Drømmer om å spise alene, betyr tap og melankolsk ånd. Å spise sammen med andre, betegner personlig gevinst, muntre omgivelser og velstående forpliktelser. Hvis datteren din bærer bort kjøttfatet før du er ferdig med å spise, forutsier det at du vil ha problemer og angst fra dem under deg eller avhengige av deg. Det samme vil gjelde en servitør eller servitør. Se andre emner lignende….

Drømmer om å spise alene indikerer at drømmeren lider av depresjon, tristhet, melankoli og nostalgi. Drømmer om å spise i selskap med flere mennesker antyder at drømmeren er på en god vei full av velstand på mange måter. Å ha en drøm om at den som serverer bordet tar et brett fullt av mat før han serverer det, antyder at drømmeren ikke kommer sammen med sine underordnede eller andre mennesker som på en eller annen måte er avhengige av drømmeren….

(Sjømat)

Drømmen om å spise symboliserer inntak av ideer om situasjoner.

(sjømat).

…Drømmen om en hickey symboliserer følelser av forlegenhet at du eller noen andre liker seg selv for mye. Frustrasjon eller irritasjon over å ha for mye oppmerksomhet mot privatlivet ditt. Ikke liker å måtte fortsette å diskutere noe du føler er ~å bli gammel.~ En hikke kan også være en representasjon av forlegenheten over å ha hatt glede av å avsløre for mye om deg selv for andre. En ide for øyeblikket eller en forekomst av spontanitet som gir deg flau for at du gikk for langt med den. Negativt kan en hickey gjenspeile følelser av forlegenhet over en misforståelse som andre mener at du likte mer enn du ærlig talt gjorde. Ikke liker at andre synes du hadde det for mye av det. Positivt kan en hickey gjenspeile følelser av stolthet over at du har bevis på at du er for viktig eller for godt likt. Drømmen om å gi noen andre en hickey kan representere følelser av forlegenhet for å ha likt å gjøre noe for mye. Besettelse eller å gå over bord og kose seg for å påpeke at det gir deg selv eller andre forlegenhet….

Drømmen om en hickey symboliserer følelser av skam at du eller noen andre liker deg for mye. Frustrasjon eller irritasjon av å ha for mye oppmerksomhet trukket inn i ditt private liv. Å ikke måtte krangle om noe du føler er å bli gammel. En hickey kan også være representasjonen av forlegenhet av å ha hatt, avslører mye om deg selv til andre. En anspore av ideen om øyeblikk eller forekomst av spontanitet som skam deg at du har gått for langt med det. Negativt kan en hickey reflektere følelser av forlegenhet om en misforståelse som andre tror du likte mer enn ærlig. Ikke liker andre tenker at du også hadde for mye av en god tid. Positivt, en hickey kan gjenspeile følelser av stolthet at du har bevis på at du er for viktig eller veldig godt likt. Drømmen om at noen som gir en hickey kan representere følelsen av skam for å ha likt å gjøre noe for mye. Besettelse eller gå over bord, dra nytte av å påpeke at forårsaker deg selv eller andre forlegenhet.

Se betydningen av konspirasjon

…(Frukt) En kvede i en drøm betegner en sykdom. Imidlertid, hvis en syk person spiser denne frukten i sin drøm, betyr det at han vil komme seg fra sin sykdom. Hvis en guvernør spiser kvede i drømmen sin, betyr det at han vil oppnå sine mål. Hvis en sunn person spiser den i drømmen sin, betyr det at han vil få åndelig veiledning. Hvis en kjøpmann spiser den i drømmen sin, betyr det velstand. Å trekke ut juice fra en kvede i en drøm betyr å ta en forretningsreise og høste gode fordeler av ens virksomhet. Et kvede tre i en drøm representerer en forsvarlig, diskret og en fast mann som ingen kan dra fordel av, eller det kan representere en sjofel person. En grønn kvede i en drøm er bedre enn en gul en. En kvede i en drøm representerer også en vakker og edel kvinne. Mange tolker mislikte kvedefrukten på grunn av sin gulaktige farge, og de kvalifiserer for det meste til å bety sykdom på grunn av forstoppelsen den forårsaker hvis den spises rå. Imidlertid kan dens gulaktige farge også tolkes som fargen på gull. Å se eller spise en kvede i en drøm betyr også å reise med gode følgesvenner, selv om noen av dem kanskje ikke har noen nytte. Imidlertid kan generelt en kvede eller et kvede tre i en drøm fortsatt tolkes i en positiv forstand under alle omstendigheter….

