøm, betyr det reduksjon i verdi, eller endre forhold i forhold til kvinner, barn eller eiendommer. Det motsatte er også sant. Ser man at sølv blir til gull i en drøm, betyr det økning i verdi, den stigende månen til kona, barn, virksomhet eller klan. Ethvert gullbrodert plagg eller stoff i en drøm betyr religiøse tilbud. Eventuelle gullbelagte ornamenter i en drøm betyr å etterligne verdslige mennesker, eller etterligne åndelige mennesker, eller oppsiktsfullt oppføre seg som dem. Rent gull eller sølv i en drøm betyr renhet og oppriktighet av ens intensjoner, inngå en sann pakt eller signere en fredsavtale. Gullbelagte eller sølvbelagte ornamenter eller gjenstander i gullblad i en drøm representerer et kort liv, skiftende omstendigheter, tilbringe lange og søvnløse netter, eller det kan bety glemsomhet. Å ha ethvert produsert eller håndlaget smykke i en drøm betyr evig inntjening. Den samme tolkningen er gitt til gullfolier. (Se også Gullsmed)…

…(Halsbånd | Halskjede) I en drøm representerer et nakkebånd gjerrighet. Et nakkebånd i en drøm kunne også representere kvinnens vennlighet, mildhet, mykhet, beskyttelse og respekt for mannen sin. Dermed representerer et nakkebånd i drømmen mannen sin for en kvinne. Hvis nakkebåndet hennes er laget av sølv, og hvis det er bredt, behagelig og godt festet til nakken hennes i en drøm, betegner det ektemannens gavmildhet, rikdom og tålmodighet. Hvis nakkebåndet er tynt, innebærer det vanskeligheter. Hvis det er laget av jern i drømmen, representerer det en sterk person. Hvis det er laget av tre i drømmen, representerer det en hykler. Hvis en mann bærer et nakkebånd over en hvit eller en grønn krage i en drøm, representerer det seier i livet hans og komforten han vil motta fra en uventet kilde. Hvis han er kjøpmann, betyr det fortjeneste, berømmelse, ære og verdighet. Hvis han er en vanlig person, betyr nakkebåndet å tjene respekt og berømmelse. Hvis et stramt nakkebånd festes rundt halsen i en drøm, representerer det en gjerrig person ingen kan dra nytte av. Hvis han er en lærd person, betyr det at ingen drar nytte av kunnskapen hans. Hvis han befaler autoritet, betyr det at han ikke behøver å avgi sann dom. Å ansette en tjener som bærer et sølvhalsbånd i en drøm, betyr å etablere en lønnsom virksomhet. Et nakkebånd i en drøm betyr også uredelighet, eller det kan være et tegn på pålitelighet. Hvis en mann ser seg selv ha på seg et nakkebånd som er laget av gull, sølv, jern, kobber eller bly i en drøm, betyr det at han har forlatt sin religiøse tillit, forlatt sin pakt og blitt en forsømmelse. (Se også halskjede)…

…(Perler | Hage | Glass | Perler | Ribber | Sølv | Verden) En vakker kvinne i en drøm representerer et år med komfort, fred og velstand. En kvinne i en drøm representerer også en kiste, butikken eller gjemmestedet hans. En kvinne i en drøm representerer også jorden, verden eller en kirkegård, for en kommer tilbake til den etter at han kommer ut av den. En kvinne i en drøm representerer også et fengsel, en fortrolig, et tre, en brønn, en blekkbrønn, et hus eller en partner som deler rikdom og glede med mannen. Å se en vakker kvinne komme inn i sitt hus i en drøm betyr glede og lykke, penger som ikke vil vare, eller reversering av ens tilstand fra hard til vennlig. En feit kvinne i en drøm representerer et velstående år. Å se en ukjent kvinne i en drøm har bedre konnotasjoner enn å se en kvinne man kjenner. En ung kvinne i en drøm representerer en fiende. En gammel kvinne i en drøm representerer verden. Hvis man ser sin kone se ut som en mann i en drøm, representerer hun sin bestefar, eller hun kan representere velstand for den familien. Hvis en ser sin kone bære ham i en drøm, betyr det at han kan bli syk, eller kanskje at han kan bli rik. Å se en kvinne av ukjente arter i en drøm betyr tap av penger. Hvis en ser sin kone gifte seg med noen andre i en drøm, betyr det at han kan avvike fra Guds vei, og omvende seg for sin synd. En kvinne i en drøm representerer også rikdom, verden, en gård, gleder eller autoritet, for en kone styrer ektemannens behov og kontrollerer livet hans på en eller annen måte. Hvis en kvinne ser kronen hennes stjålet i en drøm, betyr det dødsfallet til mannen hennes. Hvis en kvinne ser hodet barbert i en drøm, betyr det skilsmisse, eller det kan bety ektemannens død. (Se også Belte | Krone | Glassflaske | Glass | Grått hår | Ribber | Sølv | Vat | Kvinner)…

