Drømmen om et vakuum som symboliserer tomhet eller med vilje ikke tillater noe å skje. Et vakuum kan gjenspeile kraftig sjalusi, skyldfølelse, bitterhet eller sinne som er besatt av sterilisering av et område av livet ditt. Ulykkelighet at ingen ønsker å være lykkeligere heller.

Hvis du skulle strebe etter en drøm, så foreslår å ta tilbake forvaltningen av livet ditt. Vakuum kan også vise behovet for rengjøring og rydding i dine tanker og følelser.

I drømmen ser du en vindusvasker, og så viser denne drømmen din evne til å forstå de forskjellige omstendighetene og formidle dette til andre.

…Drømmen om et vakuum symboliserer tomhet eller med vilje ikke tillate at noe skjer i det hele tatt. Et vakuum kan gjenspeile kraftig sjalusi, skyld, bitterhet eller sinne som er besatt av å sterilisere et område av livet ditt. Ulykke som heller ikke vil ha noen andre lykkelige….

…Religion tema drømmer er ofte relatert til fakta og tanker i dagliglivet, så forklaringen ligger i samvittighetsproblemene, og det er bare drømmeren som vanligvis kan skille dem. En ung kvinne som drømmer om å være veldig knyttet til religion, til det punktet at får henne til å diskutere det ofte, kan bety at hun snart får problemer med kjæresten, kjæresten eller mannen sin. En religiøs ung kvinne som drømmer om å være altfor knyttet til religionen indikerer forfengelighet; Det kan bety at hun begjærer beundring, kjærlighet og respekt fra andre, noe som gjør at hun tvinger seg til å oppføre seg på en viss måte, noe som er ubehagelig for andre. Denne drømmen advarer om at du skal være ydmyk. Å drømme at du mister religionen din, kan bety at du opplever en mangel på emosjonell og psykologisk balanse og at du trenger å finne harmoni og være rimelig utover fordommer. Å drømme om å forlate sin religion kan bety at vennene dine, kollegene og bedriftene ikke er enige eller ikke er synkronisert med tanken din, og det er derfor du føler deg som et sosialt vakuum. Å drømme om munker, nonner eller religiøse ting, spesielt når du går gjennom vanskelige stunder, kan bety at du snart vil få litt hjelp, og det vil kanskje være uventet. Å drømme om å diskutere religiøse spørsmål kan bety at atferden din skader din egen personlighet, noe som vil føre til problemer på jobben eller i virksomheten….

Å drømme om at du bruker blekemiddel, det kunngjør seg selv om behovet for å rense din sjel. Det var noen hendelser eller situasjoner i hans liv som etterlot den negative effekten. Ser ut som du prøver å bli kvitt alt som er gammelt og ekkelt. Noen ganger advarer vårt subliminale sinn oss om den ugunstige effekten av noe som fortsetter å handle. På dette punktet i livet ditt har du allerede gjort deg klar til å gå videre som renere og friskere person.

Drømmen om en stige symboliserer en større grad av ansvar eller positiv oppførsel enn det som er normalt for deg. Går ut av veien for å være smartere, renere, bedre eller riktig, enn du vanligvis gjør. En situasjon som gjør at du må tenke mer moden eller på et høyere nivå. En stige kan være et tegn på at du ikke kan gå om et problem med samme gamle skikker eller med de samme lave standarder som du vanligvis gjør. Eksempel: En mann drømte opp en stige. I det virkelige liv bestemte han seg endelig for å plukke opp et fast skatteproblem som han var for lat til å håndtere.

Drømmen om en tatovering symboliserer dine følelser om hvordan du eller noen andre velger å merke seg eller definere deg selv permanent. Det kan også være representasjon av et uforglemmelig minne i livet ditt. Vurder design, farge og plassering av tatoveringen for ekstra betydning. Positivt kan en tatovering gjenspeile hvor godt du føler deg original eller mer interessant enn andre mennesker. Stolt av å huske hva du gikk gjennom, eller sterk som du var. God følelse av å bli lagt merke til av andre som å ha gått gjennom en stor prøvelse. En livslærdom, vanskelighetsgrad, skuffelse eller traumatisk hendelse som du ikke kan glemme. En opplevelse som etterlot et varig inntrykk på deg. Negativt kan en tatovering gjenspeile hvor god du eller andre mennesker føler seg å vise farlig, risikabelt eller negativt. Nyter å se hardt ut eller hvordan du ikke kjenner andre følelser. Føler meg ubehagelig eller fornærmet av andres uforsiktig betalende oppmerksomhet til store beslutninger. Et tegn på at du eller andre kan ha gjort et arrogant valg eller feil som ikke vil bli glemt snart. Husker han seg selv eller noen som med vilje hadde vært dum. Et ønske om å skille seg ut som kan være urovekkende for andre. Alternativt kan tatoveringer i en negativ sammenheng gjenspeile din bekymring eller angst for at noe i livet ditt skal bli lagt merke til permanent. En feil du føler er permanent. Drømmen om bryst tatoveringer kan gjenspeile deg eller andre mennesker som viser seg å være kraftig. Negativt kan en tatovering på brystet gjenspeile oppførselen han nyter å skremme andre at han nekter å returnere makt. Dra nytte av å vise seg å være veldig kraftig på andre. Tatoveringer på biceps kan reflektere viser på en måte som viser at du er sterkere enn andre. Tatoveringer på underarmen kan gjenspeile viser en kontrollerende situasjon. Drømmen om å se en tramp segl tatovering (over rumpa) kan representere følelser om noe eller noen i livet ditt, nyter å merke deg selv å være lett hele tiden. Føl at noen er sosialt reklame som de alltid vil være lett å håndtere. Det kan også være representasjon av ubehagelige følelser du har om en person på motsatt side av sex som gjør åpenbare tegn på interesse i å henge ut med deg hele tiden. Å drømme om at du har en terte tatovering segl kan gjenspeile at din egen glede av å bli lagt merke til alltid få det du ønsker, fordi du er lettere å håndtere enn andre mennesker. Sosialt, reklame til andre at det ikke er noen utfordring å få dine ønsker fornøyd med deg. Drømmen om en tatovering fjerning symboliserer et ønske om å gjenopprette ditt gode navn, omdømme eller troverdighet. Du kan gi slipp på arrogant eller be om unnskyldning til noen. Rydde opp i din handling, bygge respekt for deg selv, eller gjenoppfinne renere bilde. Du kan ha et høyt behov for å bekymre deg for følelsene til familie eller venner. Ønsker å glemme eller slette fortiden. Alternativt kan du legge merke til at visning ikke er bra for dine eller dine relasjoner.