Hvis du drømte og i drømmen du så at du spiser alene, betyr det tap, ensomhet og depresjon. Du kan føle deg avvist, ekskludert og kuttet familie / sosiale bånd. Spising kan være en erstatning for kameratskap og gi komfort for deg. Alternativt kan det å spise alene gjenspeile uavhengige behov. Tenk også på ordspillet hva spiser du? i referanse til angsten du kan føle. Hvis du drømte og i drømmen, så du at du spiser med andre, betegner blomstrende selskaper, personlig vinning og munter ånd. Hvis du drømte og i drømmen du så at du vil overspise eller ikke spise nok, betyr det ditt behov og mangel på åndelighet og tilfredshet i ditt våkne liv. Mat kan representere kjærlighet, vennskap, ambisjoner, sex eller glede i livet ditt. Dermed blir mat sett på som en metafor for å møte og tilfredsstille vår sult etter kjærlighet og ønsker. Hvis du drømte om at noen renser ut maten før du bare spiser, forutsi at du vil ha problemer og problemer fra de under din eller avhengig av deg.

…Drømmen om en høyde symboliserer et hinder i livet ditt. En kamp for å oppnå et mål. Brattheten i bakken gjenspeiler hvor stor utfordringen du står overfor. Drømmen om å bevege seg oppoverbakke symboliserer ditt forsøk på å jobbe mot et hinder. Føler vanskeligheten med en situasjon eller at noe blir vanskeligere. Føler at et problem er for mye for deg. Du kan også oppleve en enorm utfordring eller mye press for å overholde en frist. Kjemper mot oddsen. Et tegn på at du trenger å ~tøffe det.~ Tålmodighet og dedikasjon vil være til nytte for deg. Drømmen om å bevege seg nedoverbakke symboliserer en følelse av letthet med en hindring eller følelse av at du beveger deg bort fra et problem. Livet kan føles som det blir lettere. Å gå nedoverbakke for fort kan gjenspeile en forbedring som skjer for raskt å svare på. Noe som er bra, skjer for fort. Drømmen om å stå på toppen av en høyde symboliserer suksess eller å overvinne en utfordring. Du merker at du sliter er over med. Drømmen om en bratt bakke symboliserer følelser om at et hinder i livet ditt er spesielt vanskelig. En utfordring som krever at du prøver hardest eller er sta for å overvinne den. Følelser om å trenge å presse deg hardt for å nå dine mål. Negativt kan en bratt bakke gjenspeile følelser av hvordan et hinder krever for mye av deg. Føler at det er for mye arbeid for å overvinne en utfordring som andre kanskje ikke synes er vanskelig….

…Drømmen om å være berømt symboliserer en situasjon i livet ditt hvor du blir lagt merke til mye. Du får kanskje mye oppmerksomhet for noe du gjør. Negativt kan berømmelse gjenspeile en stor forlegenhet som alle du kjenner er klar over. Positivt kan det gjenspeile ditt behov for oppmerksomhet, ros eller anerkjennelse fra en gruppe mennesker. Eksempel: En mann drømte om å være nyberømt og ikke like det. I det våkne livet hans far hadde dødd, etterlot ham en betydelig arv og gjorde ham til rikeste medlem av familien. Familien hans var veldig sjalu og tok mye bak ryggen. Han likte ikke så mye oppmerksomhet som ble tiltrukket av ham….