…(Idol) En statue i en drøm representerer usannhet, oppfinnelser, make-shift, fiksjon, illusjon, aktsomhet eller en fin person som er full av bedrag. Å tilbe en statue i en drøm betyr å lyve for Gud den allmektige, eller at man tilber det sinnet hans forteller ham om å tilbe, enten det er et fysisk objekt eller et barn etter fantasien. Hvis det er en utskåret trestatue i drømmen, betyr det at han gleder seg til rike mennesker, eller til en urettferdig person med autoritet gjennom sin religion. Hvis statuen er bygget av tre i drømmen, betyr det at man søker religiøse argumenter eller tvister. Hvis statuen er laget av sølv i drømmen, betyr det at man fremkaller et seksuelt forhold til sin tjener, eller med en fremmed kvinne, eller kanskje bare et vennskap. Hvis statuen er laget av gull i drømmen, betyr det at man kan begå en vederstyggelig handling, eller en religiøs ulikhet, eller søker overskudd fra noen på bekostning av å misnøye Gud den allmektige, og følgelig vil man lide økonomiske tap eller helseproblemer. Hvis statuen kombinerer blandet materiale av bronse, kobber, stål, jern eller bly i drømmen, betyr det at en slik person bruker sitt religiøse plagg for å tjene penger, og at han ofte glemmer sin Herre. En statue i en drøm betyr også reiser. Å se en gylden eller sølvstatue i en drøm kan også bety velstand. Å se en bronse-statue av en ung kvinne som beveger seg rundt i en drøm, betyr en god høst, velstand eller reiser. Hvis statuen er større enn livets størrelse, betyr det en redsel. Statuer i en drøm representerer også ens barn, hans seksuelle drivkraft eller hans besluttsomhet. Hvis man ser seg selv tilbe en statue i en drøm, betyr det at han driver med usannhet, og gir preferanse til sine personlige ønsker og lidenskaper fremfor å adlyde sin Herres befalinger. Hvis man ser seg selv tilbe en gylden statue i en drøm, betyr det at han vil anmode om virksomhet fra noen som tilber Gud den allmektige, selv om han også vil lide tap fra en slik forening. Det betyr også at han vil miste investeringen, og det vil vise svakheten i hans tro. Hvis man ser seg selv tilbe en statue laget av sølv i drømmen, betyr det at han bruker sin religion for å gjøre forretninger ut av den, eller for å forråde andre gjennom den, eller at han vil anmode hjelp fra noen til å gjøre ondt, eller at han kan misbruke en ung jente som stoler på hans religiøse utseende seksuelt. Hvis man ser en statue og ikke forbinder den med tilbedelse, eller hvis han ikke ser noen tilbe den i sin drøm, representerer drømmen hans økonomiske gevinster. En statue i en drøm betyr også å være forelsket med en kvinne eller en gutt. Statuer i en drøm kan også bety døve, idiotisk oppførsel, dumhet, tilknytning til noe i denne verden, gjøre et idol ut av det, for eksempel ens kjærlighet og tilknytning til hans posisjon, status, virksomhet, kone, elskede, hus eller barn , og så videre. Hvis man eier en statue i en drøm, betyr det at han kan gifte seg med en døve, en stum, eller en ikke-intelligent kvinne, eller at han kan få et barn som vil vokse opp med en eller flere av disse manglene. I hvilken som helst tilstand man ser statuen i sin drøm, vil den gjenspeile noe av det ovennevnte. En statue i en drøm representerer også en generasjon. Hvis statuen mangler noe i drømmen, vil en slik feil definitivt manifestere seg i ens samfunn. Å se en statue i en drøm kan også gjenspeile ens styrke og besluttsomhet. Hvis en bryter en statue, eller lamser den, eller skader den i en drøm, betyr det at han vil overvinne fienden og tjene rang og berømmelse. Hvis statuen i drømmen skildrer en bestemt kvinne, eller hvis den tolkes til å representere en spesifikk kvinne, vil hun være stille, intelligent og rolig, eller det kan bety at hun er dum og har stolthet….

…Å drømme om juveler, spesielt hvis de er sølv, kan indikere elendighet, men hvis drømmen selger disse juvelene, er det et tegn på bedring i virksomheten. Å kjøpe smykker, spesielt sølvbestikk, indikerer lekenhet. Å bytte sølv for enhver gjenstand forutsier vanligvis fortvilelse. Å finne sølvsmykker betyr ødeleggelse. Å drømme om sølvbarrer er et symbol på økonomi….