(Renere) En vaskemaskin i en drøm representerer en pedagog eller en lærer som passer på uvitende mennesker, selv om de bryr seg lite om rådene hans. Å se en vaskemaskin i en drøm betyr også lettelse fra stress, unngå problemer eller forberede deg til en reise. (Se også Vask)…

…Eplet symboliserer alle de jordiske gleder, kunnskap og behovet for å velge. Spiser vi et modent og velsmakende eple betyr det at vi velger glede av det materielle livet. Spiser vi et grønt eple velger vi også materialet, selv om det er fullt av arbeids- og livsvansker. Hvis det er råttent eple, er det en trussel om bedrag og skuffelser. Hvis vi bare ser epler, betyr drøm at vi velger en annen type renere, mer varig, dypere og mer åndelig lykke….

…Drømmen om en stige symboliserer en høyere grad av ansvar eller ~positiv oppførsel~ enn det som er normalt for deg. Å gå ut av din måte å være smartere, renere, hyggeligere eller ordentlig enn du vanligvis gjør. En situasjon som gjør at du må tenke mer modent eller på et høyere nivå. En stige kan være et tegn på at du ikke kan gjøre noe med de samme gamle måtene eller med samme lave standarder som du vanligvis gjør. Eksempel: En mann drømte om å gå opp en stige. I det våkne livet bestemte han seg endelig for å fikse et skatteproblem som han var for lat til å takle….

…Drømmen om en tatovering symboliserer følelsene dine om hvordan du eller noen andre velger å legge merke til eller definere seg permanent. Det kan også være en representasjon av en uforglemmelig påminnelse i livet ditt. Vurder design, farge og plassering av tatoveringen for ytterligere mening. Positivt, en tatovering kan gjenspeile hvordan du føler deg bra som original eller mer interessant enn andre mennesker. Stol på å huske hva du har vært gjennom eller hvor sterk du var. Føler at jeg blir lagt merke til av andre som å ha fått gjennom en større prøvelse. En livsleksjon, vanskeligheter, skuffelse eller traumatisk hendelse som du aldri kan glemme. En opplevelse som har satt et varig inntrykk på deg. Negativt kan en tatovering gjenspeile hvordan du eller andre har det bra å vise seg farlige, risikable eller negative. Liker å se tøff ut eller som at du ikke bryr deg om andres følelser. Føler deg ukomfortabel eller fornærmet av andres lite hensynsfulle oppmerksomhet mot store avgjørelser. Et tegn på at du eller andre kan ha gjort et arrogant valg eller en feil som ikke snart vil bli glemt. Husker du selv eller noen andre som med vilje har vært en tull. Et ønske om å skille seg ut som kan være avskyelig for andre. Alternativt kan tatoveringer i negativ sammenheng gjenspeile din bekymring eller angst for at noe i livet ditt blir lagt merke til permanent. En feil du føler er permanent. Drømmen om tatoveringer på brystet kan gjenspeile deg eller andre som viser seg å være kraftige. Negativt kan en tatovering på brystet gjenspeile atferd som liker å skremme andre for at den nekter å gi tilbake kraft. Nyter å vise seg å være for kraftig over andre. Tatoveringer på bicepsen kan gjenspeile å vise seg på måter som viser at du er sterkere enn andre. Tatoveringer på underarmen kan gjenspeile å vise frem å kontrollere en situasjon. Drømmen om å se en tatovering med trampstempel (over bommen) kan representere følelser om at noen eller noe i livet ditt liker å merke seg at det er lett hele tiden. Føler at noen annonserer sosialt som de alltid vil være enkle å håndtere. Det kan også være representasjon av ubehagelige følelser du har om en person av det motsatte kjønn som gir tydelige signaler av interesse for å date deg hele tiden. Å drømme om at du har en tramp-stempel-tatovering kan gjenspeile din egen glede av å bli lagt merke til å alltid få det du vil fordi du er lettere å håndtere enn andre mennesker. Sosialt annonsere for andre at det ikke er noen utfordring å få deres ønsker fornøyd med deg. Drømmen om fjerning av tatoveringer symboliserer et ønske om å gjenopprette troverdigheten, omdømmet eller det gode navnet ditt. Du kan gi slipp på arrogante overbevisninger eller beklager noen. Å rydde opp i handlingen din, bygge respekt for deg selv eller gjenoppfinne deg selv i et renere bilde. Du har kanskje et større behov for å være opptatt av følelsene fra familie eller venner. Ønsker å glemme eller slette fortiden. Alternativt kan du være klar over at fremvisning ikke er bra for dine eller dine forhold….