…Din mors drøm symboliserer din intuisjon eller din indre orientering. Det gjenspeiler din evne til å ta avgjørelser som du vil ta i fremtiden eller hvor godt du gjør valg basert på instinkter. Det gjenspeiler også hvor heldig du føler om tilfeldigheter eller god prediksjon. Alt moren din sier i en drøm kaster lys over hva din følelse av intuisjon veileder deg i livets forstand, eller hva du føler om din fremtid. Hvis moren din er død i det virkelige liv, er hennes symbolikk som vises i den mest sannsynlige drømmen fortsatt som intuisjon. Slektninger drept i drømmer har ofte samme symbolske verdi om personen er i live eller død. Hvis moren din nylig er død eller som har brukt mye tid på å minne henne på at hennes utseende i drømmen kan reflektere hvor mye jeg savner henne. Hvis moren din gir deg råd i en drøm, kan det gjenspeile din følelse av intuisjon som du føler er bedre for fremtiden et riktig valg. Hvis moren din er for nervøs i en drøm symboliserer dine negative følelser om skuffelser eller uflaks. I dette tilfellet tror du at du ikke kan ta en pause, eller uflaks ser ut til å fortsette å komme din vei som dine valg aldri synes å hjelpe deg. Du kan angre på et dårlig valg. Hvis din mor er ond ser i en drøm symboliserer din følelse av intuisjon å være negativ og gjøre negative valg. Dårlige intensjoner for fremtiden. Det kan også være representasjon av følelser at ingenting du velger allerede fungerer eller som forbrukes av frykt eller uflaks. Hvis moren din er lykkelig i en drøm symboliserer en positiv visjon om fremtiden eller føler seg heldigere. Du kan føle deg som om du unngår noe dårlig eller brukt veldig god prediksjon. Hvis moren din er gravid i en drøm symboliserer dine valg for fremtiden eller flaks som arbeider mot noe. En ny opplevelse, ny idé eller en ny måte å leve på, dukker opp i livet ditt. Drømmen om å drepe moren din symboliserer følelser om å såre dine fremtidige muligheter eller oppsigelse. Killing lykke til … eller gjøre en drastisk reversering av tidligere beslutninger. Å drepe moren din kan også være representasjonen av følelser om valg eller planer som du angrer på, og nå føler du at du må sette en stopper for det. Hvis moren din dør i en drøm symboliserer det følelser av å ha mistet sin følelse av intuisjon eller konsekvent å gjøre dårlige valg. Føler at du har dårlig syn. Du er ikke i stand til å løse et problem, flytte bort fra negative livssituasjoner og problemer som du har forlatt uløst. Hvis hun dør… det er svært sannsynlig at du har kraftig frykt, eller moralske dilemmaer som du trenger å overvinne. Du kan føle en permanent følelse av uflaks eller at du ikke kan slutte å ta en dårlig beslutning med en svært viktig ting. Eksempel: En kvinne drømte om at moren sa hun er feit. I det virkelige liv følte hun at hun hadde lagt for mye vekt. Moren sier hun fikk for mye vekt reflekterer sin intuisjon, føler at hun måtte være mer forsiktig med å spise og trene som hun gikk videre. Eksempel 2: En ung kvinne har tilbakevendende mareritt om morens død. I det virkelige liv følte han seg ute av stand til å bestemme hvilken høyskole som var bedre, og at å gjøre et valg nå kan ødelegge livet hans godt. Eksempel 3: En mann drømte om å bli trøstet av sin mor. I det virkelige liv, han hadde en dårlig narkotika erfaring og selv sa at å gi opp narkotika ville være en god idé. Mannens mor reflekterer sitt intuitive ønske om å se opp for seg selv i fremtiden, og gjør et godt valg for å stoppe narkotika. Eksempel 4: En kvinne drømte om å se søsteren sin, dra morens lik rundt det indre av et hus. I det virkelige liv gikk hun gjennom søsteren sin og hadde en svært vanskelig tid i livet, og overvant sin narkotikaavhengighet….

Drømmen om en brudepike symboliserer bevisstheten til seg selv eller andre passivt eller med annen følsomhet som gir full støtte til sine valg. Du eller noen andre som støtter andre med alt de trenger for å ha alt. Hengivenhet, vennlighet eller mye oppmerksomhet på detaljer for å støtte noen andre, fordi det handler om dem. Følsomhet om andre følelser for et spesielt øyeblikk. En fantastisk eller utrolig gest av uselviskhet for å støtte noen andre. Gjør det du er invitert til å få andres suksess til å føle seg bra å være lett. Negativt kan brudepiken reflektere følelser av å bli bedt om å gjøre mye for å støtte andres prestasjoner. Følelser av misunnelse at noen spør for mye av deg, eller bli gitt for mye oppmerksomhet. Det kan også være representasjon av følelser ikke å bli verdsatt nok til å lette andres mål eller prestasjoner. Alternativt kan en brudepike negativt reflektere dine følelser at noen er veldig opptatt av å støtte deg med et viktig valg.