…I en drøm representerer en kontrakt et kjede av perler, en ekteskapskontrakt, en fødselsavtale eller en forretningsavtale. Aksjon i en drøm kan også bety en pakt eller inngå et bånd med den andre signeringspartiet. (Se også Knute | Troskapsløfte)…

Drømmen om et magisk triks symboliserer en endring som føles fantastisk eller fantastisk og krever ikke en forklaring. Det kan også representere en svært kraftig umiddelbar endring i livet ditt som har trosset alle dine forventninger. Du tror ikke noe fungerte. Det kan også være representasjon av en vanemekanisme eller mestring som umiddelbart løser et problem. Noe du eller noen andre gjør dette løser et problem uten behov for mer diskusjon. Noe du sa eller korrigerer noe sommagi. Eksempel: En homofil mann drømte om å se noen utføre et magisk triks med en kjede. I det virkelige liv la han merke til at å fortelle folk at han ikke kunne gjøre noe med sin homofile livsstil, gjorde dem umiddelbart mer akseptere av ham.

Drømmen om en bar symboliserer en utilfredsstillende situasjon. Et resultat eller resultat som du kan føle deg ubehagelig å akseptere som det er. Drømmen om å sove på en ny med blader symboliserer et nytt perspektiv eller holdning til noe du ikke vil endre. Du kan modnes eller kjede deg med en situasjon som aldri endres. Alternativt kan noe i livet ditt som støtter din passivitet eller latskap ha endret seg. Negativt kan det være et tegn på at du finner nye måter å unngå å håndtere et problem på.

…Drømmen om en skorpion symboliserer forventningen om smerte eller motgang. En langvarig mulighet for dårlige nyheter eller en krangel. Et potensial for gjengjeldelse eller en trussel som holder deg på spissen. Det kan også være representasjon av en forventning om smertefulle nyheter eller en ubehagelig situasjon. En følelse av å ikke vite når et mistenkt problem endelig skal løfte hodet eller når et ~dødsslag~ vil slå. Drømmen om å bli bitt av en skorpion symboliserer realiseringen av smerte eller motgang du forventet. Det skjedde noe ille som du håpet ikke ville skje. Eksempel: En kvinne drømte om en skorpion som satt på skulderen hennes. I det virkelige liv hadde hun et langdistanseforhold og fryktet stadig at partneren hennes skulle kjede seg og avslutte det. Skorpionen reflekterte hennes konstante følelse av at en smertefull oppbrudd alltid var mulig. Eksempel 2: En ansatt drømte om å se en kunde bli en skorpion. I det virkelige liv hatet den ansatte å håndtere denne kunden og var stadig på spissen fordi de alltid visste at kunden kunne komme tilbake og ødelegge dagen. Eksempel 3: En mann drømte om desperat å drepe en skorpion. I sitt våkne liv slet han med å finne måter å bekjempe en sta infeksjon barnet hadde mens han håpet det ikke ville komme tilbake….

…(Ring | Bond | Dørklopper) I en drøm representerer en kobling religionen til islam. Å holde seg til en kjede i en drøm betyr standhaftighet i ens religion. Generelt representerer en dørklopper i en drøm døren, en kunngjører, en messenger, en advarselspost eller en vakthund. Hvis kloveren er laget av gull eller sølv i drømmen, betyr det ære og velstand for husets folk. Hvis man drar av dørknappen, og hvis den bremser i drømmen, betyr det at han følger en vei til innovasjon….

…Å se et drama, betyr hyggelige gjenforeninger med fjerne venner. For å kjede deg med utførelsen av et drama, vil du bli tvunget til å akseptere en ukongen følgesvenn under underholdning eller hemmelig affære. Å skrive en, antyder at du vil bli kastet i nød og gjeld, for å bli fjernet som om et mirakel….

…Å drømme om din egen hals insinuerer kommende vanskeligheter med familie og venner fordi de blander seg inn i drømmerens forhold og virksomhet. Drømmer om nakken til en annen person, spesielt hvis den er av en vakker kvinne, kunngjør familie- og emosjonelle problemer. En ung kvinne som drømmer om at halsen hennes er feit og stygg, antyder at drømmeren vet at hun er temperamentsfull, noe som skaper problemer. En kvinne som drømmer om at hun ble gitt og satt på et vakkert kjede, er kunngjøringen om lykkelige forhold som kan føre til ekteskap, og hvis hun allerede er gift, kunngjør den en gave fra mannen….