…Drømmen om moren din symboliserer din intuisjon eller din interne veiledning. Hun gjenspeiler din evne til å ta avgjørelser som vil påvirke deg i fremtiden, eller hvor godt du tar valg basert på tarminstinkter. Hun gjenspeiler også hvor heldig du føler om tilfeldigheter eller god framsyn. Alt moren din sier i en drøm belyser hva din følelse av intuisjon leder deg mot i livet, eller hvordan du føler om fremtiden din. Hvis moren din er død i det virkelige liv, forblir symbolikken for henne som dukker opp i drømmen sannsynligvis fortsatt som intuisjon. Døde slektninger i drømmer har ofte den samme symbolverdien enten personen er i live eller død. Hvis moren din nylig er død, eller du har brukt mye tid på å huske henne, enn utseendet hennes i drømmen kan gjenspeile hvor mye du savner henne. Hvis moren din gir deg råd i en drøm, kan det gjenspeile din følelse av intuisjon som føler at et bestemt valg er best for fremtiden. Hvis moren din er veldig sint i en drøm, symboliserer det dine negative følelser om skuffelser eller uflaks. I dette tilfellet føler du at du ikke kan ta en pause, eller uflaks ser ut til å bare fortsette å komme mot deg, ettersom valgene dine aldri ser ut til å hjelpe deg. Du kan angre på et valg du har dårlig. Hvis moren din er ond å se i en drøm, symboliserer det følelsen av intuisjon å være negativ og ta negative valg. Dårlige intensjoner for fremtiden. Det kan også være representasjon av følelser om at ingenting du velger noen gang vil ordne seg, eller at du blir fortært av frykt eller uflaks. Hvis du mor er lykkelig i en drøm, symboliserer det et positivt syn på fremtiden eller å føle deg heldigere. Du kan føle at du unngikk noe ille eller brukte virkelig god fremsyn. Hvis din mor er gravid i en drøm, symboliserer det dine valg for fremtiden eller flaks som jobber mot noe. En ny opplevelse, ny idé eller en ny måte å leve på er i ferd med å dukke opp i livet ditt. Drømmen om å myrde moren din symboliserer følelser om å skade din fremtid eller avslutte muligheter. ~Drap~ lykke til eller foreta en drastisk reversering av tidligere beslutninger. Å drepe moren din kan også være en representasjon av følelser om valg eller planer du angrer på, og nå føler du at du må sette en stopper for det. Hvis moren din dør i en drøm, symboliserer det følelsen av å ha mistet følelsen av intuisjon eller konsekvent å ta dårlige valg. Føler at du har dårlig framsyn. Du klarer ikke å løse et problem, komme deg bort fra negative livssituasjoner og problemer du har, er ikke løst. Hvis hun dør, er det veldig sannsynlig at du har sterk frykt eller moralske dilemmaer du trenger å overvinne. Du kan føle en permanent følelse av uflaks, eller at du ikke kan hindre deg i å ta en dårlig beslutning med noe veldig viktig. Eksempel: En kvinne drømte om at moren sa at hun var for feit. I det våkne livet følte hun at hun hadde fått for mye vekt. Moren fortalte henne at hun fikk for mye vekt, reflekterte hennes intuisjon og følte at hun måtte være mer forsiktig med å spise og trene mens hun gikk videre. Eksempel 2: En ung jente har gjentatte mareritt om at moren hennes dør. I det våkne livet følte hun seg ikke i stand til å bestemme seg for hvilket college som var best, og det å gjøre et valg akkurat nå kan gjøre livet hennes bra. Eksempel 3: En mann drømte om å bli trøstet av moren. I sitt våkne liv hadde han en dårlig stoffopplevelse og fortalte seg selv at det ville være en god idé å slutte med stoffer. Mannens mor reflekterte sitt intuitive ønske om å se etter seg selv i fremtiden ved å ta et godt valg å stoppe narkotika. Eksempel 4: En kvinne drømte om å se søsteren trekke liket av moren sin rundt innsiden av et hus. I det våkne livet opplevde hun at søsteren hadde det veldig vanskelig i livet med å overvinne sin avhengighet av narkotika….

Drømmen på en høyde symboliserer et hinder i livet ditt. En kamp for å oppnå et mål. Bakken reflekterer hvor stor utfordringen du står overfor er. Drømmen om å flytte opp symboliserer ditt forsøk på å jobbe mot en hindring. Å føle vanskeligheten med en situasjon eller at noe blir vanskeligere. Å føle seg som et problem er for mye for deg. Du kan også oppleve en stor utfordring eller mye press for å møte en tidsfrist. Kjemper mot alle odds. Et tegn på at du må hard out. Tålmodighet og engasjement vil være til nytte for deg. Drømmen om å gå nedoverbakke symboliserer en følelse av letthet med en hindring eller følelse av at du beveger deg bort fra et problem. Livet kan føles som om det blir lettere. Nedstigning i svært rask bevegelse kan gjenspeile en forbedring som skjer veldig fort svare på. Drømmen om å stå på toppen av en bakke symboliserer suksess eller overvinne en utfordring. Du innser at du kjemper endte med. Drøm på en bratt bakke symboliserer følelser om et hinder i livet ditt, å være spesielt vanskelig. En utfordring som krever at du prøver ditt vanskeligste eller være sta for å overvinne den. Følelser om behovet for å presse deg selv vanskelig å oppnå dine mål. Negativt kan en bratt bakke reflektere følelser om hvor mye et hinder er krevende fra deg. Følelsen er mye arbeid for å overvinne en utfordring som andre mennesker ikke kan tenke på er vanskelig.

…Drømmen om bokser med ting i symboliserer et fagetes helhet. Alt å gjøre med en del av livet ditt. Du kan være fornøyd med en følelse av lukking eller inneslutning du har om noe. Alternativt kan boksene gjenspeile behandlede problemer eller full klarhet om et emne. Negativt kan bokser gjenspeile emosjonell bagasje du ikke gir slipp på. Mye bitterhet, anger eller skyld som du gir for mye vekt på. Drømmen om mange bokser kan representere overbelastning av informasjon eller for mye å tenke på. For mange fag samtidig. Drømmen om en tom boks symboliserer et ønske om å organisere tankene dine eller livet ditt om noe. Du begynner kanskje å lage prosessen med å bli lukket for deg selv. Få orden på et område i livet ditt. Bruke tid på å fjerne fortiden eller et område i livet ditt. Eksempel: En kvinne drømte om å plukke opp kasser i sitt gamle hjem for å ta tilbake til sitt nye hjem. I det våkne livet hadde hun brukt mye tid på å finne ut hvorfor hun ikke ville ha kjæresten sin tilbake. Kassene hun tok med hjem representerte lukkingen over hele utgaven av eksen som hun hadde tenkt på i sin helhet og nå valgte å gå tilbake til sitt nye liv med….

Drømmen om bokser med ting i dem symboliserer hele et emne. Alt å gjøre med en del av livet ditt. Du kan være fornøyd med en følelse av nedleggelse eller tilbakeholdenhet du har om noe. Alternativt kan boksene gjenspeile forvandlede problemer eller full klarhet om et emne. Negativt kan bokser gjenspeile den følelsesmessige bagasjen som ikke slipper taket. For mye bitterhet, anger eller skyldfølelse som du gir for mye betydning for. Drømmen om mange bokser kan representere informasjonsoverbelastning eller for mye å tenke på. Også mange saker på en gang. Drømmen om en tom boks symboliserer et ønske om å organisere dine tanker, eller livet ditt om noe. Du kan begynne å opprette prosessen med å få nedleggelse selv. Hvis noen områder av livet ditt i orden. På tide å vokte fortiden eller et område av livet ditt. Eksempel: En kvinne drømte om å plukke opp bokser i sitt gamle hjem for å ta med til sitt nye hjem. I det virkelige liv brukte hun mye tid på å finne ut hvorfor hun ikke ville at ekskjæresten skulle komme tilbake. Boksene hun tok med seg hjem representerte nedleggelsen gjennom hele utgaven av eksen som hun hadde tenkt fullt ut, og valgte nå å gå til sitt nye liv med.

…Det avslører misnøye på grunn av mentale, emosjonelle eller profesjonelle årsaker. Hvis vi drømmer om at vi spiser noe vi ikke liker, går det over at vi vil møte noe ubehagelig. Betydningen avhenger også av om vi tygger eller svelger. Å spise med noe selskap avslører vennskap og tilknytning til andre. Å spise alene betyr tristhet og depresjon. Hvis vi spiser naturlig og enkel mat, betyr det at vi drar nytte av livserfaringer. Hvis vi spiser søtsaker, betyr det at vi har positive følelsesmessige opplevelser. Hvis drømmen informerer oss om prisen, eller vi stjeler godteri, avslører det et overskudd av sentimentalitet….

…Det avslører misnøye på grunn av mentale, emosjonelle eller profesjonelle årsaker. Hvis vi drømmer om at vi spiser noe vi ikke liker, forutsier det at vi vil møte noe ubehagelig. Meningen er den samme hvis vi har problemer med å tygge eller svelge. Spise ledsaget avslører vennskap og tilhørighet med andre. Å spise alene betyr tristhet og depresjon. Hvis vi spiser naturlig og enkel mat, betyr det at vi utnytter livserfaringene godt. Hvis vi spiser søtsaker, betyr det at vi har positive og emosjonelle opplevelser. Hvis drømmen informerer oss om prisen eller vi stjeler godteri, avslører det et overskudd av sentimentalitet….

…Å drømme om å kutte umodne fersken er et symptom på forfall, forskjellige smerter og sorger, spesielt fra gamle minner og fra savnede mennesker. Drømmer at fersken er kuttet grønt og spiser dem, antyder sykdom i familien og andre problemer. Å drømme om å spise en moden og saftig fersken rett fra treet indikerer livsglede, rimelig fortjeneste i virksomhet eller arbeid som vil resultere i fred, harmoni og helse i hjemmet. Drømmer om å bare se fersken på treet kunngjør familie eller sykdommer ved ubehag ved å måtte håndtere ubehagelige forretningsforhold som forhindrer deg i å reise og underholdning. Når fersken er i treet med mye løv, indikerer det at du med innsats vil oppnå dine mål. Å drømme om fersken i begynnelsen av veksten i treet indikerer at drømmerens mål fortsatt er veldig langt fra å oppnås, og det vil også være problemer og tristhet. Drømmer om å spise umodne fersken indikerer vanskeligheter forårsaket av å komme foran deg selv. Å drømme om at andre spiser fersken indikerer at noen familiemedlemmer eller venner vil lide tilbakeslag og vanskeligheter. Drømmer om en person du kjenner å spise fersken som ennå ikke er moden, antyder at personen handler galt og kaster bort tiden sin med å prøve å oppnå noe med makt. Å drømme om fersken- eller aprikostrær med vakker og moden frukt, er et godt tegn, selv om det vil være noen problemer før du oppnår ønsket suksess. Drømmer om å spise velsmakende og modne fersken indikerer at suksessen som drømmeren ønsker er veldig nær….

Hvis du drømte og i drømmen, så du at du spiller dominobrikker og seier, spår at du vil bli trukket i syndige gleder, noe som vil bringe mye nød til din familie og slektninger. Hvis du drømte og i drømmen, så du at du spiller dominobrikker og taper, betegner at din udiskresjon med det motsatte kjønn vil gi mye letthet til en venn som har mye bekymring for din sikkerhet.

…Drømmen om mais symboliserer overflod eller rikelig. Så mye av noe at du ikke bryr deg om det lenger, eller ikke tror at det noen gang vil ta slutt. Drømmen om matlaging av mais symboliserer forberedelsene til en rikelig eller rikelig situasjon. Gjør deg klar til å oppleve en situasjon i livet ditt hvor du har så mye av noe at sjalusi er umulig. Gjør en samlet innsats for å sikre at det er for mye av noe….

…Drømmen om å fly symboliserer en nylig positiv opplevelse. Noe som fikk deg til å føle deg fantastisk, dyktig og fri. Ofte et fritt refleksjonskreativt uttrykk i det virkelige liv. Drømmer om å fly kan også oppstå etter et seksuelt møte. Flygende vanskeligheter symboliserer noe i livet ditt som begrenser deg, svekker din evne til å oppnå mål, uttrykke deg fullt ut eller gjøre ditt beste. Flydrømmer er svært vanlig rundt seksuelle opplevelser, kraftige åndelige opplevelser, deltakelse i personlige lidenskaper som hobbyer eller kunst. Smarte mennesker som har kreative utsalgssteder har ofte drømmer om å fly. Folk har en tendens til å ha drømmer om å fly oftere i sin ungdom. Dette er mer sannsynlig fordi ungdom gir flere muligheter til å spille, bli utgitt eller utforske nye interesser. Folk i ytelse yrker og de som hengi seg til hobbyer eller spesielle interesser drømmer om å fly mer. Drømmen om å fly som du ikke kan slutte å symboliserer følelser av å ha for mye frihet eller for mye av en god ting. Hvis du er seksuelt aktiv og føler at partneren din ønsker for mye sex fra deg … dette kan være et tegn på at du må snakke høyere. Eksempel: En mann drømte om å ikke kunne fly mer enn noen få meter fra bakken. I det virkelige liv følte han at han bor hjemme hos sine foreldre, og begrenset sin uavhengighet….

Drømmen om en tegneserie symboliserer fortellingen eller dagdrømmeren til utrolig kraftige bedrifter. Fortell eller hør historier der alt er fantastisk eller kraftig. Et ønske om å delta i en utrolig eller odds trosse opplevelsen. Negativt kan tegneserier reflektere mye fokus på å vise utrolig kraft og ikke nok i realistiske problemer med funksjonene du har for øyeblikket. Følelsen av at å være fantastisk eller veldig kraftig er den eneste måten du kan være interessert i å løse et problem eller gjøre noen som deg. Eksempel: En kvinne drømte om å se seg selv som ønsket å kjøpe noen tegneserier. I det virkelige liv har hun dumpet kjæresten sin for å være for mye av en festjente og ønsket å imponere eksen sin med hvor mye hun hadde forandret seg ved å få fantastiske karakterer på skolen.

Drømmen om en pufferfish symboliserer over-overbærenhet. Vær mentalt eller følelsesmessig oppslukt. Du kan gjøre noe mye mer enn vanlig eller føler at du har gjort noe for mye. Eksempel: En kvinne drømte en gang om å ha et pufferfish kjæledyr. I det virkelige liv var hun forventet å ha oralsex på partneren sin, mye mer enn han noen gang var forventet å returnere tjenesten. Pet pufferfish gjenspeiler behovet for å holde deg lykkelig ved å tilfredsstille ham når han ønsket.

…Drømmen om å fly symboliserer en nylig positiv opplevelse. Noe som fikk deg til å føle deg fantastisk, dyktig og fri. Ofte en refleksjon kreativ fri uttrykk i våkent liv. Flygende drømmer kan også forekomme etter et seksuelt møte. Vanskeligheter med å fly symboliserer noe i livet ditt som begrenser deg, svekker din evne til å realisere mål, uttrykke deg fullt ut eller gjøre ditt beste. Flygende drømmer er veldig vanlige rundt seksuelle opplevelser, kraftige åndelige opplevelser, deltakelse i personlige lidenskaper som hobbyer eller kunst. Intelligente mennesker som har kreative utsalgssteder, har ofte drømmer om å fly. Folk har en tendens til å ha flygende drømmer oftere i ungdommen. Dette er mest sannsynlig fordi ungdom gir flere muligheter til å leke, bli frigjort eller utforske nye interesser. Mennesker i prestasjonsyrker og de som hengir seg til hobbyer eller spesielle interesser, drømmer om å fly mest. Drømmen om å fly at du ikke kan stoppe symboliserer følelser av å ha for mye frihet eller for mye av det gode. Hvis du er seksuelt aktiv og føler at partneren din ønsker for mye sex fra deg, kan dette være et tegn på at du trenger å si fra. Eksempel: En mann drømte om å ikke kunne fly mer enn noen få meter fra bakken. I det virkelige liv følte han at det å bo hjemme hos foreldrene begrenset hans uavhengighet….

…Drømmen om en plastpose symboliserer uformelle følelser om å ha tatt et valg eller en beslutning. Å vite hva du vil når du jobber mot å implementere det. Negativt kan en plastpose gjenspeile følelser av at noe du har bestemt deg for vil være for enkelt å implementere. Det kan også være en representasjon av for mye bekymring for å ha det du vil. Ønsker for mye at du ikke kan gjøre alt på en gang. For mye å snakke om mål og ikke nok handling….

Hvis du drømmer om å bruke en ryggsekk symboliserer forpliktelsene som gjør at du føler deg svak, oppløsninger og løsninger. Pass på at du ikke pakker for mye og ikke bære for mye ting i vesken, noe som betyr at du ikke bør ta for mye ansvar og plikter.

…Drømmen om en haug med noe symboliserer et overskudd i et eller annet område av livet ditt. Negativt kan en haug gjenspeile en overveldende byrde. Føler at det er umulig eller vanskelig å takle ansvar eller stress. Arbeidet blir for mye å håndtere på en gang. Positivt, en haug med noe kan gjenspeile et ufall, for mye kraft eller et område i livet ditt som er rikelig. Så mye av det gode at du ikke vet hva du skal gjøre med det. Noen områder av livet ditt som er for lett til å være opptatt av det. Drømmen om en haug med søppel symboliserer et overskudd av noe i livet ditt som er uønsket….